Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-17 16:13:30
(#16378) nah emberek visszatértem,de mehet is már megint karatéra...
ui.: Akit érdekel, "csak" kiváló minősítst kaptam, amúgy meg egy csokit egy oklevelet és egy mappát Amíg vártunk az eredményhirdetésre elkértük a tanár fémhúros-akusztikusát és azzal gitároztunk felváltva. nagyon jó volt
ui.: Akit érdekel, "csak" kiváló minősítst kaptam, amúgy meg egy csokit egy oklevelet és egy mappát Amíg vártunk az eredményhirdetésre elkértük a tanár fémhúros-akusztikusát és azzal gitároztunk felváltva. nagyon jó volt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-17 16:07:23
(#16377) Hello mindenki!
Végre hazaértem a dokitól! Fárasztó volt...
Végre hazaértem a dokitól! Fárasztó volt...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-17 16:03:30
(#16376) beküldve: 2009-03-17 15:59:54
(#16375) beküldve: 2009-03-17 15:43:45
(#16374) Park Chan-wook új filmje; [Link]
Vámpíros éve lesz ez nagyon.
Első blikkre a színek nem olyan jelentősek mint az oldboy-ban.
beküldve: 2009-03-17 13:37:21
(#16372) Nyelvtörő:megszentségtelenít hetetlenségeskedéseitekért töredezettségmentesítőtlení ttethetetlenségtelenítőtlenke dhetnétek
ha ezeket kimondtátok mondom a következőket:
legeslegmegszentségtelenítte thetetlenebbjeiteknek elkelkáposztástalaníthatatlan ságoskodásaitokért
ha ezeket kimondtátok mondom a következőket:
legeslegmegszentségtelenítte thetetlenebbjeiteknek elkelkáposztástalaníthatatlan ságoskodásaitokért
Szerk: baniaa3 2009-03-17 13:45:19
beküldve: 2009-03-17 12:42:57
(#16371) Park Chan-wook új filmje; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-17 12:32:47
(#16370) Hello...sziasztok... Mizujs erre...? Am szerintetek jó név a Yachimiru vagy a Huury név...? Csak őszintén írjatok...
beküldve: 2009-03-17 12:23:41
(#16369) Gyermekeim, kész bűn ebben a fain időben betegnek lenni!
Tessék szépen lemenni sportolni, nem holmi felesleges hülyeségekbe ölni az időt mint az iskola és tsa.
Én is vettem afáradságot megtakarítani, beoljozni a 3 hónapja tétlen gördeszkámat tegnap este az aludni kívánó szobatársam nagy örömére, de legalább ma már csak a czipellőt kell kifényesíteni és indulhat a portya!
Yaven: mi a rák az az aláíráspótló?
Tessék szépen lemenni sportolni, nem holmi felesleges hülyeségekbe ölni az időt mint az iskola és tsa.
Én is vettem afáradságot megtakarítani, beoljozni a 3 hónapja tétlen gördeszkámat tegnap este az aludni kívánó szobatársam nagy örömére, de legalább ma már csak a czipellőt kell kifényesíteni és indulhat a portya!
Yaven: mi a rák az az aláíráspótló?
Szerk: wakka 2009-03-17 12:24:42
Hát igen, Charlie angyalai még a vadászathoz is értenek!
Meglátszik, hogy a pszichológia egy makacs dög.... pardon állatka.
Amúgy a múlt csütörtöki zh-ról írtam, hogy sz*r lett
Részvét... Hát akkor hajrá a maradék 5 ponthoz!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Mostan írom a puskát, amivel elejtem majd a Zéhá nevű nyulacskát....
Lemaradtam. Milyen matek doga? És mi baj volt vele?
Hát igen, Charlie angyalai még a vadászathoz is értenek!
Amúgy a múlt csütörtöki zh-ról írtam, hogy sz*r lett: 30-ból 13 pont. Bár ha úgy vesszük, az nem is annyira rosz, mivel így már csak 5 pont kell, hogy megszabaduljak az aláíráspótló rémképétől.
Szerk: Yaven 2009-03-17 10:10:02
Szia Dragda! Jajj, te szegény....kívánom, hogy gyógyulj meg mihamarabb és a ZH-d is jól sikerüljön!
nem úgy, mint az én matekom
Szió! *gyors integetés, aztán kéz vissza a száj elé*
Mostan írom a puskát, amivel elejtem majd a Zéhá nevű nyulacskát....
A betegségnek is megvannak a maga előnyei
Lemaradtam. Milyen matek doga? És mi baj volt vele?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Na jó, ma inkább nem mentem be suliba
Yaven, Narutot én futtatom, úgyhogy bármilyen yaoi vagy akt vagy egyéb szolgáltatást rajtam keresztül lehet megrendelni
Yaven, Narutot én futtatom, úgyhogy bármilyen yaoi vagy akt vagy egyéb szolgáltatást rajtam keresztül lehet megrendelni
Van az úgy, hogy az ember nem megy suliba...mondjuk keddenként nekem nem is kell.
Amúgy ki kell, hogy ábrándítsalak: nem akarok semmiféle "szolgáltatást" rendelni
nem vagyok sem a Naruto öltözet, sem a 3D yaoi híve
csak gondoltam szegényt felvilágosítom, hogy hogyan szerezzen pénzt gyorsan és egyszerűen Ha már itt tartunk...mióta futtatod? Csak nem ez az üzlet is azután köttetett, miután elmentünk a fórumtaliról?
Szia Dragda! Jajj, te szegény....kívánom, hogy gyógyulj meg mihamarabb és a ZH-d is jól sikerüljön!
nem úgy, mint az én matekom
Szerk: Yaven 2009-03-17 10:12:19
beküldve: 2009-03-17 09:26:51
(#16364) 'Reggelt! *köhögőroham*
Koliban döglök, kölcsön nettel villogok, mivel eszméletlenül beteg vagyok... és csak a nyamvadt zéhá miatt tespedek zegen....
Azzi: Az ima/himnusz..... ajvé
Naruto: Még egy kis nyelvújítás és behalok... nem lehet egyszerre röhögni és köhögni meg orrot fújni....
Parasikoly Kapitány: Asszem nem csak a könyvre, de a filmre is befizetek....
Exiled: Hajrá, hajrá! Előre! Alázd le őket!
Nyelvtörők: Kis szűcsös dologra már senki sem emlékszik?
Koliban döglök, kölcsön nettel villogok, mivel eszméletlenül beteg vagyok... és csak a nyamvadt zéhá miatt tespedek zegen....
Azzi: Az ima/himnusz..... ajvé
Naruto: Még egy kis nyelvújítás és behalok... nem lehet egyszerre röhögni és köhögni meg orrot fújni....
Parasikoly Kapitány: Asszem nem csak a könyvre, de a filmre is befizetek....
Exiled: Hajrá, hajrá! Előre! Alázd le őket!
Nyelvtörők: Kis szűcsös dologra már senki sem emlékszik?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-17 10:33:35