Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Már csak az árát kellene levinni 150ezerre és jóban is lennék vele. XD
Magasság; a Kapitány 161 centi tömény szexepil. Nem a magasság a lényeg. Aki ezt valja, majd megy az uránbányákba robotolni miután megszerezzük a hatalmat. ^^
Magasság; a Kapitány 161 centi tömény szexepil. Nem a magasság a lényeg. Aki ezt valja, majd megy az uránbányákba robotolni miután megszerezzük a hatalmat. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-18 21:51:01
beküldve: 2009-03-18 21:48:25
(#16735) Sajnos mutatnod kell magadról egy képet Zoe hogy bizonyítsd az állításodat...iwiw vagy myvip
?

mad_chan: Nyugi, nem fogunk szombaton összefutni, gondolom te is nagyon sajnálod...

mért nem jössz??

am ,most gonoszságot félretéve
ami igazán nehéz

félve tisztellek... (;
Már leírtam vagy 100-szor, de a te kedvedért (csak) mégegyszer: a szegény, otthonától 250 km-re lakó kisfiú végre ismételten megtér a családi fészekre.

Amúgy még mindig adnék 2 tábla csokit a Naruto 6-odért...

Jöhet íme az oldszkúl poén *khm*:
Tudod béjb, nem a magasságom 150 cm... ( =__')
Remélem megvolt a retró.
Remélem megvolt a retró.
Hát ez fantasztikus volt. Köszönöm, hogy megosztottad ezt mindannyiunkkal.

Különben meg ha belegondolunk, akkor ez rohadtul nem poén, hanem félelmetes!

Hanem az aranyered?

Mentem, jóéjt mindenkinek!
no pussy, just the dicks
Ja. Bár annyit azér csinált h narutot egy törrel egy fához szögezte h ne zuhannyon le, és sasukét lenyuszizta. ennél többet nem is lehet várni tőle.
Naruto: haha. jó vicc. nem vaok egy topmodell, de azér annyira csúnyának nem tartom magam, főleg ha mások véleményét veszem, ak tényleg nem
-most errre mit válaszolsz?-
am zsémbes lennék? én úgy mondanám kötekedő....

Naruto: haha. jó vicc. nem vaok egy topmodell, de azér annyira csúnyának nem tartom magam, főleg ha mások véleményét veszem, ak tényleg nem

am zsémbes lennék? én úgy mondanám kötekedő....

Szerk: Zoé 2009-03-18 21:46:56
beküldve: 2009-03-18 21:43:16
(#16730) Kapitány:http://www.aqua.hu/asu s-m51kr-ap054-notebook-53250.htm l
Ez egy igen jó gép állításom szerint!Játékra is kitűnően alkalmas!
Zoe:Háhá jópoén volt-lány?Az esetem...na de ha csúnya vagy meg zsémbes...akkor nem
XD
Yaven:Jó lesz ez a hétvége állítom!
Egész nap ott kell lenni!Ez a mi akciónk!
Ez egy igen jó gép állításom szerint!Játékra is kitűnően alkalmas!
Zoe:Háhá jópoén volt-lány?Az esetem...na de ha csúnya vagy meg zsémbes...akkor nem

Yaven:Jó lesz ez a hétvége állítom!

mad_chan: Nyugi, nem fogunk szombaton összefutni, gondolom te is nagyon sajnálod...

mért nem jössz??

am ,most gonoszságot félretéve
ami igazán nehéz

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-18 21:42:49
Zoe-chan:gyere ha mersz!Nem vagyok kános nem nem...

Szted nem mernék oda menni. Én meg nem vaok ijedős, stb amit egy lányra mondani szoktak.

jujjjjjj. 3 genint megöltek, letépték az arcukat, és az csinálta, aki most narutoékat üldözi. nem semmi pusztitás, de h sasuke h viselkedik. naruto meg egyedül harcol. és sakura? egyfolytában csak áll és: jajj, segitség. naruto. sasuke, jajj.- bla bla bla.

szegény sakurára egész pálya futásában jajongó kislányka lesz a fejlődő fiúk mellet ... szemétség!

jajjj , de fáj a hátam ,auuuuuuuuuuuuuu!

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 21:45:55
ez attól függ, hogy mennyire számít perverz a post,hogy ki olvassa
, végül is mindenki magából indul ki

Van benne valami...

wakka: fura kép élhet rólam a kicsike fejecskédben...

Jöhet íme az oldszkúl poén *khm*:
Remélem megvolt a retró.

beküldve: 2009-03-18 21:38:06
(#16725) A lényeg, hogy valami emberbarát áron elég nagy tárhellyel rendelkezzen és úgy ahogy el lehesen tinglitanglizni vele majd minden téren. Nem kell erőmű hiperszuper játékokhoz.
Szerk.: olyan gyorsan és olyan sokat írtok, hogy lehetetlenség követni... X_o
Szerk.: olyan gyorsan és olyan sokat írtok, hogy lehetetlenség követni... X_o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-18 21:39:42
Zoe-chan:gyere ha mersz!Nem vagyok kános nem nem...

Szted nem mernék oda menni. Én meg nem vaok ijedős, stb amit egy lányra mondani szoktak.

jujjjjjj. 3 genint megöltek, letépték az arcukat, és az csinálta, aki most narutoékat üldözi. nem semmi pusztitás, de h sasuke h viselkedik. naruto meg egyedül harcol. és sakura? egyfolytában csak áll és: jajj, segitség. naruto. sasuke, jajj.- bla bla bla.

beküldve: 2009-03-18 21:35:14
(#16723) hajajajahahajhajhaJAjjjj!! még megkőőne írnia leckét és bevenni
a dilibogyókat . értsd :halolaj kapszula ,hogy okos légy by nagy mami ...stb
dejjó nektek ! én is mennék , mennék
atalira mennék
a dilibogyókat . értsd :halolaj kapszula ,hogy okos légy by nagy mami ...stb

atalira mennék

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 21:37:53
beküldve: 2009-03-18 21:33:19
(#16722) Naruto: egyelőre akkor úgy néz ki, hogy Fisi és Kaminaga csak délután tudnak majd csatlakozni, de mi mehetünk 11-re is. Elvégre a program is úgy kívánja meg.
Amúgy meg wakka vigyázz mad_channal, mert még hozza a barátnője "csak" Petrát is, és akkor Neked véged.

Amúgy meg wakka vigyázz mad_channal, mert még hozza a barátnője "csak" Petrát is, és akkor Neked véged.

Szerk: Yaven 2009-03-18 21:35:25