Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-19 15:09:18
(#16779) Am. nálunk is az osztályban egy lány úgy megütötte a fiút hogy aszem vérzet az egész szája- én meg csak néztem EGY NAGYOT.
Bár akkor beteg voltam XD.
Bár akkor beteg voltam XD.
Szerk: baniaa3 2009-03-19 15:09:58
am mit jelent az h sota/shota ,
Nem kislányoknak való dolgot... Egyébként egy japán fiúnévből ered (Sótaro).
Engem nem mernek beárulni mer ahogy mennének utánukszólok: na tessék, és ti beszéltek nekem? Fiú létetekre megver egy lány és még mentek árulkodni. Átmentetek a szivárvány alatt barbibabák? -stb. ak meg meggondolják, h saját magukat szégyenitik, és a tanárok se hinnék el rólam h annyira verekedős vaok. XD *kisangyal*
Mér vagy kevés hozzá? Az osztálytársaim mind nagyobbak nálam, én vaok az ovis, de csak az első héten kötekedtek velem, most csak viccelődnek, de elég egy pillantás, h elrohanjanak.
hajahajj , ha zeek értenének bármiből is ! ha meg ütném őket még képesek lennének és beárulnának
cö milyen lassan csordogál a fórum ! én is meg írom a leckém !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-19 15:01:30
Mér vagy kevés hozzá? Az osztálytársaim mind nagyobbak nálam, én vaok az ovis, de csak az első héten kötekedtek velem, most csak viccelődnek, de elég egy pillantás, h elrohanjanak.
"Tudom hogy a fiúk lassabban érnek, de ha nem jön meg az eszük gyorsan, én felkötöm magam. "
Kösd fel őket.
Hátgerinc: furának tűnik számomra is, de 1et értek Wakkával.
Kösd fel őket.
hogy veled miért nem korábban találkoztam! de sajnos kevés vagyok én ehhez
talán 1x cuki volt ,de a gerinc dolog után ,hogy is mondjam ....
fájdalmas
am mit jelent az h sota/shota ,
Szerk: Zabpehely 2009-03-19 14:57:28
ennek örülök
am nem kell tőlem félni, mer nincs mér (senkinek sem) -na ez azér párra nem vonatkozik, azok rettegjenek.
Bania: jól vagyok, tanulok, vár még rám egy Van Gogh levelei könyv a drága rajztanárom jóvoltából, és gyakorolni kéne, mer a gitárom eddig poros. *3 hete nem volt órája*
Szerk: Zoé 2009-03-19 14:45:30
Zoe:Nem is rágom át magam.Am. idézek vmit.
Más: Mit csináltok? Hogy vagytok?
"Tudom hogy a fiúk lassabban érnek, de ha nem jön meg az eszük gyorsan, én felkötöm magam. "
Kösd fel őket.
Dzirun: "monstmár tőled is félek"
XD. neked sztem még nincs okod rá. -még.
am a nálamnál idősebbeket tisztelem,- lényegében-
Am sziasztok, h vagytok, örülök h itt vagytok. -a házimnak nem annyira örülök, de azt is meg kell csinálni.......... *fejfájás*
Miho: sajnáljuk. megértőek vagyunk, meg minden, de ak jöjet a tegnapi csomagtartó+Duna+betoncipő???? ????
Yaven:"isme rős...." XDDDD
Bania:jó olvasgatás, remélem át tudod rágni.
Parasikoly:hogy gyorsan irnak, az nem kifejezés. mintha mindenki vmi gyórsirónak készülne
Kösd fel őket.
Dzirun: "monstmár tőled is félek"
XD. neked sztem még nincs okod rá. -még.
am a nálamnál idősebbeket tisztelem,- lényegében-
Am sziasztok, h vagytok, örülök h itt vagytok. -a házimnak nem annyira örülök, de azt is meg kell csinálni.......... *fejfájás*
Miho: sajnáljuk. megértőek vagyunk, meg minden, de ak jöjet a tegnapi csomagtartó+Duna+betoncipő???? ????
Yaven:"isme rős...." XDDDD
Bania:jó olvasgatás, remélem át tudod rágni.
Parasikoly:hogy gyorsan irnak, az nem kifejezés. mintha mindenki vmi gyórsirónak készülne
Szerk: Zoé 2009-03-19 14:30:18
jó reggelt mindenkinek !-már mennem is kell -
kötekedő-kunnak pedig üzenem , hogy minden jogom megvan a hátfájásra ! ugyanis ferde a gerincem. na erre varjá gombiot
kötekedő-kunnak pedig üzenem , hogy minden jogom megvan a hátfájásra ! ugyanis ferde a gerincem. na erre varjá gombiot
Merem remélni, hogy kötekedő-kunnem én vagyok, de ha mégis, a kavaii az jelenti, hogy cuki és leginkább a felszólalásodra vonatkozott...
A gerincem mellesleg nekem is ferde--- S alakú de gondolom nem csak én vagyok így vele...
Tornázz, sportolj, ússz, de azért legyél fórumon is néha!
akkor miért nem ezt írtad ?
mellesleg íme egy beszámoló a remek napomról :
egész éjszaka nem aludtam ,viszont majdem megfulladtam . remek hangulatban meg érkeztem az iskolába ahol már hangom sem volt . majd amatek tanár megnézte a házimat , merhogy ne kellje neki sebtébe kiszámolni . mondanom sem kel , hogy éjszaka csináltam így lett a 15% - osan leárazott cipő ára 52 ft .a második órára már könnyeztem is . tesin aztán majd kijukkadt a gyomrom , mer nem semmi kajám a fiúk meg az arcomba ordibáltak okosságokat. tudom,hogy a fiúk lassabban érnek , de ha nem jön meg az eszük gyorsan én felkötöm magam! ezek után jött az angol ,ami akkor is fejfájdító ha az ember jól van . mer a drágalátus gusztáv és társai nem bírják halkan kifejezni maguket ! és mindennek tetejébe amikor haza értem a macska kapásból kiborította az ecst tálat amniben fekete tusos volt a víz . még szerencse h a tust már kiborította a szobámba
aki lemaradt lány vagyok . zabpehely mezők
na mentem kajolni , meg macskaalmot pucolni
Szerk: Zabpehely 2009-03-19 13:43:01
beküldve: 2009-03-19 13:33:52
(#16768) Azt mondtam hogy nem 10000000 oldalakat írni! Erre mi vár engem? Pfff.....
Yaven: Oké nem hiszek neki.
Yaven: Oké nem hiszek neki.
beküldve: 2009-03-19 11:37:20
(#16767) hali!
Yaven: "azért iszom fantát, hogy karban tartsam a fantáziámat"
ááááááááááááááá áááááá
Narutó: "csokit forralok...kiöntöm a zabpehely mezőkre és hipphopp így keletkezett a csokapikk...amit Naruto kun minden reggel eszik" szal te is könnyen ott végezheted
OMG te beteg vagy
Zabi a dual core , télleg végül kiderült h milyen nemű?
Zoe: "a cica élezi a körmét, és ahogy megtalál, jobb ha vigyázol a nyakadra"
most már tőled is félek
Kapitány: "Nem a magasság a lényeg. Aki ezt vallja, majd megy az uránbányákba robotolni miután megszerezzük a hatalmat"
nem akarok bányászni
Miho: "Utána megmutatta magát camon. Én megnézek, és egyszer csak a képernyőn már nem egy arc, hanem... egy hosszú egyszemű kígyó látható!!!"
szegénykém, nagyon sajnállak
Lawliet: te mi a halált csinálsz hajnali fél7kor?
pff de hosszú lett, sry
u.i. grat a szintlépőknek
Yaven: "azért iszom fantát, hogy karban tartsam a fantáziámat"
ááááááááááááááá áááááá
Narutó: "csokit forralok...kiöntöm a zabpehely mezőkre és hipphopp így keletkezett a csokapikk...amit Naruto kun minden reggel eszik" szal te is könnyen ott végezheted
OMG te beteg vagy
Zabi a dual core , télleg végül kiderült h milyen nemű?
Zoe: "a cica élezi a körmét, és ahogy megtalál, jobb ha vigyázol a nyakadra"
most már tőled is félek
Kapitány: "Nem a magasság a lényeg. Aki ezt vallja, majd megy az uránbányákba robotolni miután megszerezzük a hatalmat"
nem akarok bányászni
Miho: "Utána megmutatta magát camon. Én megnézek, és egyszer csak a képernyőn már nem egy arc, hanem... egy hosszú egyszemű kígyó látható!!!"
szegénykém, nagyon sajnállak
Lawliet: te mi a halált csinálsz hajnali fél7kor?
pff de hosszú lett, sry
u.i. grat a szintlépőknek
-