Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-24 22:56:23
(#7482) rólam meg utcát is neveztek el
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Továbbá van egy true shotafanunk, egy szerkesztőnk, egy insiderünk és több fordítónk is.
ÉÉÉÉÉS egy
jelenleg még
önjelölt, vmint általunk jelölt Kiválasztottunk isNa róla nem hallottam....vki világosítson fel
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Továbbá van egy true shotafanunk, egy szerkesztőnk, egy insiderünk és több fordítónk is.
ÉÉÉÉÉS egy
jelenleg még
önjelölt, vmint általunk jelölt Kiválasztottunk isMIANEVED?!
beküldve: 2008-12-24 22:52:55
(#7479) értem. ty. OMG na most az egyszer rám jött a frász hónapok óta
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Egyébként van így vannak sorrendben a rangok:
új arc 0 hsztől
rászokóban
addiktgyanús
megszállott 501 hsztől
true mangafan 1501 hsztől
új arc 0 hsztől
rászokóban
addiktgyanús
megszállott 501 hsztől
ezt én se tudtam
én megyek boldog karit mindenkinek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Egyébként van így vannak sorrendben a rangok:
új arc 0 hsztől
rászokóban
addiktgyanús
megszállott 501 hsztől
új arc 0 hsztől
rászokóban
addiktgyanús
megszállott 501 hsztől
beküldve: 2008-12-24 22:47:56
(#7476) nekem se az a fontos tudod csak kérdeztem...
mindegy haggyuk majd elolvasok vmi "fórumszabálykönyv" -et. meg egyébként ki mit kapott karira? én pl. $-et hogy vegyek amit akarok
OK
Én páromtól mangákat (tudja minek örülök )
Itthon meg apróságot. És pénzt.
MIANEVED?!
szerkesztettem az előző hsz-em.
Tudomásul vettem.
Akkor most már érthető, h miért nem "érti" meg, ha szépen elmondom.
Megérti, csak aztán "fellázad".
Amúgy meg semmi bajom vele, csak nem akarok megint olyat mint baniaa fénykorában.
Oké.Bocs ha feleslegesen belepofiztam.Én a magam szemszögéből mondtam a dolgokat a lekezelőségre célzok ezzel.Ezt vagy jelented az adminnak vagy sem a te dolgod.
Ichimaru nem a rang a fontos.Nézd mennyi ideje vagyok itt és nem a rang miatt csinálom.Hanem azért mert szeretek itt lenni és postolni és a többiekkel megismerkedni.De ha neked a rang a fontos abban nem tudok segíteni.
beküldve: 2008-12-24 22:46:09
(#7473) mindegy haggyuk majd elolvasok vmi "fórumszabálykönyv" -et. meg egyébként ki mit kapott karira? én pl. $-et hogy vegyek amit akarok
Tudomásul vettem.
Akkor most már érthető, h miért nem "érti" meg, ha szépen elmondom.
Megérti, csak aztán "fellázad".
Amúgy meg semmi bajom vele, csak nem akarok megint olyat mint baniaa fénykorában.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-24 22:43:30
(#7471) mindegy szerintem már elmondtuk a dolgot, fátylat rá
a karácsony szellemében legyünk békések , ilyet se mondtam még soha
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-24 22:42:57
(#7470) értem. De mennyit kell postolni vagy vmit csinálni a kövi ranghoz?
Tudomásul vettem.
mindenki engem csesztet mit kell tennem hogy "Elmebeteg" rangot kapjak^^?
Nézd annyi az egész,hogy ne menj mások idegeire,próbáld meg egy postba foglalni a dolgokat.