Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
kösz szépen. most csak egy kicsit volt lehangaoló
bocsika de ezt nem lehangoló hozzászólásnak szántam
a "Dumizzunk" nem arra vonatkozik hogy fél évente írsz vmit
nem kéne így reagálni, lehetne nyugisabban is végül is nincs okod arra,h felhúzd az orrod mint egy durcás ovis
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2008-12-24 22:28:08
Te egészen véletlen nem a chathez vagy szokva? ez egy forum, itt nem azonnal reagálunk az írásokra.
Mellesleg az, h
"ki van fenn?"
meg
"gyün a halállista"
erre mit lehet reagálni?????
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Te egészen véletlen nem a chathez vagy szokva? ez egy forum, itt nem azonnal reagálunk az írásokra.
Mellesleg az, h
"ki van fenn?"
meg
"gyün a halállista"
erre mit lehet reagálni?????
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-24 22:21:54
(#7449) Emberek, rájöttem, hogy az msn egy nagyon nagy találmány. Webkamerával pláne.
Messze lévő barátaimmal tudtam koccintani... Köbö a negyedik csing-lingen vagyok túl....Négy pohár fehérbor....
Ichimaru: m2öt nézek, szóval nem izgat a DN
Messze lévő barátaimmal tudtam koccintani... Köbö a negyedik csing-lingen vagyok túl....Négy pohár fehérbor....
Becsíptem, lol
Ichimaru: m2öt nézek, szóval nem izgat a DN
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-24 22:23:00
beküldve: 2008-12-24 22:20:21
(#7448) kösz szépen. most csak egy kicsit volt lehangaoló
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
-_- látjátok hogy írkálok vagy lazán nem veszitek észre(direkt)
nyugi látjuk am részemről nem az van,h direkt nem veszlek észre csak"néha" elbambulok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-24 22:16:55
(#7446) -_- látjátok hogy írkálok vagy lazán nem veszitek észre(direkt)
beküldve: 2008-12-24 22:15:38
(#7445) Apáéknak is volt egy kutyájuk. Azt hiszem, 14 vagy már 15 éves volt, nagyon rosszul nézett ki élete vége felé, már jobb volt neki, nem szenvedett tovább legalább.
Én fenn vagyok, nézem a DN-t, előbb a Narutot is néztem.
Én fenn vagyok, nézem a DN-t, előbb a Narutot is néztem.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-24 22:16:19
beküldve: 2008-12-24 22:15:33
(#7444) gyün a halállista! ki van fenn?
beküldve: 2008-12-24 22:14:10
(#7443) beküldve: 2008-12-24 22:13:35
(#7442) most mi a téma?
Nekem is volt keverék kutyám, 13évet élt velünk, és most nyáron ment el... pont fél éve.
Ohh szegény...sajnálom!
Az én kutyám még "csak" 7 éves...
Na de én is lépek emberek! Legyetek jók ;)
Mégegyszer boldog karácsonyt!
Positive vibration.
na én megyek jóéjt mindenkinek!
jóéjt
De az igaziak az UV
(utcai vegyes)
kutyulik.Ez így van, a mixek jobb kutyák mint a fajtatiszták^^
Főleg ha rossz gazdától mentett... Nagyon hálásak tudnak lenni. (mondjuk azért nem mindegy MILYEN keverék)
Nekem is volt keverék kutyám, 13évet élt velünk, és most nyáron ment el... pont fél éve.
MIANEVED?!
na én megyek jóéjt mindenkinek!
Jóéjt shino-kun!
Boldog karácsonyt!
Positive vibration.