Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-24 22:41:00
(#7466) rendesen elve"szex"ünk itt meg azóta én is vonakodok a duplaposttól
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Nézd én megértem,hogy miért vagy ilyen,de magamból kiindulva nem kell lekezelni a másikat.Tudom,hogy ő milyen,de ha egyszer elmondod neki megérti ha meg nem,akkor jöhet más....
1.)
el lett neki mondva, h nincs duplapost. (ami tripla lett)
erre mivel jött?
"írtam volna többet csak nem volt kedvem"
Nesze neked hozzá állás.
Akkor jelented az adminnak ez nem jutott eszedbe?
Ichimaru én nem vagyok modi sem admin,de kérlek mindenki nevében fejezd be a duplapostolást meg a hasonlókat.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Nézd én megértem,hogy miért vagy ilyen,de magamból kiindulva nem kell lekezelni a másikat.Tudom,hogy ő milyen,de ha egyszer elmondod neki megérti ha meg nem,akkor jöhet más....
1.)
el lett neki mondva, h nincs duplapost. (ami tripla lett)
erre mivel jött?
"írtam volna többet csak nem volt kedvem"
szó szerint idézve:
"nem tom^^ egyébként lett volna az 4x es is csak meguntam!"
Nesze neked hozzá állás.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-24 22:40:54
beküldve: 2008-12-24 22:38:56
(#7463) mindenki engem csesztet mit kell tennem hogy "Elmebeteg" rangot kapjak^^?
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
erre szoktam mondani hogy egyedül a világ közepén :S
ez nem fair play!
ez nem fair play!
már bocs de ez a mondat nagyon kész, nem kéne ennyire sajnálnod magad
de tényleg nem akarok bunkónak tűnni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nem belepofizásként,de abban igazad van,hogy ez nem chat hanem fórum,viszont abban nem értek egyet,hogy így kell reagálni a dolgokra.De ez egy szv.
És ha ezt nem fojtjuk el csírájában, akkor milyen foromunk lesz?
Mellesleg szerintem nézd meg az eddigi hozzászólásait.
Ezért vagyok ilyen ezzel szemben.
Szerk: Syan 2008-12-24 22:37:33
Nem belepofizásként,de abban igazad van,hogy ez nem chat hanem fórum,viszont abban nem értek egyet,hogy így kell reagálni a dolgokra.De ez egy szv.
És ha ezt nem fojtjuk el csírájában, akkor milyen forumunk lesz?
Mellesleg szerintem nézd meg az eddigi hozzászólásait.
Ezért vagyok ilyen ezzel szemben.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-24 22:37:29
beküldve: 2008-12-24 22:34:21
(#7459) erre szoktam mondani hogy egyedül a világ közepén :S
ez nem fair play!
ez nem fair play!
nem is az volt a lehangoló hanem hogy találkoztam abba a pillanatba 1 regeneratorral és nem volt nálam herb+alig volt ammo+élet :S lekapta a buksimat:S:S:S
pedig elég félreérthető volt
de am mindegy
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2008-12-24 22:34:02
beküldve: 2008-12-24 22:32:22
(#7456) Nem belepofizásként,de abban igazad van,hogy ez nem chat hanem fórum,viszont abban nem értek egyet,hogy így kell reagálni a dolgokra,pláne ma!De ez egy szv.
Szerk: Syan 2008-12-24 22:35:32
beküldve: 2008-12-24 22:29:37
(#7455) nem is az volt a lehangoló hanem hogy találkoztam abba a pillanatba 1 regeneratorral és nem volt nálam herb+alig volt ammo+élet :S lekapta a buksimat:S:S:S
hát... nem tom találd ki! és igen én általába chatelni szoktam de ha megnézed a címet.... a "Dumizzunk" nem arra vonatkozik hogy fél évente írsz vmit
És nem is arra, h annyit írjon mindenki: "vagyok".
Ez nem chat, és ha te annak akarod/fogod használni, lázadozol, bann lesz a vége.
Kérdezz meg itt akárkit erről. főleg baniaa3 nicknevű felhasználót
AZZI, hol vagy ilyenkor?
MIANEVED?!
LOL.
BTW az aláírásod nagy koppintása "A zuhanó repülőgépen nincsenek ateisták." idézetnek.
BTW az aláírásod nagy koppintása "A zuhanó repülőgépen nincsenek ateisták." idézetnek.