Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-24 22:08:26
(#7437) beküldve: 2008-12-24 22:04:16
(#7436) beküldve: 2008-12-24 22:02:40
(#7434) Envy: Gyönyörű a kutyusod....
Nagyimnak mindig tacsija volt, havernak meg dalmatája.... De az igaziak az UV
Nagyimnak mindig tacsija volt, havernak meg dalmatája.... De az igaziak az UV
(utcai vegyes)
kutyulik."Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nagyon gyönyörű
de nekem akkor is az én kicsi keverék dagi kutyusom a legszebb ^^
persze mindenkinek a sajátja, de tényleg nagyon szép grat hozzá!
Positive vibration.
Szép teremtmények, főleg, hogy szerintem a huskyk talán a legszebb kutyák. Az apuka szebb.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-24 21:58:52
nagyon szép, nekem eddig csak hörcsögöm meg halam volt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Sopron szép hely akkor át lehet ugrani a bécsi karácsonyi vásárra vagy nem én idén is voltam szerintem nagyon jóó
Igen az, de nekem már egy kicsit uncsi ^^
én szinte minden évben megyek sulival :)
a legjobb a forraltbor és a JagaTea hmmm isteni ^^
Positive vibration.
MIANEVED?!
Ohh az elég messze van... én Sopron környékén lakom xD
az osztrák határnál xD
az osztrák határnál xD
Sopron szép hely akkor át lehet ugrani a bécsi karácsonyi vásárra vagy nem én idén is voltam szerintem nagyon jóó
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-24 21:52:28
(#7427) Mamáméknál volt egy "kiscsalád-itteni nagyszülők-nagynéni, nagybácsi" összejönnek és karácsonyi ajándékoznak, esznek-isznak. 20 óra körül hazaértünk, aztán itthoni ajándékozás volt.
Kaja:
-halászlé
-húsleves
-majonézes kukorica
-sült krumpli
-rántott csirke
-rántott hal
-máktorta.
(Vastagon szedve, amiből ettem.)
Eddigi ajándékok:
-sapka, sál, pulóver
-kulcstartódísz
-Shadowrun: LX-IR
-Battletech: A klánok alkonya V. - Kard és tűz
-sólámpa
-Dead Space PS3 játék
Úgy tudom, szerepjátékos könyvek a Shadowrun és a Battletech, nem értek a szerepjátékokhoz igazán, meg nincs is ilyen összejövős csapat. Valaki jártas felvilágosítana?
Nálunk évek óta hasonló forgatókönyv szerint zajlanak a karácsonyok. Most éppen előbb voltunk mamánál, aztán itthon, eddig fordítva szokott lenni. Holnap mamám egyik testvéréhez megyünk össznépi találkára, tömegnyomor rulez. Holnapután pedig másik mámát látogatjuk vegyítve keresztszülőkkel (már azt is tudom, mit kapok, jó lesz).
A Grincs tényleg beteg film, de jó. Jim Carrey felviszi az átlagot.
Kaja:
-halászlé
-húsleves
-majonézes kukorica
-sült krumpli
-rántott csirke
-rántott hal
-máktorta.
(Vastagon szedve, amiből ettem.)
Eddigi ajándékok:
-sapka, sál, pulóver
-kulcstartódísz
-Shadowrun: LX-IR
-Battletech: A klánok alkonya V. - Kard és tűz
-sólámpa
-Dead Space PS3 játék
Úgy tudom, szerepjátékos könyvek a Shadowrun és a Battletech, nem értek a szerepjátékokhoz igazán, meg nincs is ilyen összejövős csapat. Valaki jártas felvilágosítana?
Nálunk évek óta hasonló forgatókönyv szerint zajlanak a karácsonyok. Most éppen előbb voltunk mamánál, aztán itthon, eddig fordítva szokott lenni. Holnap mamám egyik testvéréhez megyünk össznépi találkára, tömegnyomor rulez. Holnapután pedig másik mámát látogatjuk vegyítve keresztszülőkkel (már azt is tudom, mit kapok, jó lesz).
A Grincs tényleg beteg film, de jó. Jim Carrey felviszi az átlagot.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-24 22:00:43
beküldve: 2008-12-24 21:51:23
(#7426) beküldve: 2008-12-24 21:47:36
(#7425) csákány all
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Pesttől nem messze
Ohh az elég messze van... én Sopron környékén lakom xD
az osztrák határnál xD
Positive vibration.