Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Grimm-mesék manga
Barátnőmtől kaptam mostanában kölcsön és nagyon tetszett, főleg a Jancsi és Juliska , azon nagyon sokat nevettem, hogy milyen lett Jancsi . Most meg bezzeg amikor megvenném sehol sem találom
alexandra (aréna pláza) mindig van..jah most látom csak megvan..nkem is ilyen kellemes volt 4 hétig rohangáltam ajándékutalvánnyal és mikor volt a pénztáros kiakadt mert rossz vonalkód volt rajta.. (ráadásul két db-t vettem..) kész volt idegileg..de a száma megvan...(mármint a palinak..)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-07 22:58:05
(#27) Hát ma végre sikerült beszereznem az 576 boltból, de mázlim volt, mert ez volt ott is az utsó darab .
beküldve: 2008-02-05 23:23:36
(#26) Barátnőmtől kaptam mostanában kölcsön és nagyon tetszett, főleg a Jancsi és Juliska , azon nagyon sokat nevettem, hogy milyen lett Jancsi . Most meg bezzeg amikor megvenném sehol sem találom
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-05 23:54:50
beküldve: 2008-01-29 17:37:28
(#25) Nekem ez volt az első mangám és még hozzá az elsö conon amin voltam ott vettem meg!!!! de szerintem naon jó!!! föleg a Raponc
beküldve: 2007-09-24 21:20:29
(#24) a mostani mondoban az volt poszternek, és na ná, hogy kitettem az előző árnybírós mellé. ezek az első poszterek, amiket hajlandó vagyok megtűrni a szobám falán (na meg a mondo az egyetlen újság, amibe egyáltalán hajlandó vok belekukkolni, mert még a TV újságok is nekem 1 horror )
A beszélő szerencsesüti...
most a héten adtam körbe az osztályban(mert mit is csinálhat egy egész bagázs 18 éves filozófián vagy etikán? naná h semmit ) és sok nem fan -vagy szimplán olyanok akik hülye éretlen-tyuknak néznek a hobbimért- is kibökött egy "ez egész türhetö volt"-ot
nagyon boldog lettem mert ez azt jelenti h van még remény és mutatja h jó az alap5lete a kötetnek
nagyon boldog lettem mert ez azt jelenti h van még remény és mutatja h jó az alap5lete a kötetnek
Velem is hasonló történ az árnybíróval meg a nyári srácokkal( de az csak a fiúk körében volt sikere )
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-09-08 10:33:12
(#22) most a héten adtam körbe az osztályban(mert mit is csinálhat egy egész bagázs 18 éves filozófián vagy etikán? naná h semmit ) és sok nem fan -vagy szimplán olyanok akik hülye éretlen-tyuknak néznek a hobbimért- is kibökött egy "ez egész türhetö volt"-ot
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
beküldve: 2007-09-07 17:45:38
(#21) Hát nekem naon tetszik az bizti. ker.tesómnak most lessz sznapja és sztem azt fogom +venni neki :) tök cukker
a kis farkas az elején!
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Szerk: kajichan 2007-09-07 17:46:11
beküldve: 2007-09-05 08:34:00
(#20) tegnap végre sikerült hozzájutnom a mangához. még 1-2 héttel ezelőtt láttam a kirakatban a Makrancos hercegnőt. aztán tegnap megkérdeztem h a grimm mesék meg van e... szerencsére megvolt. az eladónő elkezdi akkor úgy látszik ez az újabb kötet ebből a sorozatból és kitette a kirakatba. XD
tudtam h tetszeni fog a kötet hiszen a rajzolása gyönyörű, ráadásul ki ne szeretné a klasszikus grimm meséket... nagyon szép és jó kötet. alig tudtam odafigyelni a történetre, annyira el voltam a karakterekkel. egyszerűen gyönyörű a grafikája! az egyik kedvenc mangám lett. bár azért sajnálom h nem lesz több kötet belőle. kiváncsi lettem volna h a többi történetből mit tudnak kihozni.
tudtam h tetszeni fog a kötet hiszen a rajzolása gyönyörű, ráadásul ki ne szeretné a klasszikus grimm meséket... nagyon szép és jó kötet. alig tudtam odafigyelni a történetre, annyira el voltam a karakterekkel. egyszerűen gyönyörű a grafikája! az egyik kedvenc mangám lett. bár azért sajnálom h nem lesz több kötet belőle. kiváncsi lettem volna h a többi történetből mit tudnak kihozni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
én se láttam hirdetést sehol...véletlenül megláttam az alexandra weboldalán. rendesen meg is ijedtem, h le vok maradva de ezekszerint ti se tudtatok többet a kötetröl
nekem a piroska és a farkas jött be a legjobban, mert talán az volt a legmeghökkentöbb a másik kedvencem pedig a két fivér volt, az állatok cukik, a személyiségárnyalatok jobban kijönnek mint a többi történetben.
ami nyagyon jó még benne a rajzolása, szentem
nekem a piroska és a farkas jött be a legjobban, mert talán az volt a legmeghökkentöbb a másik kedvencem pedig a két fivér volt, az állatok cukik, a személyiségárnyalatok jobban kijönnek mint a többi történetben.
a két fivér nekem is favorit, meg mellette a Raponc. Hát a rajzolása meg le a kalappal, azzal is belopta magát a szívembe
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-08-28 20:04:55
(#17) én se láttam hirdetést sehol...véletlenül megláttam az alexandra weboldalán. rendesen meg is ijedtem, h le vok maradva de ezekszerint ti se tudtatok többet a kötetröl
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
Megnyugodtam
Majd szólj, ha már a gyűjteményedben van, és szép részletes kritikát kérek ám!!
Majd szólj, ha már a gyűjteményedben van, és szép részletes kritikát kérek ám!!
lumana.wordpress.com
Hehe a pofontól ne félj nem vagyok olyan agresszív (általában)
A Grimm-meséire meg ha arra járok és lesz nálam zsé valoszínü h. megveszem, végül is a könyv az érték, majd síkitok ha megvettem
A Grimm-meséire meg ha arra járok és lesz nálam zsé valoszínü h. megveszem, végül is a könyv az érték, majd síkitok ha megvettem
Szerintem érdemes! Szerethető karik, jó történet, szép rajzok, mi kell ennél több?
Bár izlések és pofonok.. és nem válalom be a pofont, ha neked nem az izlésed
Bár izlések és pofonok.. és nem válalom be a pofont, ha neked nem az izlésed
lumana.wordpress.com