Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Grimm-mesék manga
raponc nkem is kedvencem.. bár az egészet birom.. azért vagytok "kis izék" mert én szenvedtem a megszerzéssel ti meg csak olvasgatjátok.. de én szeretlek benneteket,... csak tnap fáradt voltam
PICILÁNY! mi is szeretünk téged!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-01 08:12:25
(#42) Én már elég sokszor láttam Alexandrában a mangát, de akkor vagy nem volt nálam pénz, vagy másra tartogattam. Szerintem vannak ennél jobb mangák, amikre jobban megéri a pénzt költeni. Ha találnék egy 10000-est (ami szinte lehetetlen), abból megvenném ezt a mangát. ha mondjuk Con-on lesz annyi pénzem, hogy mindent megvettem, ami kellet, és marad még rá pénzem, akkor megveszem.
beküldve: 2008-02-28 18:31:00
(#41) raponc nkem is kedvencem.. bár az egészet birom.. azért vagytok "kis izék" mert én szenvedtem a megszerzéssel ti meg csak olvasgatjátok.. de én szeretlek benneteket,... csak tnap fáradt voltam
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-28 10:54:21
(#40) Nekem a Piroska és a farkas meg a Jancsi és Julika tetszett. De a 2 testvér se volt rossz Az abszolút kedvencem aza aRaponcos vot
beküldve: 2008-02-27 19:55:36
(#38) de kis izék vagytok.. én 3-4 hétig minden áldott nap mentem vmilyen könyvesboltba .. mindig azt mondták : " pont most fogyott el! " vagy láttam h a polcról egy 2 m magas faszi leveszi .. olyankor nekiálltam hisztizni és vertem a fejem a polcba ..ő meg csak röhögött
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-25 20:31:00
(#37) Én is olvastam, mert kölcsönkértem barátnőmtől, de most én sem tudom megvenni, pedig folyton nézem...
beküldve: 2008-02-25 20:24:36
(#36) Én nem olvastam az 1. kötetet, csak az egyik Mondoból láttam a Piroska és a farkas mellékletet. Jó lenne betenni egy Grimm-mesék mangába a Csizmás kandúrt. Az ugye nem volt az 1. kötetben?
beküldve: 2008-02-25 19:17:45
(#35) muszáj h legyen!! ha nem elfoglalunk egy kiadót meg mindenkit és kurama rózsaotorával megfenyegetünk mindenkit.. meg aliszter páncélozott harci járművével..
de hogy ne legyen teljesen off ki melyik történetet látná viszont szívesen.. én a kékszakállú herceg meséjét
de hogy ne legyen teljesen off ki melyik történetet látná viszont szívesen.. én a kékszakállú herceg meséjét
Szerk: PICILÁNY 2008-02-25 19:24:17
beküldve: 2008-02-23 18:05:32
(#34)
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-23 18:05:50
beküldve: 2008-02-22 13:55:28
(#33) Sztem ha sokan rágják a fülüket, előbb-utóbb engednek a kísértésnek
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
én azért még reménykedem a folytatásban ugyanis a grimm fivérek nem csak ezt a pár történetet hozták létre egyik kedvencem a kékszakállú herceg.. (mell bartók is feldolgozta..) azt pl tök fajinul meg lehetne oldani szoal én bízom benne h lesz folyt..
Hát a Mondo 5. számában azt írták, hogy nincs kizárva.
Kálovics Dalma cikkét idézve: " A német Tokyopop alapvetően csak egy kötetet tervezett, de nem zárták ki annak lehetőségét sem, hogy kedvező fogadtatás esetén készüljön folytatás - és a pozitív visszajelzés nem is lehet kérdéses."
Úgy legyen!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-02-21 23:34:31
A Mondo 3dik vagy 4dik számában volt róla szó és azt mondták hogy még nem tervezik a folytatást. De ebben nem vok biztos és hülyeséget meg nem akarok mondani.
én azért még reménykedem a folytatásban ugyanis a grimm fivérek nem csak ezt a pár történetet hozták létre egyik kedvencem a kékszakállú herceg.. (mell bartók is feldolgozta..) azt pl tök fajinul meg lehetne oldani szoal én bízom benne h lesz folyt..
beküldve: 2008-02-21 14:53:38
(#30) A Mondo 3dik vagy 4dik számában volt róla szó és azt mondták hogy még nem tervezik a folytatást. De ebben nem vok biztos és hülyeséget meg nem akarok mondani.
beküldve: 2008-02-21 14:49:34
(#29) Sziasztok! Nekem is volt szerencsém olvasni a kötetet, annyira megtetszett, hogy meg is vettem Elsőre nem hittem, hogy Kelet és Nyugat találkozásából ilyen humoros dolog sülhet ki,de a végeredmény mindenképpen megér egy olvasást
Lehet tudni, lesz folytatása?
Lehet tudni, lesz folytatása?
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."