Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Grimm-mesék manga
beküldve: 2008-04-20 23:27:42
(#58) Hát akkor most elnézést azoktól akik szeretik, és jó olvasgatást, de el kell mondjam hogy ekkora rókabőrt is ritkán látok.
beküldve: 2008-04-20 20:56:18
(#57) Nagyon tetszett! Ez is szerepel a szülinapi listámon. (egy a sok közül)
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
beküldve: 2008-04-20 20:27:27
(#56) Meg van ez is. Éppen most olvasom, és még hátra van az utolsó mese. Eddig a 12 vadász tetszett a legjobban.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-20 20:27:39
akkor neked tényleg nagy mákod volt mondom minden nap más bolt és mindenhol azt mondták "pont most fogyott el.. vagíy másik verzió .. 2m es papsa és kiröhög h én nem értem el a grimm mesék mangát és elveszi az uccsó darabot.. ez aztán a pofátlanság.. most nem??
Most de. Ez nagy szemétség. Micsoda emberek élnek. Gonoszok és istennők.
beküldve: 2008-03-21 20:59:48
(#54) akkor neked tényleg nagy mákod volt mondom minden nap más bolt és mindenhol azt mondták "pont most fogyott el.. vagíy másik verzió .. 2m es papsa és kiröhög h én nem értem el a grimm mesék mangát és elveszi az uccsó darabot.. ez aztán a pofátlanság.. most nem??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
[QUOTE
PICILÁNY! mi is szeretünk téged!
PICILÁNY! mi is szeretünk téged!
kesu téged különösen!! nos ki mit szeretne látni mert kesunk kiv asszem senki nem válaszolt..
Nekem a Piroska és a farkas volt a kedvencem . Annyira KAWAI volt!! És igazából bármelyiket szívesen látnám, mert imádom a grimm meséket.
Szerk: Ayumi-chan 2008-03-21 20:58:58
raponc nkem is kedvencem.. bár az egészet birom.. azért vagytok "kis izék" mert én szenvedtem a megszerzéssel ti meg csak olvasgatjátok.. de én szeretlek benneteket,... csak tnap fáradt voltam
Én is sokat rohangáltam utána , csak azután, hogy barátnőmtől már olvastam és vagy 1 hétig kerestem mire birtam szerezni , de ott is az volt az utsó darab , nagy mákom volt .
beküldve: 2008-03-16 22:41:33
(#51) Nekem nagyon tetszett a Grimm manga verziója! S remélem lesz neki folytatása is!
S szintén a kisfarkas!
S szintén a kisfarkas!
nem csak ők nem csúnyák.. raponc is elég érdekes férfiember.. na meg jancsi....
az én kedvencem a kisfarkas...*.*
Hát, én a nagyfarkasokat már csak jobban szeressem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
nem csak ők nem csúnyák.. raponc is elég érdekes férfiember.. na meg jancsi....
az én kedvencem a kisfarkas...*.*
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-03-16 20:11:09
(#48) nem csak ők nem csúnyák.. raponc is elég érdekes férfiember.. na meg jancsi....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-16 20:09:11
(#47) Nah, én is beszereztem a Grimm-meséket... egész érdekes meglátásokkal találkoztam... Raponc (vagy Rapunzel - kinek hogy szimpatikusabb) mint bishi... hmmm... igen érdekes... de a két testvér nem csúnya... sőt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-07 18:17:05
(#46) jah.az állatkák mint félszellemek.. meg hasonlók..jó lehetne.. bár belegondoltam h ezeket alapjáraton nem is gyerkiknek szánták a bratyók (eredeti tört.re gondolok) és mégis mennyi gyerekekhez köthető dolog lett belőle..
beküldve: 2008-03-07 18:13:57
(#45) Nos . én pl szeretném viszontlátni a Brémai muzsikusokat! Sztem jó kis történet kerekdne belőle!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
[QUOTE
PICILÁNY! mi is szeretünk téged! [/QUOTE]
kesu téged különösen!! nos ki mit szeretne látni mert kesunk kiv asszem senki nem válaszolt..
PICILÁNY! mi is szeretünk téged! [/QUOTE]