Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Grimm-mesék manga
beküldve: 2007-08-27 17:48:34
(#13) Raponc történetén borultam a röhögéstől, de Jancsi és Juliska sztorija is poénos volt. Raponc és Jancsi is igazi bishi karakterek. Ja és még van egy ál-bl történet is, melynek a címe "A tizenkét vadász".
beküldve: 2007-08-27 17:18:36
(#12) Az uccsó sztori nekem nagyon bejött! Pont azért mert volt benne szomorkodnivaló.. én tökre asszittem hogy megölte a bátyust..
Na összeségben, pont úgy jó, ahogy van
Na összeségben, pont úgy jó, ahogy van
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-08-26 16:11:22
(#10) Igen sajnos csak egy kötetes na de igyis nagyon jo :) az utolso történet kissé drámaiasra lett megcsinálva de nem baj
lizaa
Szerk: hitomi 2007-08-26 16:11:47
beküldve: 2007-08-26 11:29:13
(#9) Szerintem egész jó ez a manga!
Tetszik, hogy nem csak az unalomig ismert történeteket dolgozták fel. De azt be kell ismerni, hogy akkoris a Piroska és a Farkas lett a legédibb
A rajzolása nagyon szép! Igényes, nem nagyon látni benne elrontott karaktert, a hátterek pedig szépek bár néhol túl sok a fehér..
Imádom Piroska nagy szemeit, meg a Két testvér állatkáit.
Ami nem tetszik benne, az a borítója. Nagyon nem jó ez az összezsufizott kép az elején sztem.. nem jó ránézni..
Lehet hogy én a helyükben több fejezetet szenteltem volna egy történetnek, és akkor nem csak egy kötet jöhetett volna össze belőlük.
Az pedig tök nagy meglepi volt, hogy megjelent. Lehet hogy én vok ennyire vaksi, de sehol se olvastam róla, se egy reklámot, se semmit. Csak besétáltam a boltba, és rávetettem magam, amint megláttam . Bár nem nagyon bántam, nyugodtan több ilyen hirtelen mangát is megjelentethetnek
Tetszik, hogy nem csak az unalomig ismert történeteket dolgozták fel. De azt be kell ismerni, hogy akkoris a Piroska és a Farkas lett a legédibb
A rajzolása nagyon szép! Igényes, nem nagyon látni benne elrontott karaktert, a hátterek pedig szépek bár néhol túl sok a fehér..
Imádom Piroska nagy szemeit, meg a Két testvér állatkáit.
Ami nem tetszik benne, az a borítója. Nagyon nem jó ez az összezsufizott kép az elején sztem.. nem jó ránézni..
Lehet hogy én a helyükben több fejezetet szenteltem volna egy történetnek, és akkor nem csak egy kötet jöhetett volna össze belőlük.
Az pedig tök nagy meglepi volt, hogy megjelent. Lehet hogy én vok ennyire vaksi, de sehol se olvastam róla, se egy reklámot, se semmit. Csak besétáltam a boltba, és rávetettem magam, amint megláttam . Bár nem nagyon bántam, nyugodtan több ilyen hirtelen mangát is megjelentethetnek
lumana.wordpress.com
Én egy Alexandrában
Köszi! Akkor majd ott én is megnézem.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-08-16 21:46:11
(#7) beküldve: 2007-08-16 21:33:21
(#6) Hol tudtátok megvenni? Én sehol se láttam eddíg.
Time to enter The World with no Future.....
Én is megvettem. bekerült a TOP 5be nagyon ari rajzolás, meg amúgyis szeretem a Grimm meséket. De kár, hogy csak 1 kötetes...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-08-09 00:06:10
(#4) Én megvettem, és szerintem tök jó.
A piroska és a farkas szerintem a legjobb sztori benne
A piroska és a farkas szerintem a legjobb sztori benne
amikor a gidákat kérdezgeti a kisfarkas az nagyon beteg
beküldve: 2007-08-08 23:42:44
(#3) beküldve: 2007-08-08 22:08:53
(#2) Fúú, szerintem ez egy nagyon ari manga. A történetek kicsit át vannak alakítva, olyan mangás stílust kaptak Eddig is szerettem a Grimm meséket, és tökre örültem, hogy megjelent mangában. Egymás után 3x olvastam el
beküldve: 2007-08-08 21:28:56
(#1) Ezzel a mangával is az anime/manga gyűjtő utamon talákoztam de amilyen szerencsém volt már nem volt rá elég zsetonom "shimatta" csak belenézni tudtam, de van egy olyan érzésem, hogy megváltoztatja nézőpontomat
a grimm-mesék terén.
a grimm-mesék terén.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-08 21:29:19