Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Grimm-mesék manga
beküldve: 2009-07-28 18:48:32
(#73) Ahh el is feljtettem felírni hogy ezt is megkéne vennnem.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-21 22:54:54
(#72) Japanimánián azt olvastam, hogy nem lesz több kötet. Ez bővebben is érdekelne, ha tud erről valaki valamit.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-07-09 15:41:39
(#71) Hétvégén megveszem a második kötetet,héten már megtudtam volna,de nem volt rá elég pénzem.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-07-09 15:41:59
basszus... képzeld, 18.-án a képregényfeszten megkérdeztem, el is mondták mik lesznek benne, de elfelejtettem :S
Igen, a Csizmás Kandúr tuti XD
Igen, a Csizmás Kandúr tuti XD
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-26 14:03:15
(#68) Hello Minna!
Nagyon szép lesz a 2. rész borítója, azt hiszem minél hamarabb be kell majd szereznem . Azt tudja valaki, milyen mesék lesznek benne átírva? A borító alapján a Csizmás Kandúr biztos, de a többi....
Nagyon szép lesz a 2. rész borítója, azt hiszem minél hamarabb be kell majd szereznem . Azt tudja valaki, milyen mesék lesznek benne átírva? A borító alapján a Csizmás Kandúr biztos, de a többi....
beküldve: 2009-04-18 17:57:50
(#67) Sokszor szemeztem vele,de a Conon tuti beszerzem mert gyönyörűek a rajzok,és hát a Grimm-meséket alapból szeretem!
beküldve: 2009-04-17 22:31:07
(#66) beküldve: 2009-04-17 22:29:43
(#65) A szívem (egyik) csücske ^_^. S most az álmom valóra válik, jön a folytatás! <3
beküldve: 2009-04-17 21:47:26
(#64) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Sejtettem hogy a manga az aranyosabb vonalat képviseli, csak reagálnom kellett arra, mikor egy mondatban emlegették a Grimm-meséket és az aranyos szót
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Grimm-mesék többsége pedig minden, csak nem aranyos
Valóban az eredeti Grimm mesék többsége nem éppen aranyos, a gyerekek a mesekönyvekben cenzúrázott verzióval találkoznak.
Ez a topic azonban nem az eredeti mesegyűjteményről szól, hanem a Grimm-mesék Mangáról, amely igenis az aranyos megközelítést választja a történetekben (bár azért érint egykét felnőttesebb témát, de tényleg csak finoman), úgyhogy Umika hozzászólása teljesen helytálló :).
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2008-06-05 16:30:48
Grimm mesék úgy alapból tetszik, de annyira nem érdekel hogy megvegyem :) Grimm-mesék többsége pedig minden, csak nem aranyos
Minimax cenzúrázatlanul nyomatta a Grimm-meséket, így olyan.. 8 évesen (?) szembesülhettem ahogy a srác egy karddal kivágja a sárkány beleiből az üveggömböt. Folyt mindenfelé a zöld nyálka meg csúszott ki a sárkányból a fehéres bele...Bezzeg a Narutót cenzúrázzák, az bezzeg árt a gyereknek... xD (nem mintha nézném)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-04 17:12:49
(#60) Már mikor megláttam az AS magazinban, tudtam, hogy megveszem és nem volt pénzkidobás. Nagyon tetszett, a kedvenc mesém belőle A két fivér volt, de a többi is aranyos.
beküldve: 2008-04-21 20:48:37
(#59) Ma befejeztem ezt a mangát is. Szép volt, jó volt. Sz utolsó történet volt a legjobb. Ha valaki gondolkodik, hogy megvegye-e, és megteheti, akkor azt ajánlom, vegye meg.