Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
beküldve: 2008-08-22 16:56:42
(#53) Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, miszerint az egész animét tökéletesen eltalálták, csak a vége lett befejezetlen. Amikor először láttam, bevallom nagyon meglepődtem, hogy ilyen befejezéssel ért véget. Az ilyen animéket, mint a Spiral vagy a Death Note nagyon szeretek, de ismer valaki az előbbi 2 említett animéhez valami hasonlót? Én talán még a szökést mondanám hasonlónak, bár nem anime, de szintén gazdag fordulatokban és meghökkentő jelenetekben. Tehát ha valaki tudna mangát, animét, filmet, sorozatot, könyvet mondani, előre is hálásan köszönöm neki!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán." - Darren Shan
Szerk: Narumi Light 2008-08-22 17:01:04
Kapásból tágult a kör
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nyomozós animék? Hányat ismersz Death Noteon kívül?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 14:57:09
(#49) Mondo első száma óta annyit hallottam erről a sorozatról
de eddig még nem néztem meg... de most nekivágtam az első két részt megnéztem eddig
Van egy logikája a gyereknek (Ayumu) : D
végig néztem. egész jó úgy addig míg
Utána nekem már nem nagyon tetszik. Talán a vége... összességében élvezhető és izgalmas
Nekem alapból bejönnek ezek a "nyomozós animék"
de eddig még nem néztem meg... de most nekivágtam az első két részt megnéztem eddig
Van egy logikája a gyereknek (Ayumu) : D
végig néztem. egész jó úgy addig míg
Narumi a Végzet gyermekei ellen van...
Utána nekem már nem nagyon tetszik. Talán a vége... összességében élvezhető és izgalmas
Nekem alapból bejönnek ezek a "nyomozós animék"
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:13:03
beküldve: 2008-08-17 22:32:49
(#47) Én most látom 3-szor de az a rossz ilyenkor hogy már tudod hogy hogyan ússzák meg a dolgokat. ez az egy baj van sajna.
Óhh, hát nekem sok van! Inkább azt kellene felsorolni, h mit nem szereteK! Az kevesebb!
Az öl meg, ami életben tart!!
beküldve: 2008-06-20 19:00:09
(#45) Én most fogom harmadjára megnézni A Death Note és ez az anime a 2 kedvencem
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-06-20 18:55:53
(#44) Én most nézem 6-odjára!! Már szinte tudom kívülről, de nem tom megunni!!!
Habár én veletek ellentétben vok, mert eddig, csak az első 2-3 részt nem láttam!
De tegnap este megnéztem!!
Habár én veletek ellentétben vok, mert eddig, csak az első 2-3 részt nem láttam!
De tegnap este megnéztem!!
Az öl meg, ami életben tart!!
beküldve: 2008-06-20 18:08:27
(#43) Ja, ebben is van agyalás bőven és itt még a szereplők is szimpatikusak. Szerintem tetszeni fog, hajrá Narumi+ Hiyono... (... mármint a nyomozás értelmében. )
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-06-20 18:13:16
beküldve: 2008-06-20 07:44:14
(#42) Régebben elkezdtem nézni, de csak az első részt tudtam megnézni, mert költözködtünk, nem volt TV, internet. Most megint elkezdtem nézni. Nagyon tetszett az első 2 rész. Jó, hogy megint ilyen nyomozós, detektíves sztorit kaptunk.
beküldve: 2008-06-06 10:51:09
(#41) Death Note helyén ez lesz látható ismét az Animaxon. Újranézzük, egyértelmű. *bocs, pontos dátumot nem tud*
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
A vége nekem sem tetszett kifejezetten, de maga a sorozat érdekes és jó volt!
A sorozat nekem is tetszett, de a végét eléggé elszúrták.A leglényegesebb dolgok ki sem derültek.
Love & Peace
Második sorozat nem hiszem, hogy lesz, de ha tudod, akkor olvasd a mangát, onnan sok minden kiderül.
Köszi!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-26 14:57:38
(#38) Második sorozat nem hiszem, hogy lesz, de ha tudod, akkor olvasd a mangát, onnan sok minden kiderül.