• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
Oldalak: 1 2 3 4 5 <<
beküldve: 2007-09-29 15:34:49
(#7)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Akkor engem itt most nem fognak szeretni, mert nekem abszolút nem tetszett az egész
Alapsztori jó, mi történt bátyussal, kik azok a VéGyer-ek, okés, elmegy, volt már ilyen, de jó. És akkor jönnek a bonyodalmak, a "próbák", vagy nem is tudom minek nevezzem amit Ayumuval művelnek, na ne. Ilyen logikát, hogyne, imádom: "én tudtam, hogy te tudod, hogy én mire gondolok, és te tudtad hogy én tudni fogom, hogy te tudod, hogy én a legkézenfekvőbbet kizárom, és ezért mégis ezt választom, mert te erre nem gondoltál". Aham, és mindig így kilogikázzák, na jól van, lehet, hogy a nyomozós animék nem az én világom, de ez már akkor is túlzás. Ráadásul ennél elcseszettebb openinget azt hiszem még nem hallottam [hmm...Tokyo Mew Mew esetleg...meg talán a Read or Die...]. A grafika jó, az ost-k néha idegesítőek, a történetvezetés elnyújtott, aztán a vége egy nagy szar, köszönöm szépen, hogy mident megmagyaráztak >.<
Kérdés: az Eyes-Kanon szál...shounen ai vagy "igaz baráccság"?

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-09-29 15:09:41
(#6)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Maga az anime befejezése, no igen... Annak idején kifogytak a mangából, bár szerintem nem kellett volna ennyire ahhoz kötni a sorozatot, mivel nagyon sok minden nem is szerepel benne, olyan, ami a mangában igen, tehát valami külön befejezést ki lehetet volna találni az animének. Ha meg valaki a függőben maradt dolgokra nagyon kiváncsi, el kell olvasnia a mangát, úgy már minden világos lesz. Kiegészítik egymást, mert az animének is más lesz a vége, mint a mangának, nagyon sok dolgot pedig nem is vittek bele a sorozatba. De attól még jó az anime is szerintem.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-09-29 14:03:33
(#5)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Tényleg jó kis anime, viszont nálam a süllyesztőbe került, csakis egy valami, a vége miatt... amit számomra valami iszonyatosan elszúrtak.

Ugyanis a végén
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
abszolút nem derül ki semmi. Az egész animében húzzák a kérdést, hogy kik lehetnek a Végzet Gyermekei, mi történt Ayumu bátyjával, hol van, és a végén a nagy semmi várja a nézőt. Ebben rettenetesen csalódtam, mert bár egy animénél nem feltétlenül rossz, ha nyitva hagyják a történet végét (gondolok itt pl. Chrno Crusade-ra, ami máig nagy kedvencem, pedig a vége nyitottá vált), de egy nyomozós animénél szerintem kifejezetten rossz dolog.

Hát ennyi, nem rossz, de láttam már sokkal jobbakat is^^" Ha folytatták volna, sokkal jobban tetszene.

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-29 12:34:03
(#4)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én minden olyan animéhez -amit még nem láttam- úgy állok hozzá, hogy megnézem az első részt, aztán ha tetszik nézem a többit is. A Spirálllal is így voltam és szerintem egy nagy szar helyett egy igazán jópofa anime. Aki nem így gondolja az (az én meglátásom szerint) kihagy valami igazán jót.

beküldve: 2007-09-29 11:36:54
(#3) Válasz Mazuruyaki (#2) üzenetére
Vadri
Vadri
[ Új arc ]
Hány részes ez az anime? Mert Én is szeretem meg minden, csak a közepétől mindig lemaradok róla!

26 reszes. ;> En nagyon imadom.

beküldve: 2007-09-29 11:28:49
(#2)
Mazuruyaki
Mazuruyaki
[ Gyalog ]
Hány részes ez az anime? Mert Én is szeretem meg minden, csak a közepétől mindig lemaradok róla!

"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-29 11:24:35
(#1)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Ez szerintem egy nagyon jól sikerült kis anime. Főszereplője Narumi Ayumu, valódi kis nyomozópalánta, aki egy iskola bonyodalom után a Végzet gyermekeinek rejtélye után nyomoz, s így kapcsolatba kerül velük, s ez meg is nehezíti az életét. Bátyja, a zseniális, lenyűgöző gondolkodású Kyotaka szintén a végzet gyermekei után való nyomozás közben tűnt el. Narumi azóta sógornőjével - a szintén nyomozó - Madokával él, annak hatalmas szerencséjére ugyanis a fiú mos, főz, takarít rá, stb. Aki szereti a nyomozós, rejtélyes történeteket, annak mindenképpen ajánlom, és amúgy is megér egy próbát szerintem. Aki még nem látta: az Animax szeptember 27.-től, csütörtökönként 21.15-től ismét műsorára tűzte.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Oldalak: 1 2 3 4 5 <<