Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
beküldve: 2007-09-29 15:34:49
(#7) Akkor engem itt most nem fognak szeretni, mert nekem abszolút nem tetszett az egész
Alapsztori jó, mi történt bátyussal, kik azok a VéGyer-ek, okés, elmegy, volt már ilyen, de jó. És akkor jönnek a bonyodalmak, a "próbák", vagy nem is tudom minek nevezzem amit Ayumuval művelnek, na ne. Ilyen logikát, hogyne, imádom: "én tudtam, hogy te tudod, hogy én mire gondolok, és te tudtad hogy én tudni fogom, hogy te tudod, hogy én a legkézenfekvőbbet kizárom, és ezért mégis ezt választom, mert te erre nem gondoltál". Aham, és mindig így kilogikázzák, na jól van, lehet, hogy a nyomozós animék nem az én világom, de ez már akkor is túlzás. Ráadásul ennél elcseszettebb openinget azt hiszem még nem hallottam [hmm...Tokyo Mew Mew esetleg...meg talán a Read or Die...]. A grafika jó, az ost-k néha idegesítőek, a történetvezetés elnyújtott, aztán a vége egy nagy szar, köszönöm szépen, hogy mident megmagyaráztak >.<
Kérdés: az Eyes-Kanon szál...shounen ai vagy "igaz baráccság"?
Alapsztori jó, mi történt bátyussal, kik azok a VéGyer-ek, okés, elmegy, volt már ilyen, de jó. És akkor jönnek a bonyodalmak, a "próbák", vagy nem is tudom minek nevezzem amit Ayumuval művelnek, na ne. Ilyen logikát, hogyne, imádom: "én tudtam, hogy te tudod, hogy én mire gondolok, és te tudtad hogy én tudni fogom, hogy te tudod, hogy én a legkézenfekvőbbet kizárom, és ezért mégis ezt választom, mert te erre nem gondoltál". Aham, és mindig így kilogikázzák, na jól van, lehet, hogy a nyomozós animék nem az én világom, de ez már akkor is túlzás. Ráadásul ennél elcseszettebb openinget azt hiszem még nem hallottam [hmm...Tokyo Mew Mew esetleg...meg talán a Read or Die...]. A grafika jó, az ost-k néha idegesítőek, a történetvezetés elnyújtott, aztán a vége egy nagy szar, köszönöm szépen, hogy mident megmagyaráztak >.<
Kérdés: az Eyes-Kanon szál...shounen ai vagy "igaz baráccság"?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-29 15:09:41
(#6) Maga az anime befejezése, no igen... Annak idején kifogytak a mangából, bár szerintem nem kellett volna ennyire ahhoz kötni a sorozatot, mivel nagyon sok minden nem is szerepel benne, olyan, ami a mangában igen, tehát valami külön befejezést ki lehetet volna találni az animének. Ha meg valaki a függőben maradt dolgokra nagyon kiváncsi, el kell olvasnia a mangát, úgy már minden világos lesz. Kiegészítik egymást, mert az animének is más lesz a vége, mint a mangának, nagyon sok dolgot pedig nem is vittek bele a sorozatba. De attól még jó az anime is szerintem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-09-29 14:03:33
(#5) Tényleg jó kis anime, viszont nálam a süllyesztőbe került, csakis egy valami, a vége miatt... amit számomra valami iszonyatosan elszúrtak.
Ugyanis a végén
Hát ennyi, nem rossz, de láttam már sokkal jobbakat is^^" Ha folytatták volna, sokkal jobban tetszene.
Ugyanis a végén
abszolút nem derül ki semmi. Az egész animében húzzák a kérdést, hogy kik lehetnek a Végzet Gyermekei, mi történt Ayumu bátyjával, hol van, és a végén a nagy semmi várja a nézőt. Ebben rettenetesen csalódtam, mert bár egy animénél nem feltétlenül rossz, ha nyitva hagyják a történet végét (gondolok itt pl. Chrno Crusade-ra, ami máig nagy kedvencem, pedig a vége nyitottá vált), de egy nyomozós animénél szerintem kifejezetten rossz dolog.
Hát ennyi, nem rossz, de láttam már sokkal jobbakat is^^" Ha folytatták volna, sokkal jobban tetszene.
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-29 12:34:03
(#4) Én minden olyan animéhez -amit még nem láttam- úgy állok hozzá, hogy megnézem az első részt, aztán ha tetszik nézem a többit is. A Spirálllal is így voltam és szerintem egy nagy szar helyett egy igazán jópofa anime. Aki nem így gondolja az (az én meglátásom szerint) kihagy valami igazán jót.
Hány részes ez az anime? Mert Én is szeretem meg minden, csak a közepétől mindig lemaradok róla!
26 reszes. ;> En nagyon imadom.
beküldve: 2007-09-29 11:28:49
(#2) Hány részes ez az anime? Mert Én is szeretem meg minden, csak a közepétől mindig lemaradok róla!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-29 11:24:35
(#1) Ez szerintem egy nagyon jól sikerült kis anime. Főszereplője Narumi Ayumu, valódi kis nyomozópalánta, aki egy iskola bonyodalom után a Végzet gyermekeinek rejtélye után nyomoz, s így kapcsolatba kerül velük, s ez meg is nehezíti az életét. Bátyja, a zseniális, lenyűgöző gondolkodású Kyotaka szintén a végzet gyermekei után való nyomozás közben tűnt el. Narumi azóta sógornőjével - a szintén nyomozó - Madokával él, annak hatalmas szerencséjére ugyanis a fiú mos, főz, takarít rá, stb. Aki szereti a nyomozós, rejtélyes történeteket, annak mindenképpen ajánlom, és amúgy is megér egy próbát szerintem. Aki még nem látta: az Animax szeptember 27.-től, csütörtökönként 21.15-től ismét műsorára tűzte.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.