![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
Amúgy másik nagy baj a sorozattal, hogy totál befejezetlen. Semmi lényeges nem derül ki benne, és szerintem folytatni sem fogják.
Kolbászlóbáló:
Szomorúan hallom :P
Baj lehet a záróizmoddal. Nem kellene annyit dolgoztatni!
Ajánlott egy felnőtt pelenka beszerzése.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-07-29 20:56:22
A trollkodásnak épp ez az értelme ![](/var/images/emotions/12.png)
Ezért se foglalkozzunk vele ezentúl, mert pont azt akarja elérni, hogy vitázzunk vele.
Teljesen igazad van. Köszi afelvilágosítást. ![](/var/images/emotions/12.png)
Ezért se foglalkozzunk vele ezentúl, mert pont azt akarja elérni, hogy vitázzunk vele.
![](/var/images/emotions/14.png)
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
A trollkodásnak épp ez az értelme ![](/var/images/emotions/12.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-29 19:27:30
(#69) Én szeretem az okoskodós és izgalmas Animéket. És szerintem a Deadh Note mellett a Spirál is elfér. Nem rossz anime. Persze mindíg is lesznek olyanok akik proliskodnak, szerintem kicsit normálissabban is ki lehet fejezni a nemtetszésünket.
beküldve: 2011-07-29 10:13:08
(#68) Én megszereztem még annak idején gépen a sorozatot, csak az a baj, hogy egy csomó részének a felirata el volt csúszva.
Na meg a másik baj, hogy gépen/DVD-n már nagyon rég óta nem nézek semmi sorozatot. De ha a TV-ben adnák újra, akkor garantáltan megnézném megint.
Lehet hogy furcsának fog tűnni amit írok, de nekem az ilyen nyomozós cuccok közül jobban bejött mint a Death Note.
A DN se rossz, de szerintem nagyon túl van hype-olva.
Bár mind a két sorozatban benne van ugyanaz az idegesítő elem: hogy olvasnak egymás gondolataiban, és így készülnek a "tervek->ellen tervek->anti ellen tervek->kontra ellen anti tervek, stb..."![](/var/images/emotions/12.png)
Na meg a másik baj, hogy gépen/DVD-n már nagyon rég óta nem nézek semmi sorozatot. De ha a TV-ben adnák újra, akkor garantáltan megnézném megint.
Lehet hogy furcsának fog tűnni amit írok, de nekem az ilyen nyomozós cuccok közül jobban bejött mint a Death Note.
A DN se rossz, de szerintem nagyon túl van hype-olva.
Bár mind a két sorozatban benne van ugyanaz az idegesítő elem: hogy olvasnak egymás gondolataiban, és így készülnek a "tervek->ellen tervek->anti ellen tervek->kontra ellen anti tervek, stb..."
beküldve: 2011-07-27 23:54:17
(#63) Én annak örülnék, ha az Animax leadná megint....De sajna biztos nem fogja, mert feliratos...
![](/var/images/emotions/15.png)
beküldve: 2011-07-26 20:34:44
(#62) Én nagyon szerettem a Spirált meg örülnék neki hogy ha majd a manga is megjelenne nállunk is.
beküldve: 2009-06-15 22:27:17
(#61) Nekem személy szerint tetszett a spiral, csak az a túlzott, szinte gondolat olvasó logika nem tetszett benne.
Például, azon a részén, amikor a srácnak a nyakára rárakják azt a robbanó nyakörvet, én majdnem hülyét kaptam.
Ha valaki kíváncsi a részletekre, hogy miért is volt az a rész számomra olyan idegőrlő, akkor szóljon.
Például, azon a részén, amikor a srácnak a nyakára rárakják azt a robbanó nyakörvet, én majdnem hülyét kaptam.
Ha valaki kíváncsi a részletekre, hogy miért is volt az a rész számomra olyan idegőrlő, akkor szóljon.
![](/var/images/emotions/26.png)
beküldve: 2009-06-11 21:29:06
(#60) Nekem is ^^ Tényleg nagyon jó a logikája
Bár sztem a DN jobb, de ez nem ide tartozik xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-04-17 15:30:47
(#59) Rengeteg logikán alapul...és a fiatalabb Narumi egy rohadt komoly, okos srác. Az anime a kedvenceim közé tartozik
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-03-16 16:04:41
(#58) pintosan ezért olyan jó anime!!!
szeretem nagyon
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2009-03-16 12:56:46
(#57) Szerintem is nagyon fordulatos ez az anime... Nekem Rutherford és Kanon a kedvencem =D Amúgy nem gondoltam volna, hogy Kanon gonosz...ez a tény lerombolta az elképzeléseim xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-02-28 19:37:36
(#56) Én is nagyon szeretem, csak az a kár, hogy a most nem tudok hozzá magyar feliratot állítani, így ha meg akarom nézni, neten kell rákattintanom...
![](/var/images/emotions/04.png)
Köszönöm Hachi!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán." - Darren Shan
Szerk: Moderátor 2009-06-12 11:10:04
talán Code Geass-t tudnám javasolni. az határozottan hasonlít Death Note-ra, csak TALÁN még egy kicsivel jobb is :)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Szerk: Moderátor 2009-06-12 11:09:39