Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
beküldve: 2007-12-07 17:38:40
(#22) Mondajad már, meghalok a kiváncsiságtól!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
az engem is érdekelne...de nagggyon!!!!!......
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:15:15
Annak idején kifogytak a mangából ezért lett olyan befejezetlen, de ha láttad végig a sorozatot, akkor abból nem maradtál le semmiről. Ha tudod olvasd el a mangát, akkor képben leszel. Én is sajnálom, hogy így alakult, mert ebből egy nagyon jó anime lett volna, ha sikerül (jól) befejezni. Bár nekem így is nagyon tetszik, csak mégsem ugyanaz, no.
Köszi. Gondoltam ám hogy valami ilyesmi miatt lett ez a vége. Mivel a mangához nem valószínű hogy hozzájutok ( hacsak valaki ki nem adja nálunk is. Mangafan? ), csak remélni merem hogy készül majd egy film, vagy OVA, esetleg egy következő sorozat.
Mert azért mégis csak egy jó kis sorozat lenne ez szerintem is.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2007-11-18 06:54:30
(#19) Ezzel bizony nagyon nem vagy egyedül, mert aki csak az animét látta nem is igazán lehet képben. Annak idején kifogytak a mangából ezért lett olyan befejezetlen, de ha láttad végig a sorozatot, akkor abból nem maradtál le semmiről. Ha tudod olvasd el a mangát, akkor képben leszel. Én is sajnálom, hogy így alakult, mert ebből egy nagyon jó anime lett volna, ha sikerül (jól) befejezni. Bár nekem így is nagyon tetszik, csak mégsem ugyanaz, no.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-11-14 20:24:42
(#18) Háháá!! Reméltem hogy valaki nyit egy Spirállal foglalkozó topikot, és végre fényt nyújtanak az agyamban a hozzászólások. Azonban úgy tűnik, hogy egyenlőre ez elmarad. Nem vagyok az a típus akinek a szájába kell rágni a dolgokat, de valahogy én is úgy vagyok vele mint az előttem szólók. Vajon lemaradtam valamiről?
Annál nem lettem sokkal okosabb a sorozat végén, mint a sororozat elején voltam. Miért is vadásznak a végzet gyermekeire? (Mert azt viszont minden részben alaposan a szánkba rágták hogy élniük sem volna szabad.) És hol a túróban marad Kyotaka? Mintha félbehagyták volna a sorozatot, de legalábbis hiányzik az utolsó egy-két rész.
Teljesen rendben lenne a történet. Csípem a szereplőket is. Narumi és Eyes a kedvencem. Nagyon jók a seiyuuk. Csak a vége... Azt tudnám feledni. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2007-11-14 17:04:19
(#17) A Spirál sztem egy tök jó anime. Bár mondjuk az utoló rész után elgondolkodtam, hogy vagy nem mondtak semmit Ayumu bátyjáról meg a Végzet Gyermekeiről, vagy én nem jöttem rá semmire. Végülis az előbbi
A manga nincs meg, nem olvastam...én is tudni szeretném, hogy hol lehet megvenni!!
A manga nincs meg, nem olvastam...én is tudni szeretném, hogy hol lehet megvenni!!
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2007-11-14 16:41:50
(#16) Én annyira imádom!! De föleg Narumit!!! Teljasen bele vagyok zugva!! Mindjárt elsírom magam!!!! XD
beküldve: 2007-11-13 14:06:22
(#15) Szerintem jó kis anime! Igaz még nem láttam végig de úgy látszik a beszélgetésetekből h a vége nagyon elcseszett.
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:15:59
Én tudom..elmondjam?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:18:39
beküldve: 2007-11-12 20:44:04
(#12) Ha valaki tudja hol lehet venni a Spiral mangáját kérem
irjon.
irjon.
A Naruto a legjobb manga
Szerk: migel 2007-11-12 20:46:21
beküldve: 2007-11-12 20:07:51
(#11) Nekem az egyik kedvenc animém.
Én is rég óta ketesem a mangákját de nem találom.
Én is rég óta ketesem a mangákját de nem találom.
A Naruto a legjobb manga
beküldve: 2007-10-05 18:02:58
(#10) Szerintem király volt bár én még a régi csatornán láttam!
Aki tudja hol lehet megszerezni a mangáját az írjon vissza mer már rég óta keresem!
Aki tudja hol lehet megszerezni a mangáját az írjon vissza mer már rég óta keresem!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-09-30 10:37:15
(#9) Nekem nagyon tetszett!!! Már mint, amit eddig láttam belőle...sajna nyár óta nem jutottam tovább a 22. résznél, de amint lehet befejezem, mert nagyon kiváncsi vagyok a végére!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-09-30 10:38:08
beküldve: 2007-09-29 16:21:33
(#8) Khm, hát, ha azt vesszük, szerintem csak barátság.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.