Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
Syan, ezt a "halál angyalai"-dolgot hogy érted?
Ez csak egy kérdés volt részemről.Tulajdonképpen az egész sorozat alatt szinte alig tudunk meg valamit.Az amnéziás kiscsaj is egy közülük,de a végére mi marad?A nagy semmi.Kyotaka nem tért vissza és még sorolhatnám.
Jó lenne legalább egy második sorozat is,ahol több dolgot is megtudhatunk a szereplőkről.
Maga az anime tetszett,de a vége......
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-26 09:17:28
(#36) Syan, ezt a "halál angyalai"-dolgot hogy érted?
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Syan: Igen és köszi! (Csak válaszolni nem volt időm a héten
)
)
Hát tényleg!
legalább megmutathatták volna, hogy néz ki! ha már annyit beszéltek róla meg "istenítették".
legalább megmutathatták volna, hogy néz ki! ha már annyit beszéltek róla meg "istenítették".asx nekem sem volt nagyon időm fórumozni,de igyekszem bepótolni a lemaradást!
Valaki mondja meg nekem,hogy most akkor ezek a gyerekek tulajdonképpen a halál angyalai?
Szerk: Syan 2008-01-26 00:45:17
beküldve: 2008-01-25 23:04:55
(#34) Syan: Igen és köszi! (Csak válaszolni nem volt időm a héten
)
)
Hát tényleg!
legalább megmutathatták volna, hogy néz ki! ha már annyit beszéltek róla meg "istenítették".
legalább megmutathatták volna, hogy néz ki! ha már annyit beszéltek róla meg "istenítették".^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-25 22:54:18
(#33) Kyotaka visszajöhetett volna a végére.
Asx az üzim megkaptad?
Asx az üzim megkaptad?
Szerk: Syan 2008-01-25 22:54:57
beküldve: 2008-01-25 22:50:33
(#32) A vége nekem sem tetszett kifejezetten, de maga a sorozat érdekes és jó volt!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-05 17:53:17
(#31) A sorozat mag jó. Főleg az a sok rejtély! de a vége az tényleg nagyon elcseszett.
Télen telelek; nyáron nyaralok
pici szentem... nézd meg a veoh.com-on...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:14:27
én az uccso részt mindig lekéstem...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:14:39
Szerintem jó kis anime! Igaz még nem láttam végig de úgy látszik a beszélgetésetekből h a vége nagyon elcseszett.
Sztem egyáltalán nem. Kicsit gyorsan lett vége, de naon jó. Karakterek közül nekem Eyes Rutherord a kedvencem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-03 17:12:08
(#27) Madoka tényleg nagyon jó karakter. Nekem is az egyik kedvenc, előbb nem tudom, hogy miért hagytam ki. Rendkívül házias beállítottságú.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-03 13:22:57
(#26) Szerintem a Végyerek nagy arcok, főleg Ryo überkawaii, de a többieket is bírom. Meg még Madoka a nagy kedvenc, ha részeg.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-01-03 10:01:14
(#25) Ayumu is jó fej a maga módján, bár az én kedvencem a kis kotnyeles riportercsaj, a Végzet Gyeremekit nem szeretem annyira, mindegyik olyan ellenszenves, vagy beképzelt.
beküldve: 2007-12-07 18:23:59
(#24) Szerintem is ez egy igen klassz anime, és engem a vége sem zavar annyira, mert a legtöbb animének nyitott a vége..
Amúgy a sorozat minden része leköti az embert, kíváncsivá teszi, hogy az épp adott eseményekből mit logikázik ki az a nyomozópalánta. Mert ugye
bár a logika mindig felfedi a valóságot! (Én "imádom" az ilyen különc, komoly, okos fiúkat, mint amilyen Ayumu.)
Amúgy a sorozat minden része leköti az embert, kíváncsivá teszi, hogy az épp adott eseményekből mit logikázik ki az a nyomozópalánta. Mert ugye
bár a logika mindig felfedi a valóságot! (Én "imádom" az ilyen különc, komoly, okos fiúkat, mint amilyen Ayumu.)" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-07 17:40:32
(#23) Igen igen, létszi mondd el, nagyon szeretném megvenni! Köszi!
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/