Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Spirál (Spiral - Suiri no Kizuna)
Syan, ezt a "halál angyalai"-dolgot hogy érted?
Ez csak egy kérdés volt részemről.Tulajdonképpen az egész sorozat alatt szinte alig tudunk meg valamit.Az amnéziás kiscsaj is egy közülük,de a végére mi marad?A nagy semmi.Kyotaka nem tért vissza és még sorolhatnám.
Jó lenne legalább egy második sorozat is,ahol több dolgot is megtudhatunk a szereplőkről.
Maga az anime tetszett,de a vége......
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-26 09:17:28
(#36) Syan, ezt a "halál angyalai"-dolgot hogy érted?
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Syan: Igen és köszi! (Csak válaszolni nem volt időm a héten )
Hát tényleg! legalább megmutathatták volna, hogy néz ki! ha már annyit beszéltek róla meg "istenítették".
asx nekem sem volt nagyon időm fórumozni,de igyekszem bepótolni a lemaradást!
Valaki mondja meg nekem,hogy most akkor ezek a gyerekek tulajdonképpen a halál angyalai?
Szerk: Syan 2008-01-26 00:45:17
beküldve: 2008-01-25 23:04:55
(#34) Syan: Igen és köszi! (Csak válaszolni nem volt időm a héten )
Hát tényleg! legalább megmutathatták volna, hogy néz ki! ha már annyit beszéltek róla meg "istenítették".
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-25 22:54:18
(#33) Kyotaka visszajöhetett volna a végére.
Asx az üzim megkaptad?
Asx az üzim megkaptad?
Szerk: Syan 2008-01-25 22:54:57
beküldve: 2008-01-25 22:50:33
(#32) A vége nekem sem tetszett kifejezetten, de maga a sorozat érdekes és jó volt!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-05 17:53:17
(#31) A sorozat mag jó. Főleg az a sok rejtély! de a vége az tényleg nagyon elcseszett.
Télen telelek; nyáron nyaralok
pici szentem... nézd meg a veoh.com-on...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:14:27
én az uccso részt mindig lekéstem...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:14:39
Szerintem jó kis anime! Igaz még nem láttam végig de úgy látszik a beszélgetésetekből h a vége nagyon elcseszett.
Sztem egyáltalán nem. Kicsit gyorsan lett vége, de naon jó. Karakterek közül nekem Eyes Rutherord a kedvencem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-03 17:12:08
(#27) Madoka tényleg nagyon jó karakter. Nekem is az egyik kedvenc, előbb nem tudom, hogy miért hagytam ki. Rendkívül házias beállítottságú.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-03 13:22:57
(#26) Szerintem a Végyerek nagy arcok, főleg Ryo überkawaii, de a többieket is bírom. Meg még Madoka a nagy kedvenc, ha részeg.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-01-03 10:01:14
(#25) Ayumu is jó fej a maga módján, bár az én kedvencem a kis kotnyeles riportercsaj, a Végzet Gyeremekit nem szeretem annyira, mindegyik olyan ellenszenves, vagy beképzelt.
beküldve: 2007-12-07 18:23:59
(#24) Szerintem is ez egy igen klassz anime, és engem a vége sem zavar annyira, mert a legtöbb animének nyitott a vége..
Amúgy a sorozat minden része leköti az embert, kíváncsivá teszi, hogy az épp adott eseményekből mit logikázik ki az a nyomozópalánta. Mert ugye bár a logika mindig felfedi a valóságot! (Én "imádom" az ilyen különc, komoly, okos fiúkat, mint amilyen Ayumu.)
Amúgy a sorozat minden része leköti az embert, kíváncsivá teszi, hogy az épp adott eseményekből mit logikázik ki az a nyomozópalánta. Mert ugye bár a logika mindig felfedi a valóságot! (Én "imádom" az ilyen különc, komoly, okos fiúkat, mint amilyen Ayumu.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-07 17:40:32
(#23) Igen igen, létszi mondd el, nagyon szeretném megvenni! Köszi!
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/