Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2010-08-15 11:45:19
(#413) beküldve: 2010-07-09 09:29:10
(#412) Bocsika, az Armstrong-ból kihagytam egy "r"-t
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
beküldve: 2010-07-09 09:10:05
(#411) XD
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Én is őt bírtam a legjobban a "sima" sorozatban, de a Brotherhoodban már majdnem az egész Mustang-bandát" bírtam annyira. Valahogy ebben a "második" sorozatban a többi karakter is mélységet kapott(itt éreztem úgy, hogy ők nemcsak másodlagos háttérkarakterek), nem csak az acél fiúk(meg Armstrong), mint az "elsőben".
Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy a Brotherhoodban Winrynek megnőtt a kosármérete?
Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy a Brotherhoodban Winrynek megnőtt a kosármérete?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-08-15 14:29:44
ja sztem is tök jó arc Armstrong
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2010-08-15 14:29:58
beküldve: 2010-07-08 12:11:50
(#408) Én is szeretem mindkettőt. A sima FMA-ban a 37-ik rész tetszett a legjobban (Az alhadnagy, a 13-as raktár rejtéje)
Amstrong őrnagy a legjobb karakter (mindkettőben).
Amstrong őrnagy a legjobb karakter (mindkettőben).
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
beküldve: 2010-06-22 19:05:33
(#407) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-16 13:58:29
(#406) sztem tök jó az egész anime^__^
csak még nem láttam a Brotherhoodot:"(
csak még nem láttam a Brotherhoodot:"(
beküldve: 2010-06-16 12:49:18
(#405) nekem kemény, háborús animének tűnik de attól még jó és megnéztem az összes részét
vannak benne nehéz részek.. de szerintem nagyon jó
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2010-08-15 14:30:52
beküldve: 2010-04-21 22:31:32
(#403) néha azért fáj ez az anime
50-51
50-51
hogy nem vágta le Al h Pride nem csak szórakozásból paskolja a fejét???
hogy lehet vki ennyire gyökér???
és ha nem tudja, h mit csinál, akkor sem szabad hagyni, h bármit is csináljon. szépen rá kellett volna ülnie, vagy a kellemes kis sötétben megpróbáln kitépni a szívét vagy vmi
mondjuk a kiscsaj is ritkanagy f@sz, h bedőlt envynek. igazából, ha ennyire buta az embereiség, meg is érdemli a halált
hogy lehet vki ennyire gyökér???
és ha nem tudja, h mit csinál, akkor sem szabad hagyni, h bármit is csináljon. szépen rá kellett volna ülnie, vagy a kellemes kis sötétben megpróbáln kitépni a szívét vagy vmi
mondjuk a kiscsaj is ritkanagy f@sz, h bedőlt envynek. igazából, ha ennyire buta az embereiség, meg is érdemli a halált
-
Szerk: ∂z 2010-04-21 22:33:38
köszi nagyon reni vagy már kaptam több helyet is de ha nem fáradság a tiedet is megnézném:)
ok akkor megadom. Most tettem fel az 50. részét is. Nem bizti, hogy elsőre bejön az oldim, mert ma nagyon rossz az mlap.
Az oldim:[Link]
És a menüpontok között ott van az, h FMA Brotherhood. Na arra katt és nézheted is. ( feltéve ha ma bejön )[/QUOTE]
köszi nagyon már rég nem jártam erre azért válaszolok későn...
"Dattebayo"
ok akkor megadom. Most tettem fel az 50. részét is. Nem bizti, hogy elsőre bejön az oldim, mert ma nagyon rossz az mlap.
És a menüpontok között ott van az, h FMA Brotherhood. Na arra katt és nézheted is. ( feltéve ha ma bejön )
És a menüpontok között ott van az, h FMA Brotherhood. Na arra katt és nézheted is. ( feltéve ha ma bejön )
Szerk: Moderátor 2010-08-15 14:31:32
Még csak most fogják a 49.-et lefordítani. DE ha gondolod megadhatom az oldim címét, ott 48.-ig fel van rakva.
köszi nagyon reni vagy már kaptam több helyet is de ha nem fáradság a tiedet is megnézném:)
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2010-08-15 14:42:35
beküldve: 2010-04-06 16:34:15
(#399) Nekem nagyon bejön a brádörhúd! Sokkal jobb a stori meg a cselekmény mint az előzőben. Nem hiába az eredeti ez. Ami a hátteret illeti : hát lehet nem illik hozzá ez az elnagyolt festményszerű megoldásm, de maga a történet kárpótol. A sima is tetszett bár nem voltam tőle elájulva. Ez most nayon ottv an(brotherhood).