![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2010-11-05 11:25:51
(#443) Én azért adtam egy esélyt a Bleach-nek. Elkezdtem nézni, de kb. a 10. rész tájékán tudatosult bennem, hogy ez az anime nem nekem való.
Amúgy osztom Dz véleményét, az FMA topikjában ne a Narutard-ról meg a Giccsről szóljon a téma, arra ott van a Társalgó, vagy a két anime saját topikja."Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-11-04 22:15:58
(#442) Mondjuk én se kedvelem a Bleach-et egyáltalán. Főleg az idegesítő karakterei miatt. Főleg Kon. Őt rühellem a legjobban. Japán szinkronosan se bírtam, de ahogy néztem egy pár részt magyarul, a magyar szinkron még dob rajta!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-11-04 22:25:35
Látom egy kicsit félreértettél, de nem baj. Netről oké le lehet tölteni dolgokat, viszont kiírni egy CD vagy netán DVD-re már kevésbé. A animések és a mangások úgy ismertetik meg magukkal a animét, ahogyan azt ők szeretnének. De sajna sokan vannak olyanok akik lementik és kiírják, ez ellen nincs mit tenni.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:24:13
a bleach nem jó sztorilag meg rajzilag????
nem
am a nem témához tartozó (FMA) dolgokat nem akarjátok inkább a dumizzunkban leverni egymáson?
vagy legalább egy off gombot benyomni?
-
beküldve: 2010-11-04 21:40:05
(#439) szerintem meg az anime manga társadalom a neten zajlik!!!!!!!!! mivel ha az emberek nem töltenék le a részeket akkor honnan ismermémek olyan animéket meg mangákat amiket magyarországon nem adnak??? pl: Black cat ,pandora hearts, tsubasa chronicle sb.... mert ismerik az emberek hisz annak cosplayeznak meg vannak róluk fancucok akkor nemtudom miröl beszélsz MANGAHUN hát ha csak a magyarországon sugárzott animéket ismernék akkor max 20-30 anime lenn. és ha az ember letölti akkor nem írja ki hanem megnézi a gépén!!!!!!! és 1 idézet tőled "ha lenne mindenkinek annyi esze, nem letölteni filmeket, animéket és mangákat. Akkor már holott nem itt tartanánk" igen eggyetértek mert akkor sehol nem tartanánk mert nem lenne igény az anime manga kultúrára nem terjedt volna el. és a végszó AMIHEZ NEM ÉRTESZ ARROL NE BESZÉLJ!!!!!!!!!!!!!!!!
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:22:48
Nem köveztük egymást a Bleach miatt, csak kifejtettük, hogy szerintünk miért jó, miért nem.
A letöltögetéssel kapcsolatban meg csak annyit, hogy én még letölthetően nem találtam semmit, vagy csak minősíthetetlen minőségben és nem éri meg leszedni. Ha meg valaki meg tudja szerezni, az örüljön magának, aki meg nem, az meg bukta, de az, hogy várja a DVD-t, még nem jelenti azt, hogy letöltöget, szerintem pont az a baja, hogy már a kezében szeretné tudni a DVD-t, hogy végre ne a tré minőségű videókat legyen kénytelen szuggerálni a videomegosztó oldalakon.
Én a neten csak akkor szoktam nézni, ha nagyon türelmetlen vagyok, vagy ha sürgősen utána akarok nézni valaminek.
Akinek meg nem inge, az szerintem nem vette magára.
A letöltögetéssel kapcsolatban meg csak annyit, hogy én még letölthetően nem találtam semmit, vagy csak minősíthetetlen minőségben és nem éri meg leszedni. Ha meg valaki meg tudja szerezni, az örüljön magának, aki meg nem, az meg bukta, de az, hogy várja a DVD-t, még nem jelenti azt, hogy letöltöget, szerintem pont az a baja, hogy már a kezében szeretné tudni a DVD-t, hogy végre ne a tré minőségű videókat legyen kénytelen szuggerálni a videomegosztó oldalakon.
Én a neten csak akkor szoktam nézni, ha nagyon türelmetlen vagyok, vagy ha sürgősen utána akarok nézni valaminek.
Akinek meg nem inge, az szerintem nem vette magára.
![](/var/images/emotions/19.png)
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-04 18:31:41
(#436) Ezen szerintem felesleges vitázni, igaz hogy a mangák is olyan lassan jönnek ki, mint a DVD-k. De azért lássuk már be hogy minden mondomagazin szám mellé jár ugyan az a DVD DN és a Bleach. FMA?! Fúh, igen csak kérdéses szerintem.
Mellesleg pedig, nem mindenki szereti a Bleach, ezért most nem kell annyira halálosan oda lenni, ha valaki okok miatt vagy egyáltalán nem szereti a Bleach animét, szerintem ezért nem kell meghalni!
A neten nézni a mangát vagy az animét lehet jobb. De mivan ha valaki meg is akarja venni az animét, mit sem hogy letölse és hamis DVD-re írja ki?
Remélem nem bántottam meg senkit.
Mellesleg pedig, nem mindenki szereti a Bleach, ezért most nem kell annyira halálosan oda lenni, ha valaki okok miatt vagy egyáltalán nem szereti a Bleach animét, szerintem ezért nem kell meghalni!
A neten nézni a mangát vagy az animét lehet jobb. De mivan ha valaki meg is akarja venni az animét, mit sem hogy letölse és hamis DVD-re írja ki?
Most komolyan gyerekek, ha lenne mindenkinek annyi esze, nem letölteni filmeket, animéket és mangákat. Akkor már holott nem itt tartanánk, gyorsabb lenne a kiadó, nem panaszlkodnánk most sem, azért hogy a FMA sehol, és valszeg a többi anime DVD-n kijönnek! Abszolút nem vagyok ideges, de magatoknak köszönjétek azt hogy nincs eszetek arra nem letölteni dolgokat, hanem venni kéne a mangát és a DVD-t, már akinek van rá pénze.
Remélem nem bántottam meg senkit.
Szerk: MANGAHUN 2010-11-04 18:35:14
Addig oké, csak a Bleachben (nekem legalábbis) nagyon szembetűnő volt, míg a Narutoban vagy FMAban annyira már nem...
beküldve: 2010-11-04 15:38:29
(#434) mert azek a shonen animék arrol szólnak hogy ha vert hejzetben vagy akkor is nyerj és az hogy már majdnem elvérzik de mégis nyer azért van mert meghalja annak a hangját akit megakar menteni és az erőt ad neki mert ő olyan aki feláldozná magát a szeretteiért és nem olyan aki cserben haggya őket. és az hogy föltámad csak azért van hogy mindig amikor föltámad erősebb lehessen
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Az előző bejegyzést abban a szellemben véstem ennek a fórumnak a falára, hogy a Bleach nem a kedvenc animém, de nem is utálom.
Nem tetszenek bennek a rajzok, mert szerintem túl éseles és hegyesek a figurák... Már alapjáraton felnyársal, ha ránézel, viszont a szinezés kifejezetten tetszik. A három mozifilmből csak kettőt láttam és nagyon jónak találtam, ha kiadják DVD-n meg is veszem, de addig csak az indavideo marad.
A sztorival meg az a bajom, hogy Ichigo egy Hero-komplexusos egyén, aki mindig mindenkit meg akar menteni és m8inden részben megölik, meg elvérzik meg nemtom és mindig feltámad és legyőzi az ellenfelét. Ez most hogy van?!
Nem tetszenek bennek a rajzok, mert szerintem túl éseles és hegyesek a figurák... Már alapjáraton felnyársal, ha ránézel, viszont a szinezés kifejezetten tetszik. A három mozifilmből csak kettőt láttam és nagyon jónak találtam, ha kiadják DVD-n meg is veszem, de addig csak az indavideo marad.
A sztorival meg az a bajom, hogy Ichigo egy Hero-komplexusos egyén, aki mindig mindenkit meg akar menteni és m8inden részben megölik, meg elvérzik meg nemtom és mindig feltámad és legyőzi az ellenfelét. Ez most hogy van?!
![](/var/images/emotions/01.png)
beküldve: 2010-11-04 14:37:51
(#432) hogy a bleach nem jó sztorilag meg rajzilag???? hát azért benne van a top 10-ben és az új részeknek láttad a grafikáját meg a 3 mozifilmnek??? hát szerintem nincs kivetnivaló benne és csak azért nem "olyan jó " sztorilag mert elhúzzák egyébként ha csak a fősztori részeit nézzük kifogásolhatatlan
Szerk: MANGALICA 2010-11-04 14:38:29
Nem értem mi bajotok a beeeeeeccsel. Oké, hogy nem a legjobb se storiilag se rajzilag, de egy nézhető és aránylag élvezhető anime, a mittomén bakugán meg kilari meg az ilyenekkel ellentétben.
![](/var/images/emotions/01.png)
beküldve: 2010-11-04 14:24:38
(#430) DN-t már megvettem díszdoboz formában. Újsággal csak az FMAt gyűjtöm, emiatt rossz, hogy pont az késik amit vennék. De folytatják majd emiatt nem panaszkodok. Bleachet én sem szeretem.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nyugi!
A mangák sem úgy jönnek ki, ahogy azt mondják, én már megszoktam és inkább várok türelmesen...
Ha mindenáron látni akarom megoldom a nettel. Tudom, hogy nem ugyanaz, de több mint a semmi.
A mangák sem úgy jönnek ki, ahogy azt mondják, én már megszoktam és inkább várok türelmesen...
Ha mindenáron látni akarom megoldom a nettel. Tudom, hogy nem ugyanaz, de több mint a semmi.
Ami meg a leállást illeti, tuti, hogy se szó se beszéd leálltak volna vele, mert abból nagy felháborodás lenne.