Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fullmetal Alchemist
beküldve: 2011-05-16 08:44:17
(#473) én valamit nemértek amikor vége lesz az elsö részenk akkor utána a brotherhood-ban ott nemigazán kapcsolódik a story csak én néztem el valamit vagy valami tényleg más??
am csak én vedtem észre a 2. világháboru és a történet közt
az ishbál-iak a zsidók a fürer hitler a homonkuluszok a partizánok így simán egybevág vagy csak szerintem??
am csak én vedtem észre a 2. világháboru és a történet közt
az ishbál-iak a zsidók a fürer hitler a homonkuluszok a partizánok így simán egybevág vagy csak szerintem??
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-05-19 01:35:40
Rendben,köszi^^
Már elkezdtem letölteni a simát szóval az lesz az első
Már elkezdtem letölteni a simát szóval az lesz az első

,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-06 19:32:04
(#471) Egy ideig megegyezik a történetük, de aztán idővel eltér. Az FMA-Brotherhood készült az eredeti történet alapján. A sima FMA pedig egy idő után teljesen független lesz tőle. Szerintem érdemes megnézni mind a kettőt, mert mindegyik története jó.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-06 18:35:39
(#470) Sziasztok!
Most kezdem el nézni az FMA-t és az érdekelne,hogy a sima FMA és a Broterhood az kapcsolódik egymáshoz ? Vagy csak az alapsztori ugyanaz ?
(Vagy olyna mint a Naruto és N. Shippuden
)
Köszi!
Most kezdem el nézni az FMA-t és az érdekelne,hogy a sima FMA és a Broterhood az kapcsolódik egymáshoz ? Vagy csak az alapsztori ugyanaz ?
(Vagy olyna mint a Naruto és N. Shippuden

Köszi!
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Nem tudja valaki, hogy mikor folytatják ismét a DVD kiadását?
remélem idén folytatják

*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2011-05-16 23:55:06
Húúúú.Most nagyon felpirítottál. Ez csak olaj volt a tűzre. Mostmár mégjobbam várom.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-05-16 23:54:25
beküldve: 2010-12-17 21:52:06
(#467) Én is látta, a végét naon jó ha tudjátok nézétek meg

Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-17 10:11:32
(#466) beküldve: 2010-12-17 02:07:47
(#465) Azt kell, hogy mondjam: Nagyon izgi a testvériség. Alig várom, hogy mi lesz a folytatás. Azért a Mohikán hajú óriást nagyon sajnálom, hogy meghalt. Szerintem jó fej volt.
beküldve: 2010-12-04 10:36:19
(#464) Nekem mindegyik epizódja tetszik!
Csak azt sajnálom, hogy nem jönnek a DVD folytatásai
Nem tudja valaki, hogy mikor folytatják ismét a DVD kiadását?

beküldve: 2010-12-01 18:16:34
(#463) Igaz, hogy Irigy az 1. sorozatban "megölte" Ed-et (amit sosem bocsátok meg neki), Hughes-t 2x, ráadásul az 5-ös laborban is végzett az őrrel, én azért sajnáltam. :( De a jegyzetfüzetemben tovább él. :'D (Művtörin firkálgattam. ^^)
Ami másodjára ment (ep. 56 asszem) az egyik kedvenc részem. Egyrészt mert nagyon Royai, másrészt mert a pici irigy annyira aranyos, meg az egész rész olyan megható és tanulságos.
Az FMA akármelyik sorozatát nézem is mindkettő epikus és az első sorozatban azért volt annak valami bája, hogy
Az FMA akármelyik sorozatát nézem is mindkettő epikus és az első sorozatban azért volt annak valami bája, hogy
a homunculusok a transzmutált emberekből lettek.
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó spoiler pótolva.
A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 23:11:49
beküldve: 2010-12-01 00:17:01
(#461) Nagyon patent volt a mostani két rész is. 1 újjabb Homonkulusznak annyi. Óóóójeeee....
beküldve: 2010-11-28 21:48:07
(#460) Nekem már elvonási tüneteim vannak. Olyannyira, hogy bekellett szerválnom az eredeti sorozatot. Az is nagyon patent.
beküldve: 2010-11-28 14:40:49
(#459)