![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2010-11-26 12:39:49
(#458) Jó lenne mindennap FMA! Kár, hogy olyan későn megy. Mondjuk nekem nem okoz olyan nagy problémát, mert nem vagyok az az alvós típus,
tudniillik nem is szoktam jóformán aludni, vagy nem tudok elaludni.
de ettől függetlenül király az FMA!
![](/var/images/emotions/08.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-11-25 23:27:12
(#457) Oké. Akkor bocs, hogy így reagáltam le a dolgot. Ami az FMA-t illeti, szerintem most a legjobb anime sorozat az Animaxon.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
CSak azért vágtam be a szunyát, mert amikor hazaérek alapból hulla vagyok, oké, hogy csak 7 órám van, de a suliig utazni, meg vissza, meg még tanulni meg amikor 3 ugyanolyan óra van egyhuzamban egymás után, az azért le tudja szívni az embert, szóval én nem azért aludtam be, mert édesanya elküld alukálni, mert még kicsi vagyok és nem szabad sokáig fennmaradni, mert nem tudok felkelni reggel.
(Mondjuk reggel mindig nehezen kelek, akármikor fekszek le, szóval tökmindegy XP)
De tényleg, kicsit nagyon eltértünk a témától :P
(Mondjuk reggel mindig nehezen kelek, akármikor fekszek le, szóval tökmindegy XP)
De tényleg, kicsit nagyon eltértünk a témától :P
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-25 13:55:28
(#455) nem fika volt haver
hanem csak 1 hozzászólás vagy inkáb megosztottam a véleményemet
![](/var/images/emotions/26.png)
![](/var/images/emotions/16.png)
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-11-25 00:40:45
(#454) Én Úgy vélem, hogy nincs korhoz kötve, hogy ki mikor alszik be vagy nem. Én napi 10-12 órát gürizek. És aki sulizik, na az sem könnyü. Ne fikázzuk a másikat ezért. Nem való ez ide. Szerintem...
beküldve: 2010-11-24 20:10:03
(#453) nem akarlak megsérteni titeket sőt távol áljon tőlem de ti mennyi idősek vagytok?? nemtart az olyan sokáig 22:10 az nincs olyan későn. de nem sértésképp szögezzük le most
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Ennyi ;P
beküldve: 2010-11-23 18:34:57
(#451) Keddenként vannak dupla részek. Pironkodva vallom be, én is bealudtam a múlt héten... :$ Dee mentségemre szóljon, hogy csúszott a műsor, és fárasztó napom volt. :'D
Tényleg csak 2rész van hetente?
Nem napi 2?
Am csak annyi a gáz vele, hogy elég későn van és jól bealszok a másodiknál xD
Nem napi 2?
Am csak annyi a gáz vele, hogy elég későn van és jól bealszok a másodiknál xD
beküldve: 2010-11-21 23:15:01
(#449) Isten király az FMA testvériség. Kár, hogy csak 2 rész van hetente. Alig tudom kivárni a folytatást.
beküldve: 2010-11-20 21:07:00
(#448) Am van a Shamballára is két ova vagy movie (de inkább ova rész) fenn vannak youtubeon angol felirattal (asszem) Szerintem mindkettő (főleg a chibi party) ottvan. Mind képileg, mind sztorilag.
![](/var/images/emotions/19.png)
beküldve: 2010-11-09 19:11:23
(#447) Sziasztok!
Ööö, MANGAHUN, a Shamballa hódítója az eredeti sorozathoz kapcsolódik, nem a Brotherhoodhoz, ha az véget ér, a filmet hiába adják ki, semmi köze nem lesz hozzá, mert a Testvériségnek más a vége.
Ööö, MANGAHUN, a Shamballa hódítója az eredeti sorozathoz kapcsolódik, nem a Brotherhoodhoz, ha az véget ér, a filmet hiába adják ki, semmi köze nem lesz hozzá, mert a Testvériségnek más a vége.
beküldve: 2010-11-08 22:03:50
(#446) Igen tudom. De úgy értettem, ha végetért a Testvériség, akkor kiadhatják, nem? Szerintem ennek nem csak én örülnék, hanem a többiek is.
Szerintem nem lenne sok értelme most kiadni DVD-n a Shamballa hódítóját, hiszen az a sorozat cselekményét viszi tovább, addig meg minek, ha még annak a kiadása sem ért véget. Fölöslegesen elspoilereznék a végét
![](/var/images/emotions/02.png)
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-11-07 20:54:07
(#444) Szerintem is. :) Ezért is hagyom abba inkább.
Különben nem e tudja valaki, hogy a FMA kiadják majd díszdobozba?
Szerintetek kiadják DVD vagy díszdobozba a Tesvériséget?
Szerintem a Moviet igazán ki lehetne adni DVD, én nagyon örülnék neki!
Jó is lenne, ha most mikulásra vagy karácsonyra kijönne valamelyik.
Különben nem e tudja valaki, hogy a FMA kiadják majd díszdobozba?
![](/var/images/emotions/13.png)
Szerintetek kiadják DVD vagy díszdobozba a Tesvériséget?
Szerintem a Moviet igazán ki lehetne adni DVD, én nagyon örülnék neki!
![](/var/images/emotions/12.png)