Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2010-11-04 09:44:07
(#428) Nem vagyok ideges, csak tényleg szemétség és pofátlanság az, hogy azt mondták hogy mindig a FMA 3 hónaponként jön ki, nemde? Az a 3 hónap már rég letelt. Gondolom te sem örülnél, ha esetleg a Bleach vagy a DN nem jönne ki folyton, úgy mint a FMA! Vannak olyan látógatok itt, mint én, akik szívesen veszik meg a DVD-t.
Meg aztán, Naruto DVD-k is jól jönnének szerintem. Kinek mi a véleménye? Szerintem meg nem csak én vagyok csalódott, hogy a FMA 6-7-8 DVDje még sehol. Vagy igen?
Nem tudom hogy egyesek mit esznek a Bleach animén például. Sokan elismerték a FMA még a Testvériséget is, ebben nem tudom mi a kifogás, hogy nem adják ki, illetve nem folytatják az anime kiadását. Nem bántani akarom a Bleach vagy netán a DN rajongókat, csak tényleg mostanság folyton ezek jönnek ki. Mi lesz akkor, ha tényleg leálltak volna vele?
Meg aztán, Naruto DVD-k is jól jönnének szerintem. Kinek mi a véleménye? Szerintem meg nem csak én vagyok csalódott, hogy a FMA 6-7-8 DVDje még sehol. Vagy igen?
beküldve: 2010-11-04 00:39:23
(#427) Annak, hogy inkább a DN, és a Bleach-ek jönnekk jobban több oka is lehet. Marketing, vagy jobban veszik ezt mint azt. Ki tudja. Kár ezért felidegesíteni magad. Ha kitudják adni úgyis kifogják, mert tudják, hogy van rá kereslet. Szerintem érdemes várni.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Köszönöm szépen a válasz! Viszont azért jó lenne ha már nem a Bleach meg a DN jönne ki folyton DVDbe. Vagyis szerintem. Már rég letelt a 3 hónap, azóta sincs semmi a FMA 6.DVDről, sőt a Bleach és a DN simán lepipálta a FMA DVD-t!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:24:42
Nem tudja valaki, mikor jelenik meg a 6.dvdje?
Mondon ezt válaszolták nekem:
" FMA most egy ideig nem várható, így Bleach - DN lemezek jönnek egy ideig."
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-11-03 09:06:11
(#424) Ha ajánlhatnék egy Animét, akkor a FMA testvériséget ajánlanám! Nekem nagyon bejön az FMA! Már az elejétől kezdeve imádom ezt az Animét! Úgy hogy ajánlom mindenki figyelmébe az FMA testvériséget!!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-11-03 00:08:24
(#423) Nagyon szuper a Tesvériség. Eleinte nem is hittem volna, hogy ennyi eltérés lessz a két FMA sorozat között.
Soha nem hittem volna, hogy valaha is ezt mondom, de jobban bejön nekem, mint a Bleach.
Soha nem hittem volna, hogy valaha is ezt mondom, de jobban bejön nekem, mint a Bleach.
beküldve: 2010-11-02 16:07:32
(#422) Szeretem én is a FMA és a Testvériséget!
Mivel már jó sok hónapja semmi hír felőle, folyton csak a DN és a Bleach DVD-k jönnek is, arról nem is beszélve, hogy a 3 hónap rég letelt és a FMA DVD sehol!
beküldve: 2010-11-02 13:15:06
(#421) Imádom a Fullmetal Alchemist-et! A kedvencem a 2003-as anime széria, bár a Testvériség sem rossz - kivéve hogy a vége egy picit sablonos....
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-11-02 09:36:55
(#420) Én is imádom*-* bár még a testvériséget nem láttam végig, mert mindig valaki/valami közbe zavart-.- de majd bepótolom:P
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-11-01 14:23:54
(#419) Nagyon szuper a sorozat. Imádom!!!
Szerintem ezerszer jobb! Csak ajánlani tudom, hogy nézd végig!!
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-31 00:42:21
(#417) Most kezdtem el nézni az FMA testvériséget. És noha mé az elején tartok már észrevettem több kisebb-nagyobb változásokat. Noha a sztori ugyanaz, a történet részletessebb. Bejött nekem az eredeti FMA is, de valami azt súgja, hogy ez jobb lesz.
Nemcsak hogy több mélységet kaptak, de az egész sorozat kidolgozottabb lett mint az első (szerintem).
De amúgy a Brotherhood a mangára épül majdnemhogy teljesen és lehet, hogy ez lendített rajta...
Nagyonnagy arcok lettek és ha már Armstrong, akkor már a Jégkirálynő nagynővér. Nagyon penge a csaj xD Hatalmas, hogy az mit össze nem utálja a vajszívű őrnagyot!
Ezek az "új" szereplők, mint a Ling ezek meg egyenesek viszik a pálmát.
De amúgy a Brotherhood a mangára épül majdnemhogy teljesen és lehet, hogy ez lendített rajta...
Nagyonnagy arcok lettek és ha már Armstrong, akkor már a Jégkirálynő nagynővér. Nagyon penge a csaj xD Hatalmas, hogy az mit össze nem utálja a vajszívű őrnagyot!
Ezek az "új" szereplők, mint a Ling ezek meg egyenesek viszik a pálmát.
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Kyoro-chan 2010-10-10 17:17:48
beküldve: 2010-08-15 14:24:36
(#415) az elsőbenis az nem tetszett h mindig ugy van vége h nincsis vége xD
mindig menek még tovább azt az ojan vacak befejezés
mindig menek még tovább azt az ojan vacak befejezés
Új mozifilm lesz, de erősen kétlem, hogy lesz még egy 3. sorozat. De szerintem nincs is rá igazán szükség, az FMA sztorija úgy kerek, ahogy van.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Moderátor 2010-08-15 14:29:12