Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2013-03-09 20:22:29
(#489) beküldve: 2013-03-06 16:37:32
(#488) Ez nekem is nagy kedvenc volt egy időben, bár mindenki azt mondja, hogy a Brotherhood az jobb. Én azt még sajna nem láttam, csak tervezem, hogy megnézem majd valamikor.
-
beküldve: 2013-03-06 14:11:46
(#487) beküldve: 2012-06-04 18:14:58
(#486) Tök jó volt, le is töltöttem az mp3 verziót!
Rámásoltam a telefonomra, de sajnos eltökítette, azóta nem engedi lejátszani a többi zenét
Rámásoltam a telefonomra, de sajnos eltökítette, azóta nem engedi lejátszani a többi zenét
beküldve: 2012-06-03 10:15:45
(#485) Itt az új Fullmetal Alchemist Brotherhood opening 2 fandub teljes verziója:
Remélem mindenkinek a tetszését elnyeri.
Üdv:
Rudi1118
Remélem mindenkinek a tetszését elnyeri.
Üdv:
Rudi1118
Szerk: Réka 2012-06-05 15:15:07
beküldve: 2012-04-11 01:27:56
(#484) Nekem mind a két FMA sorozat bejött. De a FMA brotherhood, kicsit jobban tetszett... Nagyon szeretem. Jó anime...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Nekem is amióta elkezdtem az animéket nézni ez a legnagyobb kedvencem, és ez a film nagyon is tetszett a Shamballa Hódítója-val ellentétben nekem az a film volt nagy csalódás.
Miskolczi Ibolya Kitti
Szerk: Haruno 2012-04-04 20:34:19
Nagyon örültem, hogy az Animax leadta vasárnap a Fullmetal Alchemist - Milos szent csillagát. Jó volt a válltozatosság...
Szerintem is jó, hogy leadták már vagy 5 éve az FMA a nagy kedvencem és ez a film is tetszett, de szerintem elmarad az eddigi FMA színvonaltól.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2012-04-04 14:35:00
(#481) Én még csak az első pár részt láttam de nagyon tetszett a tém is nagyon jó!
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
Nagyon örültem, hogy az Animax leadta vasárnap a Fullmetal Alchemist - Milos szent csillagát. Jó volt a válltozatosság...
Magyarul adták le? én angolul néztem neten :)
Szeretek mindenre IGEN-t mondani, de aztán az ellenkezőjét csinálni!! XD
beküldve: 2012-04-03 01:31:09
(#479) Nagyon örültem, hogy az Animax leadta vasárnap a Fullmetal Alchemist - Milos szent csillagát. Jó volt a válltozatosság...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
én tejesen kiborultam amikor
az a professzor a saját lányábol egy kimérát csinál tudom hogy ez csak egy anime de akkor is ez annyira embertelen
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
egyetértek veled
at the end,we all die alone
beküldve: 2011-05-19 20:23:18
(#477) én tejesen kiborultam amikor
az a professzor a saját lányábol egy kimérát csinál tudom hogy ez csak egy anime de akkor is ez annyira embertelen
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-05-20 01:53:06
beküldve: 2011-05-18 15:29:14
(#475) Zseni vagy!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar