Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
beküldve: 2009-04-17 19:52:10
(#191) Igazából nincs ötletem és nem is hasonlítok egy karakterre sem. Nem hiszem, hogy pont nekem lenne ajánlott beöltözni.
Sötétség nélkül nincs fény.
Nekem mindegy miből öltözől be csak valamiből nekem a Hellsing tökéletes.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:11:28
beküldve: 2009-04-15 21:19:40
(#189) nem is kell becézgetni
de nagyon jó lett... Plüssrettenet jön és eszik a tenyeremből... aztán meg másból is
de nagyon jó lett... Plüssrettenet jön és eszik a tenyeremből... aztán meg másból is
Egyébként az egyik MOndoba írták így le h Kutyicard.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-04-09 10:37:44
(#185) Csak vigyázz azzal az etetéssel! Nehogy a végén téged nézzen kajának!
beküldve: 2009-04-09 09:58:18
(#184) nem is kell becézgetni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-09 09:53:12
(#183) Mindenki Luke Valentine óta hívja kutyusnak? Én nem tudnék becézgetni egy ilyen szörnyet.
Hű emberek, ritkán jön ide valaki! A legutolsó hsz-m óta el is készült Kutyus. Íme itt ez a dög!
Ha esetleg nagyon szemcsés, itt egy link az eredetihez: [Link]
Kb. 35 centi hosszú a farka tövéig. Az meg még plusz kb. 10-13 centi, csak éppen lóg.
Most épp az asztalon ül, és engem néz... csak nehogy bekebelezzen...
*hammmmm*
Kb. 35 centi hosszú a farka tövéig. Az meg még plusz kb. 10-13 centi, csak éppen lóg.
*hammmmm*
Ez naon forma Plüss Kutyicard , de akkoris Alucard a legjobb!!:))
beküldve: 2009-02-06 16:34:32
(#181) Hű emberek, ritkán jön ide valaki! A legutolsó hsz-m óta el is készült Kutyus. Íme itt ez a dög!
*hammmmm*
*hammmmm*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-02-06 16:44:59
Azt nem tudom hol lehet kapni, de egy piros gombbal lehet helyettesíteni, ha nem találsz jobbat.
Ma vettem
Már majdenm kész! Kicsit dagadt, de már kevésbé kecskeszerű! Formátlan, de ha jobban meggondoljuk, Kutyus egy nagy fekete paca, piros szemekkel.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem tudja valaki, hol lehet piros plüssállatka szemet venni? Elkezdtem varrni Alucard-kutyát. Már kész a feje. Kicsit olyan, mint egy kecske és egy törpenyúl kereszteződése.
Majd ha kész lesz, felrakok róla egy képet. De nem nevetni! Az első ilyen bonyolult plüssállatom.
Majd ha kész lesz, felrakok róla egy képet. De nem nevetni! Az első ilyen bonyolult plüssállatom.
Azt nem tudom hol lehet kapni, de egy piros gombbal lehet helyettesíteni, ha nem találsz jobbat.
beküldve: 2009-02-03 12:24:23
(#178) Nem tudja valaki, hol lehet piros plüssállatka szemet venni? Elkezdtem varrni Alucard-kutyát. Már kész a feje. Kicsit olyan, mint egy kecske és egy törpenyúl kereszteződése.
OMG bizony! Ez királyág lesz nagyon! Remélem nem kell megint egy teljes évet várni rá.
Maxwell nekem leginkább a Crossfire-beli küllemével jön be.
Maxwell nekem leginkább a Crossfire-beli küllemével jön be.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-28 17:43:24
(#175) Másfél perces OVA VI trailer hivatalos honlapon. Ha nem menne akkor youtube.
OH EM GEE animált shotaMaxwell! Nem hiszem el, jajj de szép itt valaki~
OH EM GEE animált shotaMaxwell! Nem hiszem el, jajj de szép itt valaki~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!