Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
beküldve: 2008-12-11 21:03:53
(#114) Ó, hogy egyem a szívét annak aki kitalálta, hogy a Red Rose Vertigo címe maradjon. Köszönöm.
Már csak 2 nap, yay.
Már csak 2 nap, yay.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
van már 5. OVA?
elérhetően?
Tudtommal még csak RAW van, de várjuk meg Hanont, hátha ő olyat is tud, amit mi nem....
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
köszike!
Most nagyon szeretlek ezért a hírért!
Örülök, hogy ennyire örülsz neki =^.^=
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Nagyon jól néz ki ez a kiadvány basszus
van már 5. OVA?
van már 5. OVA?
elérhetően?
MIANEVED?!
köszike!
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Szerk: Dyvolie 2008-12-10 16:46:17
Skacok 1 hülye kérdés.
Itthon az animax ugye feliratosan adja a Hellsinget???
Mert az én szolgáltatom (nem reklámozom a céget) a magyar szinkron alá bevág valami cseh vagy szlovák feliratot, plusz a japán szinkronoshoz szintén, szóval azokat ki is lőhetem... Így vagyok a Hellsingel is...Szóval nálam van a hiba, vagy tényleg feliratosra rakták....
Mert az én szolgáltatom (nem reklámozom a céget) a magyar szinkron alá bevág valami cseh vagy szlovák feliratot, plusz a japán szinkronoshoz szintén, szóval azokat ki is lőhetem... Így vagyok a Hellsingel is...Szóval nálam van a hiba, vagy tényleg feliratosra rakták....
Tudom melyik szolgáltatórol beszélsz, és nekem is így van ott... nem tudo mmiért szeretik ennyire a csehet ^^" de eredetileg nem úgy van... ém ezért a japán nyelvű anime-ket kábelen nézem xD... am dec-től lesz maygar hellsing :)
beküldve: 2008-12-10 14:37:40
(#108) Skacok 1 hülye kérdés.
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Szerk: Dyvolie 2008-12-10 14:45:04
beküldve: 2008-11-25 15:52:47
(#107) Hú ez valami gyönyörű! Imádom az OVA részeket. Nekem is kell egy ilyeeeeeen
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-11-21 19:15:07
(#106) beküldve: 2008-11-20 19:30:48
(#105) És végül, a kiadás előtt egy nappal:
Ó MÁJ FÁKIN GÁD ez gyönyörű.
Egyébként el vagyok veszve ebben a témában egy kicsit. Ha külföldön kiadják a Hellsing ovát, akkor a limitált szériás verzióhoz adnak ott is figurát?
Ó MÁJ FÁKIN GÁD ez gyönyörű.
Egyébként el vagyok veszve ebben a témában egy kicsit. Ha külföldön kiadják a Hellsing ovát, akkor a limitált szériás verzióhoz adnak ott is figurát?
O MÁJ GÁD. Több mint 2 perces preview: [Link].
Epic. Nagyon szép az animáció, respect MadHouse.
Aargh,Heinkeel!*.*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-11-18 20:58:44
(#103) O MÁJ GÁD. Több mint 2 perces preview: [Link].
wow ez tök király
beküldve: 2008-11-15 23:04:30
(#101) O MÁJ GÁD. Több mint 2 perces preview: [Link].
Örülök hogy lesz szinkron, már nagyon kiváncsi vagyok rá ^^ Egyébként tudtommal a szinkronos Hellsinget le is fogják adni az Animax-en, dec.13-tól
jaja lefogják ^^ remélem jók lesznek a szinkronok, de a szinkronstábot nézve bizakodóan várom ^^