Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
beküldve: 2008-11-04 21:59:03
(#69) Most hellsing kedvem volt és befejeztem a Hellsinget
Hellsing ultimate ova4
Hellsing ultimate ova4
Nem volt bene semi harc
beküldve: 2008-11-03 12:35:18
(#68) Tegnap megjelent az animében Anderson atya is. Az volt vele a bajom, hogy sokkal mélkyebb szinkrohangot képzelte el neki. Ez sem annyira rossz, de mégiscsak .
beküldve: 2008-10-28 17:11:38
(#67) Abban abban. Integra... *___*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Bár a Red Rose Vertigo tényleg jól sikerült rész.
Abban a részben a van a leszbi zaklatós jelenet is, ugye?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-28 16:54:06
Bálint bratyóktól lehet "izgulni", de a tv sorozattól ne várjunk sokat. Bár a Red Rose Vertigo tényleg jól sikerült rész.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-28 10:41:49
(#64) Jól indult az anime (leszámítva az Animax bakiját). A grafika számomra középszerű. Remélem, elkanyarodik a történet a mangától, így nem lövi le az anime a manga poénjait és két különböző sztorin izgulhatok.
A "szerződés" ezáltal teljesen hatályon kívülre került, szóval nem jár semmi
Affene! Az Animax keresztbe tett nekem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Most akkor jár a pirospont Azzi? Nem Gálvölgyi lett a szinkron, de egyáltalán nem is lett.
A "szerződés" ezáltal teljesen hatályon kívülre került, szóval nem jár semmi
no pussy, just the dicks
Most akkor jár a pirospont Azzi? Nem Gálvölgyi lett a szinkron, de egyáltalán nem is lett.
Nem is értem hogy mért nem lett, de ez van sajnos...pedig megnézztem volna magyar szinkronnal is...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-26 12:55:53
(#60) Most akkor jár a pirospont Azzi? Nem Gálvölgyi lett a szinkron, de egyáltalán nem is lett.
Igen, AZZI, köszönjük
Remélem nem felejtem el nézni animaxot este
Mostanában nem nézem...
Remélem nem felejtem el nézni animaxot este
Mostanában nem nézem...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-25 13:21:17
Én kiegyezek pirospontban is.
Külömben meg Alucard: Gálvölgyi János
OK, de ha este mégsem ő szólal meg Alucard hangjaként, akkor behúzol magadnak két strigulát a fórumozók megtévesztése miatt.
Legutóbb amikor megtévesztettem két óvatlan fórumozót, pirosponttal vigasztaltam Őket. Azóta is csak Nekik van De az még az avataros fórumtopicban volt
no pussy, just the dicks
OK, de ha este mégsem ő szólal meg Alucard hangjaként, akkor behúzol magadnak két strigulát a fórumozók megtévesztése miatt.
Wááá!! Végre én is láttam a reklámot, pedig mennyire el akartam csípni a TV-ben.
A szinkronhangokat úgy tűnik, hogy majd csak akkor tudjuk meg, ha lement az első rész.
A szinkronhangokat úgy tűnik, hogy majd csak akkor tudjuk meg, ha lement az első rész.
Vagy előtte 1 perccel fel kéne rakni mindenhova, mekkora lol lenne
no pussy, just the dicks