Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
beküldve: 2008-10-15 08:33:55
(#24) beküldve: 2008-10-15 03:40:29
(#23) Tegnap láttam először a trailerét az Animaxen. Engem kísértetiesen emlékeztet a Trigunra!
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-08-14 12:18:10
(#22) Na igen eléggé más a sorozat és az OVA(manga) története. Én is először a sorozatot láttam (kb.2 nap alatt túl voltam rajta) aztán nem volt megállás.
Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége a mangának és ezzel az OVAnak is. Igaz egyben fájó pont is kimondani, hogy vége lesz bármikor is...
Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége a mangának és ezzel az OVAnak is. Igaz egyben fájó pont is kimondani, hogy vége lesz bármikor is...
beküldve: 2008-01-21 17:41:56
(#21) Amikor a tv sorozatot csinálták a manga még sehol sem tartott. Ezért van szegény így elferdülve.
Alucard nem csak kegyetlenebb, de perverzebb is ^.^ És persze több pikáns megjegyzése van Integra felé. Ezért szeretjük =D
A mangáról lehetőleg itt ;) Ott már kisírtam magam T___T
Alucard nem csak kegyetlenebb, de perverzebb is ^.^ És persze több pikáns megjegyzése van Integra felé. Ezért szeretjük =D
A mangáról lehetőleg itt ;) Ott már kisírtam magam T___T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-01-21 17:42:08
beküldve: 2008-01-20 21:37:17
(#20) A sorozat nem véletlenül más, azért más, mert be kellett fejezni és mivel a manga 9. kötete még csak most jelent meg, ezért szépen átírták a storyt, de hát ezért vannak az OVA-k.
beküldve: 2008-01-20 21:28:16
(#19) én először az animét láttam, és nagyon tetszett!! aztán elolvastam a mangát, és csak néztem: na most mi van?? szóval igaz, hogy olyan, mintha az anime készítői éppen csak beleolvastak volna a mangába, és aztán csináltak volna maguknak 1 teljesen más hellsinget, de attól még sztem nagyon jó a sorozat, mert király stílusa van. és nekem alucard az animében sokkal szimpatikusabb, mint az ovában, mert ott már olyanokat csinál, hogy hajajj... pl. amikor a 3. részben a liftben kinyír 1 rakás kommandóst, az olyan, mintha nem is ő lenne... mert azért az animében nem így szoktam meg, ott nem ilyen kegyetlen...
jaajjj, és olvastátok a mangát a 89. fejezetig?? már a falat kaparom kínomban, ugye nem hal meg alucard?? az nem lehet!! és a 90. fejezet állítólag csak a hónap végén jelenik meg
jaajjj, és olvastátok a mangát a 89. fejezetig?? már a falat kaparom kínomban, ugye nem hal meg alucard?? az nem lehet!! és a 90. fejezet állítólag csak a hónap végén jelenik meg
"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame"
Az OVA néhol lehetne szebb is, de tényleg jobb volt. Én is OVA-fan vagyok jeeeeeeeeeeeeeeee.
Csatlakozom hozzád!. Azért nekem a régi anime is tetszett, annak is megvolt a maga hangulata :) De azért az OVA mégiscsak OVA
az animeben nekem a zene jött be nagyon, nem tehetek róla szeretem a jazzt
de amúgy én is OVA rajongó vagyok, nekem nagyon tetszik az animációja, talán jobban mint az animeben, az OVA inkább manga stílusúbb, bár a GONZO mindig nagyon szép animéket csinál
feb.22-ét már alig várom
"hn" :/
De eredetileg nem úgy tervezték, hogy mindeg rész egy kötetet dolgoz fel? Tehát 1. rész 1. kötet, 2. a 2. stb stb.. O.o
Elvileg igen. De ez állítólag az 5-ös köteten is alapul. Hogy milyen mértékben, nem tudom.
Az OVA néhol lehetne szebb is, de tényleg jobb volt. Én is OVA-fan vagyok jeeeeeeeeeeeeeeee.
Csatlakozom hozzád!. Azért nekem a régi anime is tetszett, annak is megvolt a maga hangulata :) De azért az OVA mégiscsak OVA
Akkor én most vesztettem el a fonalat, mert elvileg még Dawnos részletek is lesznek benne (előzetes alapján legalább is). De eredetileg nem úgy tervezték, hogy mindeg rész egy kötetet dolgoz fel? Tehát 1. rész 1. kötet, 2. a 2. stb stb.. O.o[/QUOTE]
Én is úgy tudom, hogy 1 rész 1 kötetet dolgoz fel. Nem mintha nem örülnék, ha többet mutatna, persze csak akkor, ha nem megy a minőség/kivitelezés rovására!
2008. februárjában fog megjelenni és a 4. és 5. kötetet fogja alapul venni.
Akkor én most vesztettem el a fonalat, mert elvileg még Dawnos részletek is lesznek benne (előzetes alapján legalább is). De eredetileg nem úgy tervezték, hogy mindeg rész egy kötetet dolgoz fel? Tehát 1. rész 1. kötet, 2. a 2. stb stb.. O.o
Szerk: Hanon 2007-12-20 09:01:45
Szóval nagyon várom a negyedik epizódot!!!
2008. februárjában fog megjelenni és a 4. és 5. kötetet fogja alapul venni.
Szerk: Horsee 2007-12-20 08:26:51
beküldve: 2007-12-17 13:40:45
(#11) Én láttam az OVA első 3 részét és már ki is mosta az agyamból (he ... miből? ) a régi animét. Nagyon szép és mangahű. Kb. 50 perc egy rész és nem gyengén vérbő!
Szóval nagyon várom a negyedik epizódot!!! Naon jó naon jóóóó!
Szóval nagyon várom a negyedik epizódot!!! Naon jó naon jóóóó!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nem feltétlenül. Legalábbis nem mindig tér el teljesen az eredeti manga sztoritól. Itt viszont ez történt.