• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Hellsing-anime
Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 <<>>
beküldve: 2008-10-15 08:33:55
(#24)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Már van trailere?

MIANEVED?!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-10-15 03:40:29
(#23)
Hungarian Link
Hungarian Link
[ Rászokóban ]
Tegnap láttam először a trailerét az Animaxen. Engem kísértetiesen emlékeztet a Trigunra!

Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-08-14 12:18:10
(#22)
Yumi
Yumi
[ Addiktgyanús ]
Na igen eléggé más a sorozat és az OVA(manga) története. Én is először a sorozatot láttam (kb.2 nap alatt túl voltam rajta) aztán nem volt megállás.
Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége a mangának és ezzel az OVAnak is. Igaz egyben fájó pont is kimondani, hogy vége lesz bármikor is...

beküldve: 2008-01-21 17:41:56
(#21)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Amikor a tv sorozatot csinálták a manga még sehol sem tartott. Ezért van szegény így elferdülve.
Alucard nem csak kegyetlenebb, de perverzebb is ^.^ És persze több pikáns megjegyzése van Integra felé. Ezért szeretjük =D

A mangáról lehetőleg itt ;) Ott már kisírtam magam T___T

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-01-21 17:42:08
beküldve: 2008-01-20 21:37:17
(#20)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
A sorozat nem véletlenül más, azért más, mert be kellett fejezni és mivel a manga 9. kötete még csak most jelent meg, ezért szépen átírták a storyt, de hát ezért vannak az OVA-k.

beküldve: 2008-01-20 21:28:16
(#19)
Hedwyg
Hedwyg
[ Új arc ]
én először az animét láttam, és nagyon tetszett!! aztán elolvastam a mangát, és csak néztem: na most mi van?? szóval igaz, hogy olyan, mintha az anime készítői éppen csak beleolvastak volna a mangába, és aztán csináltak volna maguknak 1 teljesen más hellsinget, de attól még sztem nagyon jó a sorozat, mert király stílusa van. és nekem alucard az animében sokkal szimpatikusabb, mint az ovában, mert ott már olyanokat csinál, hogy hajajj... pl. amikor a 3. részben a liftben kinyír 1 rakás kommandóst, az olyan, mintha nem is ő lenne... mert azért az animében nem így szoktam meg, ott nem ilyen kegyetlen...
jaajjj, és olvastátok a mangát a 89. fejezetig?? már a falat kaparom kínomban, ugye nem hal meg alucard?? az nem lehet!! és a 90. fejezet állítólag csak a hónap végén jelenik meg

"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame"
beküldve: 2007-12-25 00:09:13
(#18) Válasz Sephiroth (#16) üzenetére
Formel
Formel
[ Gyalog ]
Az OVA néhol lehetne szebb is, de tényleg jobb volt. Én is OVA-fan vagyok jeeeeeeeeeeeeeeee.

Csatlakozom hozzád!. Azért nekem a régi anime is tetszett, annak is megvolt a maga hangulata :) De azért az OVA mégiscsak OVA

az animeben nekem a zene jött be nagyon, nem tehetek róla szeretem a jazzt
de amúgy én is OVA rajongó vagyok, nekem nagyon tetszik az animációja, talán jobban mint az animeben, az OVA inkább manga stílusúbb, bár a GONZO mindig nagyon szép animéket csinál
feb.22-ét már alig várom

"hn" :/
beküldve: 2007-12-21 14:06:36
(#17) Válasz Hanon (#14) üzenetére
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
De eredetileg nem úgy tervezték, hogy mindeg rész egy kötetet dolgoz fel? Tehát 1. rész 1. kötet, 2. a 2. stb stb.. O.o

Elvileg igen. De ez állítólag az 5-ös köteten is alapul. Hogy milyen mértékben, nem tudom.

beküldve: 2007-12-20 19:03:27
(#16) Válasz Nemes1s_2.0 (#12) üzenetére
Sephiroth
Sephiroth
[ Új arc ]
Az OVA néhol lehetne szebb is, de tényleg jobb volt. Én is OVA-fan vagyok jeeeeeeeeeeeeeeee.

Csatlakozom hozzád!. Azért nekem a régi anime is tetszett, annak is megvolt a maga hangulata :) De azért az OVA mégiscsak OVA

beküldve: 2007-12-20 19:00:49
(#15) Válasz Hanon (#14) üzenetére
Sephiroth
Sephiroth
[ Új arc ]

Akkor én most vesztettem el a fonalat, mert elvileg még Dawnos részletek is lesznek benne (előzetes alapján legalább is). De eredetileg nem úgy tervezték, hogy mindeg rész egy kötetet dolgoz fel? Tehát 1. rész 1. kötet, 2. a 2. stb stb.. O.o[/QUOTE]

Én is úgy tudom, hogy 1 rész 1 kötetet dolgoz fel. Nem mintha nem örülnék, ha többet mutatna, persze csak akkor, ha nem megy a minőség/kivitelezés rovására!

beküldve: 2007-12-20 09:01:33
(#14) Válasz Horsee (#13) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
2008. februárjában fog megjelenni és a 4. és 5. kötetet fogja alapul venni.

Akkor én most vesztettem el a fonalat, mert elvileg még Dawnos részletek is lesznek benne (előzetes alapján legalább is). De eredetileg nem úgy tervezték, hogy mindeg rész egy kötetet dolgoz fel? Tehát 1. rész 1. kötet, 2. a 2. stb stb.. O.o

Szerk: Hanon 2007-12-20 09:01:45
beküldve: 2007-12-20 08:25:50
(#13) Válasz Lanwell (#11) üzenetére
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Szóval nagyon várom a negyedik epizódot!!!

2008. februárjában fog megjelenni és a 4. és 5. kötetet fogja alapul venni.

Szerk: Horsee 2007-12-20 08:26:51
beküldve: 2007-12-20 07:19:52
(#12) Válasz Lanwell (#11) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]

beküldve: 2007-12-17 13:40:45
(#11)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Én láttam az OVA első 3 részét és már ki is mosta az agyamból (he ... miből? ) a régi animét. Nagyon szép és mangahű. Kb. 50 perc egy rész és nem gyengén vérbő!
Szóval nagyon várom a negyedik epizódot!!! Naon jó naon jóóóó!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-11-07 16:50:19
(#10) Válasz idk pls delete (#9) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Nem feltétlenül. Legalábbis nem mindig tér el teljesen az eredeti manga sztoritól. Itt viszont ez történt.

Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 <<>>