Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
beküldve: 2007-11-03 23:48:00
(#9) Az anime mindig más mint a manga
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
novemberben jelenik meg (külföldön ) a 4. rész...
Reménykedünk benne...^^"
ó igen, a remény hal meg utoljára... de tényleg akkor fog!!! mert ha nem....
ami számításaim szerint azt jelenti, hogy 1 hónap alatt lesz fansub, de ez a pesszimista számítás
az optimista változat az egy hét...
az abszolut, végéetesen és reménytelemül pesszimista pedig a 6 hónap
"hn" :/
beküldve: 2007-10-21 16:34:48
(#6) a mangát nagyon szeretem
a mondanivaló nem éppen mély, de néha van egy-két érdekes gondolat...
az animéből csak az első részt szeretem, mert a zenéje nagyon jó, de tényleg nagyon jó!!!! (ki ért egyet velem?)
és végülis ott van helyette az OVA, ami majdnem teljesen követi a mangát és novemberben jelenik meg (külföldön ) a 4. rész... azt hiszem... hah *sóhaj* ... már alig várom
a mondanivaló nem éppen mély, de néha van egy-két érdekes gondolat...
az animéből csak az első részt szeretem, mert a zenéje nagyon jó, de tényleg nagyon jó!!!! (ki ért egyet velem?)
és végülis ott van helyette az OVA, ami majdnem teljesen követi a mangát és novemberben jelenik meg (külföldön ) a 4. rész... azt hiszem... hah *sóhaj* ... már alig várom
"hn" :/
Tetszeni tetszik, csak sajnálom, hogy így el lett ferdítve, és nem értem, hogy most így Hiranonak volt beleszólása a dolgokba, vagy nem is akart, csak engedélyezte, és mondta, hogy neki mindegy, vagy mi? Jön egy ember, megveszi, és Hiran aszondja hogy "tessék a jogok és most csinálj animét belőle, nem kell feltétlen követnie a mangát". Ez így fura, bár kb ez lehetett. De mostmár minke rágódni ezen, jön ki az ova folyamatosan, minden kötetnek egy kb 50 perces rész (ami hót kevés -.-"), ami kicsit sem tér el, csak egy pöppet itt-ott megnyiszálták, hogy beleférjen az időbe. In memory of removed Integra-scenes T_T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Valahogy így. Pedig mennyit mondogatta nekem, hogy az Order milyen jó.
beküldve: 2007-10-20 12:09:12
(#3) nem is tuttam h van ijen topic is...
Hanonka, ez pont ugy hangzott (virtuálisan a füleimbe idéztem a hangod ) mintha neked nemnagyon teccene az anime...
Hanonka, ez pont ugy hangzott (virtuálisan a füleimbe idéztem a hangod ) mintha neked nemnagyon teccene az anime...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ez egy jó kérdés, de ettől függetlenül jó.
Hanon édes, legalább odaírhattad volna, hogy Hellsing-anime.^_^"
beküldve: 2007-10-13 13:23:47
(#1) Mert az anime frankón nem az, mint a manga...
Szóval, nem értem én itt a történetet. Kouta Hirano bácsi megírta a Hellsinget, megrajzolgatta, kiadatta, örült neki, hogy sikeresebb lett mint előző hentai-mangái. És erre jött egy bácsi, Umanosuke Iida, aki elhatározta, hogy megrendezi a Hellsing manga adaptációját, tehát meganimálja. Innentől kezdve Hirano bácsinak nem volt beleszólása az animált változat történetébe, vagy miért ferdült el ennyire? És honnan van ennyi bőr a képükön, hogy az eredeti címet használták? Miért nem lett "Hellsing - version 2.0" vagy akármi?
Várom a válaszokat/felvilágosításoka t ^_^"
Szóval, nem értem én itt a történetet. Kouta Hirano bácsi megírta a Hellsinget, megrajzolgatta, kiadatta, örült neki, hogy sikeresebb lett mint előző hentai-mangái. És erre jött egy bácsi, Umanosuke Iida, aki elhatározta, hogy megrendezi a Hellsing manga adaptációját, tehát meganimálja. Innentől kezdve Hirano bácsinak nem volt beleszólása az animált változat történetébe, vagy miért ferdült el ennyire? És honnan van ennyi bőr a képükön, hogy az eredeti címet használták? Miért nem lett "Hellsing - version 2.0" vagy akármi?
Várom a válaszokat/felvilágosításoka t ^_^"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-13 13:23:58