Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
beküldve: 2008-12-14 15:08:46
(#129) lol engem seras zavart egy kicsitXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2008-12-14 14:36:56
(#128) Tetszett a szinkron.
Alucard: A hang jó, a szövegét pedig nagyon eltalálták.
Seras: Az ő hangja is egész jó, picit még meg kell szoknom.
Integra: Hát...jó lenne de valami furcsa benne, talán a hangsúlyozás
Alucard: A hang jó, a szövegét pedig nagyon eltalálták.
Seras: Az ő hangja is egész jó, picit még meg kell szoknom.
Integra: Hát...jó lenne de valami furcsa benne, talán a hangsúlyozás
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-12-14 14:38:11
beküldve: 2008-12-14 14:28:25
(#127) Seras tényleg nagyon jó lett, még Alucard is, de Integra... Hát, őszintén szólva engem zavar. Az angol szinkronban sokkal jobb a hangja neki. Legalábbis szerintem.
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Ne, Kolovratnik Krisztián mint Alucard! Most elképzeltem és nem bírom kiverni a fejemből! Ő egyáltalán nem lett volna alkalmas.
Egyébként tűrhető lett a szinkron, Alucardnál és Integránál érzem kicsit, hogy nem az igaz, de lehet, hogy csak szoknom kel. Seras viszont tényleg jó.
Akikre még kíváncsi leszek az Anderson és Luke (de rá csak azért, mert a kedvenc seiyuum szinkronozta).
Egyébként tűrhető lett a szinkron, Alucardnál és Integránál érzem kicsit, hogy nem az igaz, de lehet, hogy csak szoknom kel. Seras viszont tényleg jó.
Akikre még kíváncsi leszek az Anderson és Luke (de rá csak azért, mert a kedvenc seiyuum szinkronozta).
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
én alucardot jobban eltudtam volna képzelni Kolovratnik Krisztián hangjával ő aztán tud nevetni
Most ugye csak viccelsz?
Az nagyon gáz lett volna neki!!!!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 11:55:59
(#124) én alucardot jobban eltudtam volna képzelni Kolovratnik Krisztián hangjával ő aztán tud nevetni
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Elmegy.
Alucard hangja nem lett olyan rossz.
Seras.. Jó az XD
Integra: Érdekes
Seras.. Jó az XD
OMG Csak így?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-14 11:51:24
(#122) Elmegy.
Seras.. Jó az XD
Seras.. Jó az XD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 11:48:44
(#121) beküldve: 2008-12-14 11:45:30
(#120) Egész jó lett a szinkron szerintem....ez most nagyon elnyerte a tetszésemet...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-12-13 10:27:24
(#119) Jeeee, ma este lesz a szinkronos Hellsing!!! Már alig várom, kiváncsi leszek Alucard hangjára
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
Én amikor először láttam a Hellsinget akkor...hát....meg voltam döbbenve nagyon tetszett !!!!! Csak egy kicsit őrült anime lett.....dee meg lehet szokni
Ejj, akkor mit szólnál az OVA-khoz, ha ez őrült volt
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 21:44:45
(#117) Én amikor először láttam a Hellsinget akkor...hát....meg voltam döbbenve nagyon tetszett !!!!! Csak egy kicsit őrült anime lett.....dee meg lehet szokni
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-12-11 21:28:45
(#116) beküldve: 2008-12-11 21:16:23
(#115) Tudom béna vagyok, de még 1x sem láttam Hellsinget, mert nálam nincs magyar felirat az Animax-en, de a szinkronosat nézni fogom *alig várja*