Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
Alucard: Eeeej, Misz Integráe, gyünnek a zombik, more!!!
Integra: Semmi baj, Alucard, majd mutatok nekik Kis Donatellácskás naptárakat!!(L)
Ugye-Ugye?
Azzi: Én is így vagyok vele...
DE az OVA-k jöhetnek
MIANEVED?!
Túlzásokba ne essünk
Alucard = győzike
Integra = tüncike
jobb lenne
Alucard = győzike
Integra = tüncike
jobb lenne
Alucard: Eeeej, Misz Integráe, gyünnek a zombik, more!!!
Integra: Semmi baj, Alucard, majd mutatok nekik Kis Donatellácskás naptárakat!!(L)
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2008-12-16 17:21:32
Egyszer már megegyeztünk, hogy Alucardnak az ideális szinkron Gálvölgyi lenne, szóval ha újraszinkronizálnák, csak az ő hangát lennék hajlandó elfogadni!
Amúgy sztem nem olyan jó a sorozat, hogy DVD-n is beszerezzem, se díszdobozzal, se nélküle.
Amúgy sztem nem olyan jó a sorozat, hogy DVD-n is beszerezzem, se díszdobozzal, se nélküle.
jaja, de ha NAGYON szép lesz a doboz, akkor talán megveszem
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-16 17:13:02
(#141) Egyszer már megegyeztünk, hogy Alucardnak az ideális szinkron Gálvölgyi lenne, szóval ha újraszinkronizálnák, csak az ő hangát lennék hajlandó elfogadni!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-16 16:55:15
(#140) Díszdoboz jó ötlet, de csak ha Integra szinkronhangját megváltoztatják Bangó Margitra, Alucardét pedig Verebes Istvánra.
Túlzásokba ne essünk
Alucard = győzike
Integra = tüncike
jobb lenne
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-16 13:40:37
(#138) beküldve: 2008-12-15 20:53:42
(#137) Díszdoboz jó ötlet, de csak ha Integra szinkronhangját megváltoztatják Bangó Margitra, Alucardét pedig Verebes Istvánra.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 20:50:52
(#136) beküldve: 2008-12-15 20:40:09
(#135) Tényleg jó lenne ha kiadnák magyar szinkronnal DVD-én. De ha díszdobozban... Az csodás lenne. Én is vennék.
MIlyen díszdobozt?
Mert ha dvd re gondolsz akko én veszek egyet !!! 100%
Mert ha dvd re gondolsz akko én veszek egyet !!! 100%
ja-ja arra gondolok és arra is hogy nem csak nekünk kellene
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-15 19:52:27
(#133) beküldve: 2008-12-15 17:52:05
(#132) beküldve: 2008-12-15 17:49:37
(#131) Sziasztok!
Tegnap néztem, az Animaxot, és láttam a Hellsing 2. részét magyarul, mivel hogy lefordították:
Alucard hangja: Jó, jó.
Intergia hangja: Mintha villám csapott volna belém, de azért jó.
Rendőrlány hangja: Tökéletes.
Ez az én, véleményem.
Tegnap néztem, az Animaxot, és láttam a Hellsing 2. részét magyarul, mivel hogy lefordították:
Alucard hangja: Jó, jó.
Intergia hangja: Mintha villám csapott volna belém, de azért jó.
Rendőrlány hangja: Tökéletes.
Ez az én, véleményem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-15 18:03:06
beküldve: 2008-12-15 02:28:29
(#130) Fene én nem hallottam... De a death note után...én nem mertem semmi jót remélni
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)