Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
Megpróbálom mégegyszer.
Megvették a Hellsinget, de úgy gondolták, hogy nem érné meg kiadni DVD-n, így még mindig csak a nézettségből befolyó pénz marad, és magáért a DVD kiadásért járó bevétel elmarad, így a csatorna szempontjából nem "sikeres" a sorozat. Ha pedig már a tv sorozatban kételkedtek, akkor az ovát ugyan miért vennék meg? Arról pedig, hogy Animaxék miért gondolták úgy, hogy a Hellsinget nem venné a nép lövésem sincs.
Bár ha valamit rosszul tudok lehet kijavítani.
Megvették a Hellsinget, de úgy gondolták, hogy nem érné meg kiadni DVD-n, így még mindig csak a nézettségből befolyó pénz marad, és magáért a DVD kiadásért járó bevétel elmarad, így a csatorna szempontjából nem "sikeres" a sorozat. Ha pedig már a tv sorozatban kételkedtek, akkor az ovát ugyan miért vennék meg? Arról pedig, hogy Animaxék miért gondolták úgy, hogy a Hellsinget nem venné a nép lövésem sincs.
Bár ha valamit rosszul tudok lehet kijavítani.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-05 17:05:05
Ez irtó nagy szívás! Am miből gondolod hogy nem sikeres? Megy a manga, fogy is szép példányban (de cáfoljatok meg ha nem), akkor az animéjét miért nem bírja a nép? (már azon kívül hogy nem ugyanaz a kettő )
Nagyon szivesen megvettem volna a sorozatot dvdn... Az OVA-kat még szivesebben...
Amúgy miért nem szinkronizálták? (nekem tök mindegy hogy van-e szinkron vagy nincs, nincsen animaxom, de azért örültem volna neki ha egyáltalán esély van arra hogy kiadják dvdn, de hát szinkron nélkül...)
Nagyon szivesen megvettem volna a sorozatot dvdn... Az OVA-kat még szivesebben...
Amúgy miért nem szinkronizálták? (nekem tök mindegy hogy van-e szinkron vagy nincs, nincsen animaxom, de azért örültem volna neki ha egyáltalán esély van arra hogy kiadják dvdn, de hát szinkron nélkül...)
A kérdéseim pont ezek, és Hanon válasza után sem értettem meg jobban a dolgot, bocsi
no pussy, just the dicks
Am miből gondolod hogy nem sikeres?
Mivel nem szinkronizálták így nem adják ki DVD-n, és ezzel egy komolyabb anyagi bevétel marad el - ergo nem sikeres. Lehet a nézettséget növelheti, de mégsem hoz annyit, mintha kiadnák.
Talán ha a Mangafan megveszi az Ultimate jogait, bérel/megbíz egy szinkronstúdiót és összedob egy kiadást még esetleg de erre nem sok esélyt látok.
Ez irtó nagy szívás! Am miből gondolod hogy nem sikeres? Megy a manga, fogy is szép példányban (de cáfoljatok meg ha nem), akkor az animéjét miért nem bírja a nép? (már azon kívül hogy nem ugyanaz a kettő )
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-11-05 14:06:41
(#80) Nekem, ( ha teljesen őszinte akarok lenni) akkor azt mondom hogy a manga jobban tetszik eddig, mert poénosabb. ( Bár csak a magyar mangát olvasom) Az anime ezzel szemben komolyabb, viszont ott sok a harc! de én Alucardnak nem ilyen mély hangot képzeltem el...
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-11-05 06:25:58
(#79) húú srácok most keztem el nézni ( 3. résznél tartok )
nogyon jóó nagyon megvan csinva! és nagyon ott van !
nogyon jóó nagyon megvan csinva! és nagyon ott van !
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Ez sajnos igaz, pedig az OVA-t még meg is venném DVD-n, a TV sorozatot ezzel szemben nem.
Mondjuk én bármilyen más OVA kiadására se látok túl nagy esélyt.
Szerintem ha movie-kat adnak ki, akkor az OVA már csa egy kis lépés.
no pussy, just the dicks
Ez sajnos igaz, pedig az OVA-t még meg is venném DVD-n, a TV sorozatot ezzel szemben nem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Animaxon már leírtam, akkor most ide is:
Egy olyan országban, ahol a tv sorozat nem sikeres, az ovának esélye sincs. És mivel úgy néz ki itthon nem gondolták kamatozónak kiadni DVD-n a Hellsinget az Ultimatet akár el is felejhetjük.
Egy olyan országban, ahol a tv sorozat nem sikeres, az ovának esélye sincs. És mivel úgy néz ki itthon nem gondolták kamatozónak kiadni DVD-n a Hellsinget az Ultimatet akár el is felejhetjük.
Én most más miatt ülök tűkön^^
Csak nem valamelyik másik DvD kapcsán?
no pussy, just the dicks
Arra gondoltam, ha valóban jobb, mint az anime, akkor lehet, hogy Elemental ezt fogja inkább szinkronizálni és kiadni DVD-n
Ki tudja, de megmondom őszintén nem is érdekel ez most engem :)
Én most más miatt ülök tűkön^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-04 22:18:40
(#73) Arra gondoltam, ha valóban jobb, mint az anime, akkor lehet, hogy Elemental ezt fogja inkább szinkronizálni és kiadni DVD-n
no pussy, just the dicks
Én is így voltam vele, a tv sorozatot láttam, és nemrég megnéztem a 4 OVA-t.
Személy szerint az első 2 jobban tetszett mint a 3. és 4.
Személy szerint az első 2 jobban tetszett mint a 3. és 4.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-04 22:17:01
beküldve: 2008-11-04 22:07:00
(#71) Áh...Valamikor nekiülök már énis az OVA-knak, de már korábban írtam, hogy egy sorozatot szeretek egyben megnézni Lehet mégsem várom meg amíg kijön mind.
no pussy, just the dicks
Most hellsing kedvem volt és befejeztem a Hellsinget
Hellsing ultimate ova4
Hellsing ultimate ova4
Nem volt bene semi harc
Mijazhogy semmi harc?
Jó hellsing-et néztél te? Az Alucard vs Rip néni az nudli volt? No és persze a szokásos haláltusák a náci katonáknak? Ne nevetess! Részről ,részre egyre jobb lesz az OVA (nem csoda a mangát dolgozza fel ténylegesen, anime-ban még ennyi harc sem volt)
Jó hellsing-et néztél te? Az Alucard vs Rip néni az nudli volt? No és persze a szokásos haláltusák a náci katonáknak? Ne nevetess! Részről ,részre egyre jobb lesz az OVA (nem csoda a mangát dolgozza fel ténylegesen, anime-ban még ennyi harc sem volt)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake