Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing-anime
Na arra sajnos várhatsz, amilyen tempóban haladnak, lehet előbb lesz kiadva magyarul végig a manga, mint befejezve az OVA sorozat.
Nem olyan nagy tragédia azért
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-20 21:52:13
(#38) Júúú micsoda új Trailere van a Hellsingnek
Most láttam, nekem nagyon tetszik!!!!!
Most láttam, nekem nagyon tetszik!!!!!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-20 19:07:02
(#37) Na arra sajnos várhatsz, amilyen tempóban haladnak, lehet előbb lesz kiadva magyarul végig a manga, mint befejezve az OVA sorozat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-20 17:04:42
(#36) Párszor már Én is láttam a sorozatot, de azt mondják, az OVA jobb, amit el is hiszek, csakhát én jobb szeretem egybe nézni az ilyesmiket, szóval várok, amíg kijön az utolsó is
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-15 18:58:55
(#35) Jeeeee.már láttam vagy 10-szer az animét de biztos megnézem még 1-szer
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-10-15 18:56:16
(#34) beküldve: 2008-10-15 18:53:21
(#33) beküldve: 2008-10-15 18:44:20
(#32) Én is nagyon kíváncsi vagyok arra a reklámra.
Mondjuk nem dobtam hátast a sorozattól, a közepétől kicsit ellaposodott, a főgonosz meg WTF! Hogy nézett ki már az a tag!
Aztán elkezdtem nézni az OVA-t és rá kellett, hogy minden ami a sorozatban tetszett, az benne van ebben is, csak sokkal szebben kivitelezve.
A mangával még súlyos elmaradásaim vannak, de ami késik, nem múlik.
Mondjuk nem dobtam hátast a sorozattól, a közepétől kicsit ellaposodott, a főgonosz meg WTF! Hogy nézett ki már az a tag!
Aztán elkezdtem nézni az OVA-t és rá kellett, hogy minden ami a sorozatban tetszett, az benne van ebben is, csak sokkal szebben kivitelezve.
A mangával még súlyos elmaradásaim vannak, de ami késik, nem múlik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-15 18:13:21
(#31) beküldve: 2008-10-15 17:24:47
(#30) Aztán a napokban megszereztem, és azonnal nekiálltam nézni... és jött a nagy csalódás...igazából még ki is békülnék vele, de, hogy a humor teljesen hiányzik belőle, na azt nem tudom megemészteni!
Nos igen, nyomába sem ér a mangának, de nem ez az első ilyen eset.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tegnap este elhatároztam, hogy csakazértis végigszenvedem minimum a Kukucskát és a Digimont, látni akarom a minireklámot, és a végén csak összefutottam vele! Áááh, olyat dobbant érte a szívem, végre itt látni a kicsikét. :3
Szinkronstábról még mindig semmi hír?
Én is már nagyon régóta vadásztam az animéra, amióta megvettem a manga változatát, még inkább...meg annyi jót halottam, és olvastam az animéról, hogy amikor megláttam a tv-ben a reklámját, az én szívecském is öszze-vissza dobogott, hogy VÉGRE!
Aztán a napokban megszereztem, és azonnal nekiálltam nézni... és jött a nagy csalódás...igazából még ki is békülnék vele, de, hogy a humor teljesen hiányzik belőle, na azt nem tudom megemészteni!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Tegnap este elhatároztam, hogy csakazértis végigszenvedem minimum a Kukucskát és a Digimont, látni akarom a minireklámot, és a végén csak összefutottam vele! Áááh, olyat dobbant érte a szívem, végre itt látni a kicsikét. :3
Már megvitattunk pár dolgot a szinkronstábbal kapcsolatban, szerintem tetszene
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-15 12:31:59
(#26) Tegnap este elhatároztam, hogy csakazértis végigszenvedem minimum a Kukucskát és a Digimont, látni akarom a minireklámot, és a végén csak összefutottam vele! Áááh, olyat dobbant érte a szívem, végre itt látni a kicsikét. :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tegnap láttam először a trailerét az Animaxen. Engem kísértetiesen emlékeztet a Trigunra!
A vörös kabáton kívül SEMMIBEN SEM hasonlít a Trigunra, leszámítva, hogy mindkettő baromira jó.
no pussy, just the dicks