Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-07-19 09:47:14
(#1918) Conra ki mit csinál?
Én is CG kategóriában gizdulok, a beküldendő kép lineartja: [Link] Már a színezés is félig kész van, csak ez a cell-shading mód nem épp a leggyorsabb Mindenesetre remélem, hogy kész lesz időben és el is tudom küldeni.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Az lesz biza!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-07-19 15:00:23
beküldve: 2009-07-18 21:22:23
(#1914) Conra ki mit csinál? Én most kezdtem el egyet, gyönyörű fényképszerűnek képzeltem (haha) na most még ilyen: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-18 21:07:02
(#1913) akkor Aizen mesterként kell szólítsalak téged XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-18 21:01:03
(#1912) Dooo: szép rajzok, az enyémhez képest ez profi munka. Én a pálcika ember-normális ember megrajzolása között vagyok rajz téren.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hát valami fantasztikus munkák vannak itt.
Dooo:A tieid tök jók. Szeretnék én is jól tudni rajzolni. Egyenlőre a pálcikaember szintjén állok kreativitás terén.
Dooo:A tieid tök jók. Szeretnék én is jól tudni rajzolni. Egyenlőre a pálcikaember szintjén állok kreativitás terén.
a bnőd rajza is jó csak elmosódott a fénykép XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-18 20:52:53
beküldve: 2009-07-18 20:26:24
(#1910) Micsoda munkák!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-18 20:08:14
(#1909) Én is feltöltöm a képtáram
Ezt bnőm csinálta (bár nem az én művem attol még gyönyörű) :
[Link]
[Link]
És a sajátok :
[Link]
[Link]
És a büszkeségeim !!!! Ezekre vok a legbüszkébb :
[Link]
[Link]
Bár nem olyan szépek mint a tieitek, de majd igyekszem
Ezt bnőm csinálta (bár nem az én művem attol még gyönyörű) :
[Link]
[Link]
És a sajátok :
[Link]
[Link]
És a büszkeségeim !!!! Ezekre vok a legbüszkébb :
[Link]
[Link]
Bár nem olyan szépek mint a tieitek, de majd igyekszem
beküldve: 2009-07-13 20:05:00
(#1908) Igazából a zenéhez kötöm a mangáimat,a zenét meg a hangulatomhoz, tehát csak azt tudom folytatni,amelyik közelebb van a hangulatomhoz most Pl csak képeket rajzolok,mert szomorú vagyok,mert az igazi Hiro-kun távol van:(
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-07-12 23:55:49
(#1907) Ma belenézegettem az eddig elkészült mangáidba Kiome, és őszintén szólva, minden elismerésem. Nagyon teccetősek, csak az a baj, hogy igazán nem ragadsz le egyetlen sztorinál sem, hanem mindíg újat kezdessz. De különösebben ez sem baj, mert próbálgatod a sztorik terén is a tehetségedet, hogy mi meg jobban, mi kevésbé, és majd végül megtalálod, a hozzád legközelebb álló történetet. Addigis várom a folytatásokat az eddigi munkákban :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-12 16:16:18
(#1906) hol van Nick ? így aztán nem lesz mangánk !
mellesleg ohaio mina!megjött az internet !
mellesleg ohaio mina!megjött az internet !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-07-12 09:50:53
(#1905) Azta Kiome, tök jók vannak az oldaladon! Majd ha visszajöttem, elolvasom a Zombi bulit...
Amíg nem vagyok itt, olvashatjátok a novellámat (már amennyi megvan belőle: [Link]
Amíg nem vagyok itt, olvashatjátok a novellámat (már amennyi megvan belőle: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-07-12 11:34:32
Nagyon sok mangát kezdtem el, de a leghosszabb eddig a Bekerítő(142 oldal eddig), a Képtelen karakter, az Egy baleset...
Szóval vannak hosszabbak is ha szeretnéd őket látni:[Link]
itt el tood olvasgatni:)
És Botond! Inkább elmondom: azért olyan kidülledt az egyik szeme,mert lemállott róla a husi és kilátszanak az erei, a csontjai mer bezombult és kicsit a feje is fáj...nem értem miért:P( a scannelés miatt lehett valamennyit torzult a kép)
Szóval vannak hosszabbak is ha szeretnéd őket látni:[Link]
itt el tood olvasgatni:)
És Botond! Inkább elmondom: azért olyan kidülledt az egyik szeme,mert lemállott róla a husi és kilátszanak az erei, a csontjai mer bezombult és kicsit a feje is fáj...nem értem miért:P( a scannelés miatt lehett valamennyit torzult a kép)
Kiome/SEn Arashi