Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-07-02 18:25:15
(#1873) van egy nagyon cool mangatörténetem! tényleg nagyon jó! azt hiszem még nincs ehhez hasonló manga. a megírással nincs gond de a rajzal várok még.vagyis...egy lusta dög vagyok beismerem és mindig azt mondom hogy holnap elkezdem.
de jól rajzolok és én szeretném megcsinálni, tehát.......................... ................................ ...... majd holnap elkezden:P most tényleg.
de jól rajzolok és én szeretném megcsinálni, tehát.......................... ................................ ...... majd holnap elkezden:P most tényleg.
in my hands the means, in my heart , the will// Beyond Birthday in front of the world
Majd begépelem a novellát, amit szeretnék, aztán átküldöm, és meglátjuk. Mondjuk ez nem tom mikor lesz, tekintve, hogy két hétig abszolút géptávol leszek....
Ja és ragaszkodom a tervrajzhoz
Ja és ragaszkodom a tervrajzhoz
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-02 12:05:24
(#1871) Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-07-02 12:38:53
Szerintem mutass pár rajzot vagy deviantartot, hogy az esetleg pátortalanabb jelentkezőket meggyőzd a rajztudásodról
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:37:39
BRÉKÓ, BRÉKÓ!
Óriási akció csak most, csak nektek!
Amennyiben valaki érez magában annyi KÉPREGÉNY írói vénát, hogy már van komplett szkriptje, vagy kidolgozottabb koncepciója, de nem érez késztetést a megrajzolására most GRÁTISZ megrajzolja szerény személyem, amennyiben sikerül konzultálások alkalmával kiekerekíteni a mindenki számára ideális végeredményt. A LEGJOBB ha már van kész vázlatos oldalbontás, kevésbé JÓ ha van egy használható forgatókönyv, a legkevésbé pedig, ha csak ötlet van, de MINDEGYIK játszik. Merem ajánlani eme lehetőség nem kihagyását minden valamelyest is KOMOLYAN képregényező személynek.
Amennyiben érdekel valakit írjon az E-MAIL címemre lehetőleg már az anyagával karöltve.
Óriási akció csak most, csak nektek!
Amennyiben valaki érez magában annyi KÉPREGÉNY írói vénát, hogy már van komplett szkriptje, vagy kidolgozottabb koncepciója, de nem érez késztetést a megrajzolására most GRÁTISZ megrajzolja szerény személyem, amennyiben sikerül konzultálások alkalmával kiekerekíteni a mindenki számára ideális végeredményt. A LEGJOBB ha már van kész vázlatos oldalbontás, kevésbé JÓ ha van egy használható forgatókönyv, a legkevésbé pedig, ha csak ötlet van, de MINDEGYIK játszik. Merem ajánlani eme lehetőség nem kihagyását minden valamelyest is KOMOLYAN képregényező személynek.
Amennyiben érdekel valakit írjon az E-MAIL címemre lehetőleg már az anyagával karöltve.
Gyengébbek kedvéért wakkawakka@citromail.hu
Ha valami használahtót összehozunk természetesen felesbe használjuk fel pályázat vagy egyéb célokra.Munkára punk-ok! XD
Ha nincs tableted, akkor a lineartot rajzold meg papíron, szkenneld és aztán ess neki MS-sel.
Megtettem volna ha lenne szkennelőm......Digi fényképezőm sincs úgy igazán csak nővéremnek De úgy is tervezek venni egy digi táblát,csak nemtom mennyi pénzt hadjak rá.Dolgozni kéne valamit de egy 14 évesnek nincs sok lehetősége
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Fenetudja, 'sszem teljes mértékű inkompetenciámról teszek tanubizonyságot, mikor azt mondom, (talán a kabát miatt) hogy ott nem annyira torz. Az orra viszont röfitöfi azon. (%
De nem merek beszólni olyan hölgyeknek akik akkora kardot lóbálnak, mint én magam. xD
De nem merek beszólni olyan hölgyeknek akik akkora kardot lóbálnak, mint én magam. xD
Igen,az orra határozottan disznószerű, nem véletlenül neveztem el "disznóarcú barátomnak". Tök jó, hogy nézegeted a rajzaim, és ismered a címük.
A kard Zabpehelyé amúgy.
A könyvet múltkor láttam könyvtárban, de nem vettem ki. Na majd legközelebb.
Wakka: áh, a Történetet nem akarom másra bízni... De...volt egy "novellám", amiből nagyon szép mangát képzeltem el, csak hát ugye....majd talán azt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ha nincs tableted, akkor a lineartot rajzold meg papíron, szkenneld és aztán ess neki MS-sel. Én is így használtam, amíg nem volt táblám. (Sokszor még most is ha nincs kedvem a gépen megrajzolni a dolgokat )
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-06-30 20:07:36
(#1865) Én most telepítettem a Manga Studio-t,kipróbáltam és hát digi pad nélkül a rajzom olyan lett mint egy fonnyadt szilva
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-06-30 19:14:48
(#1864) Nagyon különleges DN mangát készítek jelenleg.
at the end,we all die alone
Azta, micsoda tervek! Láttad a VK-s rajzodat, iszonyú jó, nem akarsz nekem is rajzolni valamit?
Ajánlom a lentebb írtakat és akkor talán XD.
Fenetudja, 'sszem teljes mértékű inkompetenciámról teszek tanubizonyságot, mikor azt mondom, (talán a kabát miatt) hogy ott nem annyira torz. Az orra viszont röfitöfi azon. (%
A kedvencek maradnak a Sinister Smile és a Fables.
Az Alice-os mókákhoz szvsz olvasd el Clive Barker Abaratját, ha hozzájutsz.
A kedvencek maradnak a Sinister Smile és a Fables.
Az Alice-os mókákhoz szvsz olvasd el Clive Barker Abaratját, ha hozzájutsz.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Fiszi; nagyon bírom a hiénás rajzaidat. (;
Ez is tetszik, csak nekem elsőre Tyrion Lannister ugrott be, ahogy megláttam. A fejéhez és a vastag nyakához képest nem rövid a nyak vagy kicsik a vállak? Van egy kis kigyúrt törpe beütése. Mondom én ezt laikus szemmel.
A hiéna brutális mögötte! (%
Ez is tetszik, csak nekem elsőre Tyrion Lannister ugrott be, ahogy megláttam. A fejéhez és a vastag nyakához képest nem rövid a nyak vagy kicsik a vállak? Van egy kis kigyúrt törpe beütése. Mondom én ezt laikus szemmel.
A hiéna brutális mögötte! (%
Kissé torz, tudom, de közel sem annyira, mint azon a képen, ahol nyalja a puskát...^^
Örülök hogy tetszik az az ocsmányság.
Wakka: Azta, micsoda tervek! Láttad a VK-s rajzodat, iszonyú jó, nem akarsz nekem is rajzolni valamit?
Szerk: Moderátor 2009-06-30 10:29:34
Én személy szerint nem is haragudtam csak el mondtam a véleményemet igy tölem biztos nem kel bocsánatot kérni.
Csak azt kérem minden fórumozos és manga rajzoló társamtól ne tiporjuk egymást PISSSSSSSSSSSZ.
Igy van gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni ennél tőbb nem is kel.Én is zuzok haza és folytatom az első oldalam.
Csak azt kérem minden fórumozos és manga rajzoló társamtól ne tiporjuk egymást PISSSSSSSSSSSZ.
Igy van gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni ennél tőbb nem is kel.Én is zuzok haza és folytatom az első oldalam.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-06-29 12:44:07
(#1857) No fiúklánykák/egyebek/
Sry ha kocsit morci voltam, vizsgaidőszak hatása. De holnap már vége. //Holci: a finomság-ot a saját szintemhez mértem. Meg a tanáraiméhoz//
Gomennaszály.
U.I: Rajzoljatok sokat mert Leninelvtárs mondata még mindig érvényes: Tanulni, tanulni, tanulni!
Sry ha kocsit morci voltam, vizsgaidőszak hatása. De holnap már vége. //Holci: a finomság-ot a saját szintemhez mértem. Meg a tanáraiméhoz//
Gomennaszály.
U.I: Rajzoljatok sokat mert Leninelvtárs mondata még mindig érvényes: Tanulni, tanulni, tanulni!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"