Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-06-25 14:25:23
(#1811) Kiome: Firkának túl jó...
Rudolf: Megnézem. Csak az én kedvemért csináltad?
Én most kettőn dolgozok, Garm és testvérkéi, szokás szerint, próbálom "festményszerűre". Itt vannak (nem rakom be ide, mert akkor pont a szemük nem látszik, am a legjobb az egészből): [Link]
Rudolf: Megnézem. Csak az én kedvemért csináltad?
Én most kettőn dolgozok, Garm és testvérkéi, szokás szerint, próbálom "festményszerűre". Itt vannak (nem rakom be ide, mert akkor pont a szemük nem látszik, am a legjobb az egészből): [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-25 15:01:03
beküldve: 2009-06-25 12:36:39
(#1810) Aztabüdös!!!!! Mennyire drága már a manga studió!
Ennyi pénzből, inkább megtanulok önerőböl mangakészítést XD
De semmiképp nem fizetnék érte 78000-t
Ennyi pénzből, inkább megtanulok önerőböl mangakészítést XD
De semmiképp nem fizetnék érte 78000-t
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-25 12:29:59
(#1809) Én belenéztem ebbe a manga studioba Youtube-on,és mit ne mondjak..tetszik Csak egy gondom van vele..ezt digipad nélkül gondolom elég nehéz kezelni
Meg úgy ez eléggé hasonlít a photoshopra nem?Vagy miben más?
Meg úgy ez eléggé hasonlít a photoshopra nem?Vagy miben más?
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Ezt a képet a gépen rajzoltam a Paint-ben. A mangám egyik szereplőjét ábrázolja, bár a vezetékneve nem ugyanaz...
[Link]
[Link]
Azta Painttel! És egérrel, nem? Durva! Meg nem merném próbálni, amióta van egerem és letöltöttem Gimpet....
Tetszik a perspektívája.
Igen, egérel csináltam (az elején rendesen meg is szenvedtem vele!). Itt egy másik: [Link]
Igaz, nincs ott a neve, de azért van! (Kitida)
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
Parancsolj itt megvásárolható a Manga Studio ha ezt takarja a Mangas.
[Link]
De még sok lehetőség van a megvásárlásához.
Kiome nagyon jók a rajzaid lehet hogy ez nem lett a legjóbb de aki mindig maximumon lángol az előbb-utóbb megégeti magát.Nem félre érteni.
A Mangáid jóbban tetszenek ez a színes stilus nekem szokatlan de nem feltétlenül rossz.
[Link]
De még sok lehetőség van a megvásárlásához.
Kiome nagyon jók a rajzaid lehet hogy ez nem lett a legjóbb de aki mindig maximumon lángol az előbb-utóbb megégeti magát.Nem félre érteni.
A Mangáid jóbban tetszenek ez a színes stilus nekem szokatlan de nem feltétlenül rossz.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-06-24 22:17:07
beküldve: 2009-06-24 21:09:59
(#1806) Nemsokára kész az első fejezet. Nagyon awsom lett és most nem akarom féynzeni magam. Majd felrakom a fórumra, ha szeretnétek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-24 20:04:54
(#1805) Mangas.? Azt hogy szerezted? Még sehol se láttam pedig már elég régóta vadászok rá.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-24 19:45:49
(#1803) Én pedig rajzoltam egy gonosz képet - tőlem szokatlanul, ahogy Fiszi szóvá is tette nekem
Hmmm... vegyesek az érzelmeim, nem akartam csak azért elvontra rajzolni, h akkor most megmutassam, h jaj de elvont meg minden mert egyrészt nem jellemző rám, másrészt borzasztó sablonosnak és közhelyesnek tartom... Meg csak akkor szeretem a rajzom, ha nekem is tetszik, de szerintem ezzel mindenki így van..
Ja igen íme:
[Link]
Hmmm... vegyesek az érzelmeim, nem akartam csak azért elvontra rajzolni, h akkor most megmutassam, h jaj de elvont meg minden mert egyrészt nem jellemző rám, másrészt borzasztó sablonosnak és közhelyesnek tartom... Meg csak akkor szeretem a rajzom, ha nekem is tetszik, de szerintem ezzel mindenki így van..
Ja igen íme:
[Link]
Szerk: Rudi 2009-06-24 19:46:30
beküldve: 2009-06-24 18:51:18
(#1802) Igen szerintem is tök király!
Nagyon tudsz mangát rajzolni!
Nagyon tudsz mangát rajzolni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-24 18:45:30
(#1801) beküldve: 2009-06-24 12:48:54
(#1800) beküldve: 2009-06-24 12:37:23
(#1799) Na kezdem megszokni a manga studio-t ,az utobbi néhány napomat gyakorlásal töltötem.Szerencsére elég egyszerű a digi táblát használni hamar meg lehet szokni.És ime a felújitott William: [Link]
Az első elfogadtható alkotásom ms-el.
És belekezdtem a mangám első oldalának tervezésébe.
Remélem lessz időm az alkotásra.
Az első elfogadtható alkotásom ms-el.
És belekezdtem a mangám első oldalának tervezésébe.
Remélem lessz időm az alkotásra.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-06-24 12:45:52
beküldve: 2009-06-23 10:44:01
(#1798) Hehe! Én egy időben királyul tudtam pálcikaembereket rajzolni. Azóta már fejlődtem egy kicsit.
Sötétség nélkül nincs fény.
Hát azért majd remélem hogy sikerül látnom egy két képedet
Ez most nekem volt válasz?
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-25 11:35:03