Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Azt ne mond hogy "Rudolf" név alatt megrögzött sódzsó függő vagy... mondjuk megértem; én speciel mindent elolvasok amiben panelek és szóbuborékok vannak.
Köszi!
Ez nem hentai lesz (bocsi )
A formák meg majd csiszolódnak, csak egyrészt kicsit zavaró egyszerre két stílusban rajzolni, és még soha nem rajzoltam shounen stílusban előtte, szal szoknom kell! De összességében az is célom volt, hogy lássam mennyire passzolnak különböző retro stílusok... érdekes...
Ez nem hentai lesz (bocsi )
A formák meg majd csiszolódnak, csak egyrészt kicsit zavaró egyszerre két stílusban rajzolni, és még soha nem rajzoltam shounen stílusban előtte, szal szoknom kell! De összességében az is célom volt, hogy lássam mennyire passzolnak különböző retro stílusok... érdekes...
Szerk: Rudi 2009-06-17 12:21:00
Na, ahhoz képest jól szinezel, de a formákon van mit csiszolni (vagy csak én tolerálom nem megfelelően az eltérő fiziognómiájú karaktereket ).
Azért remélem hogy nem valami über hentai mészárszéket fogsz kihozni belőle... (mármint de )
Azért remélem hogy nem valami über hentai mészárszéket fogsz kihozni belőle... (mármint de )
mindenesetre téged még szemmel tartalak.
Aha. Hány éves vagy? (Már ha nem vagyok túl tolakodó...)
Nem persze, hogy nem! 18 vagyok (szal még nem vagyok az a kategória akinek titkolnia kellene!)
Úgy értettem, hogy nagy az alakokhoz képest (de ez csak saját vélemény, én "nagy alakos" emberke vagyok, képtelen vagyok egy képre a szereplőket derékon alul is rázsúfolni, max combközépig)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-17 10:22:19
(#1745) Jaj ez ari volt :P Neeem Goku nem fogja megcsalni ChiChi-t, ne izgulj!
Őőő a hátteres hozzászólást meg nem egészen értem... messze nagy omló tornyok vannak azért nagy... bár lehet hogy félreértek vmit... De örülök, hogy tetszik! :)
Őőő a hátteres hozzászólást meg nem egészen értem... messze nagy omló tornyok vannak azért nagy... bár lehet hogy félreértek vmit... De örülök, hogy tetszik! :)
Hehehe! Fisi asszem félreérteted! A Márk nekem írt!
Tényleg, bocs nyomi vagyok... ez csak úgy történhetett meg, hogy tegnap épp az olvasmány- és tétellistát kerestem, és közben kukkantottam föl ide.... De azért megnézheted Márk az én képeimet is, ha már itt szánalmaskodtam egy sort........
Alister: Kíváncsian várom! Tegnap már fölrúgtam a saját egy nap-egy oldal szabályomat, már egy szót se bírtam írni...de két oldal akkor is megvan.
Rudolf: Tök jó, bár szerintem a háttér kicsit túl nagy. Mondjuk én nem igazán ismerem a két sztorit, de tetszik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-17 09:20:36
Én nem akarom, hogy Goku megcsalja Chi-chi-t, meg az nem is illene a karakteréhez.
beküldve: 2009-06-16 22:03:18
(#1742) Nah befejeztem a karakterdizájnokat , meg minden előkészületet szal összedobtam gyorsan egy posztert! :) Remélem tetszik!!
[Link]
Vélemény?
[Link]
Vélemény?
beküldve: 2009-06-16 19:42:11
(#1741) Hehehe! Fisi asszem félreérteted! A Márk nekem írt!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-06-16 19:28:28
(#1740) Jó fórumozást az elkövetkező 1 hétben ,vagy táborban leszek vagy itthon nyomom az ágyat !x(
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
a sztori megvan, csak nehéz rászánnom magam, hogy megírjam. Mert nincs kedvem az elején tökölni, mikor később annyival érdekesebb dolgok és szereplők lesznek benne...legutóbb 160 oldalig jutottam, de túl sok szálon és túl körülményesen.
Erre a problémára olvastam egy nagyon jó/találó/érdekes megoldást, amit most némi lustaság és jóval több sietség okán nem fogok begépelni, de alkalomadtán (mondjuk ha este is eszembe jut *szitaagya van -> *) majd megosztom veled."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Poén lenne mangát csinálni belőle, de én regényt akarok. (haha, és az mikor lesz kész?) Egy hét hezitálás után tegnap sikerült két oldalt körmölnöm egy nagy füzetbe. Ez már nem tudom hanyadik nekifutás, a sztori megvan, csak nehéz rászánnom magam, hogy megírjam. Mert nincs kedvem az elején tökölni, mikor később annyival érdekesebb dolgok és szereplők lesznek benne...legutóbb 160 oldalig jutottam, de túl sok szálon és túl körülményesen.
Szóval nem akartalak kiábrándítani, de ez egy óriási, fullasztó falat. Többgenerációs. Hány mangarész kéne ahhoz? Nekem még egy oldalt sincs türelmem megrajzolni. Örüök, hogy tetszenek a rajzok, de az a gáz, hogy azok a szereplők az első pár részben még nem is szerepelnek........ Szóval így még nehezebb írni.
Szóval nem akartalak kiábrándítani, de ez egy óriási, fullasztó falat. Többgenerációs. Hány mangarész kéne ahhoz? Nekem még egy oldalt sincs türelmem megrajzolni. Örüök, hogy tetszenek a rajzok, de az a gáz, hogy azok a szereplők az első pár részben még nem is szerepelnek........ Szóval így még nehezebb írni.
Fisi: Nem csak annak néz ki hanem valóban felemás a szeme. Örülök ha tetszik.
Én is nézegettem a rajzaidat, és úgy gondolom egyesített erőnkből, egész ígéretes alkotás születhet XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar