Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-06-23 08:07:30
(#1796) Hát azért majd remélem hogy sikerül látnom egy két képedet. Amúgy mdki tud jól rajzolni mégha egy valamit is. De másolni azért bárki tud. (nem indigópapírral)
A painttel elég nehéz rajzolni. A videós oldalakon rálehet keresni olyan videókra amiken bemutatják hogy miket rajzolnak és hogyan. Meg nem mondanám hogy painttel csinálták.
A painttel elég nehéz rajzolni. A videós oldalakon rálehet keresni olyan videókra amiken bemutatják hogy miket rajzolnak és hogyan. Meg nem mondanám hogy painttel csinálták.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-22 22:45:50
(#1795) hmmm....
Azt hiszem sikerült megfogalmaznom a világ legnagyobb igazságát!
[Link]
Ezzel nyílván lehet ellenkezni
Azt hiszem sikerült megfogalmaznom a világ legnagyobb igazságát!
[Link]
Ezzel nyílván lehet ellenkezni
Ezt a képet a gépen rajzoltam a Paint-ben. A mangám egyik szereplőjét ábrázolja, bár a vezetékneve nem ugyanaz...
[Link]
[Link]
Azta Painttel! És egérrel, nem? Durva! Meg nem merném próbálni, amióta van egerem és letöltöttem Gimpet....
Tetszik a perspektívája.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Természetesen darrensviseck@citromail.hu
Fuuuuj citromail tök ciki mi?
Fuuuuj citromail tök ciki mi?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-22 18:40:10
Nekem sem szépek mégis megmutattam MSN-en!
Ténleg felvehetlek MSN-re Keiichi?
Ténleg felvehetlek MSN-re Keiichi?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hehe. Én egész egyszerűen csak nem merem őket megmutatni mert hát nem a legjobbak... Talán majd egyszer ha valamelyik nagyon jol sikerül...
Majd ha a 4 es metro elkészül
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-22 18:14:42
(#1790) Milyyen érdekes ez a topic! Majd talán egyszer sikerül felrakni az én képeimet is.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-22 18:01:21
(#1789) Ezt a képet a gépen rajzoltam a Paint-ben. A mangám egyik szereplőjét ábrázolja, bár a vezetékneve nem ugyanaz...
[Link]
[Link]
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
Szerk: Sí-chan 2009-06-22 18:01:34
Kivételt képez persze a manga, mert végül is az is állókép de ha a karaktereket túlcsicsázod, megőszülsz már az ötödik oldal után.
én múltkor rajzoltam egy annyira túlkomplikált kinézettel rendelkező párocskát, hogy más szemszögből nem tudtam őket megismételni.(pedig vagy 100× megpróbáltam )
:D
beküldve: 2009-06-22 15:16:57
(#1787) Kivételt képez persze a manga, mert végül is az is állókép de ha a karaktereket túlcsicsázod, megőszülsz már az ötödik oldal után.
Én Anime Studioval dolgozom.
Én Anime Studioval dolgozom.
Sötétség nélkül nincs fény.
Az állókép a legjobb. A mozgóképnél nem érdemes túlcsicsázni, mert akkor nehéz animálni, míg a rajznál ezt nyugodtan meg lehet csinálni, és nem kell sok szászszor megrajzolni ugyanazt, hanem lehet utána mást. Ja, ez a jó benne.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Kézzel??? OMG én egy sima ujjbehajlítást nem bírnék megrajzolni, bealudnék a felénél és összecsapnám.
Hát az biztos, hogy nagyon nagyon, sőt nagyon sok idő kell hozzá mire beleszoksz... én kábé 10 éves korom óta próbálkozom - a múltkor megtaláltam az első "animációimat" olyan jó volt, nagyon aranyosak - mondjuk nem lehet őket animációnak nevezni, meg az alakok is enyhén szabálytalanok voltak de az érzés meg a szándék számít!
Meg számomra teljesen más az animáció meg az állókép! Nem igazán hasonlítgatom őket - más érzés készíteni őket...
Szerk: Rudi 2009-06-22 13:46:51
Kézzel??? OMG én egy sima ujjbehajlítást nem bírnék megrajzolni, bealudnék a felénél és összecsapnám.
Motiváció. Ha van okod rá, akkor 80szor is újrarajzolod míg jó nem lesz.
Én meg inkább maradok az állóképnél
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-06-22 13:26:27
(#1783) Kézzel??? OMG én egy sima ujjbehajlítást nem bírnék megrajzolni, bealudnék a felénél és összecsapnám.
Huh ez aztán igazán költőire sikeredett.
Őőő köszi? És hogy szoktál animálni, ha megkérdezhetem?
Őőő köszi? És hogy szoktál animálni, ha megkérdezhetem?