![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-06-22 12:28:40
(#1780) Huh ez aztán igazán költőire sikeredett.
Én más technikával szoktam animálni csak épp nem töltöm fel. Már csak azért is mert egyszer kijelöltem őket mert átt akartam másolni erre meg eltünt az egész. Vissza kéne mennem oda ahol csináltam őket de nincs időm és lehet onnan is letöröltem őket mondván, hogy otthon már megvan.
![](/var/images/emotions/14.png)
![](/var/images/emotions/15.png)
Sötétség nélkül nincs fény.
Huh,félelmetes...
[Link]
[Link]
Hangulata van, anatómia sem botlik már csak sántikál. Viszont eldől. Az út jó, csak menj végig rajta.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Köszi! Öhm..én is megfejtettem a DeviantArt jelszavam és töltöttem fel pár dolgot!![Link]
Kiome/SEn Arashi
Nagyon tetszik ez az animáció!!!!Mivel készíted,ha megkérdezhetem?
![](/var/images/emotions/20.png)
Köszönöm!
![](/var/images/emotions/16.png)
Hát kézzel...
![](/var/images/emotions/17.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
Ez csak azért van flashben mert nem tudtam máshogy feltölteni szal átkonvertáltam :)
Nagyon tetszik ez az animáció!!!!Mivel készíted,ha megkérdezhetem?
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-06-22 08:40:54
beküldve: 2009-06-21 22:34:32
(#1773) Én meg elkezdtem a videómat
Gondoltam összerakok egy GIF fájlt csak h lássátok, h kábé milyen lesz - csak még vhogy fel kell töltenem...
Viszont ma kicsit depis voltam, szal hanyagoltam az animálást és rajzoltam - számomra ez remek levezetés :)
Ez született:
[Link]
Na az animált GIF-et nem nagyon sikerült megcsinálnom mert nem tudtam lekicsinyíteni és ugyebár az 1200x650 az kicsit nagy
Szal felraktam flashben :)
[Link]
Gondoltam összerakok egy GIF fájlt csak h lássátok, h kábé milyen lesz - csak még vhogy fel kell töltenem...
Viszont ma kicsit depis voltam, szal hanyagoltam az animálást és rajzoltam - számomra ez remek levezetés :)
Ez született:
[Link]
Na az animált GIF-et nem nagyon sikerült megcsinálnom mert nem tudtam lekicsinyíteni és ugyebár az 1200x650 az kicsit nagy
[Link]
Szerk: Rudi 2009-06-21 23:46:48
beküldve: 2009-06-21 22:18:07
(#1772) beküldve: 2009-06-21 22:03:40
(#1771)
Szerk: Kiome 2009-06-21 22:04:41
Kiome: Tök jó! Eredetiben hol van feltöltve? Így nagyon szemcsés. ![](/var/images/emotions/19.png)
ja jó, nyomi vagyok, ott van fölötte
Citrow:
Photoshop magyar? Várj csak, én most Gimp magyar verzióval dolgozok, de előtte angol PS különféle változatait, szóval megpróbálok válaszolni
1. Curves= Görbék (Image>Adjustments>Curves, tehát gondolom: Kép>?asszem a sorban a második>görbék)
2. Negatív kijelölés: Kijelölés > Inverz
3. Megnyitod új dokumentumban a képet, kijelölés>mindent, másolás/kivágás, a másik képen nyitsz egy új réteget (Réteg>Új réteg), rákattintasz oldalt a kis ablakban, és Szerk.>Beillesztés
(Gimpben alapból olyan is van, hogy Beillesztés új rétegre)
Remélem segítettem!
Na amíg nincs itt senki, megosztom veletek egyik kísérleti művemet, deviantarton vannak jobbak is, de most olyan hangulatban vagyok, hogy ezt berakjam:![](http://fc04.deviantart.com/fs49/f/2009/170/3/0/Dark_Tales_Cover_by_Fisi.jpg)
Avagy Nagy Testvér mindent lát.
![](/var/images/emotions/19.png)
ja jó, nyomi vagyok, ott van fölötte
Citrow:
Photoshop magyar? Várj csak, én most Gimp magyar verzióval dolgozok, de előtte angol PS különféle változatait, szóval megpróbálok válaszolni
![](/var/images/emotions/16.png)
1. Curves= Görbék (Image>Adjustments>Curves, tehát gondolom: Kép>?asszem a sorban a második>görbék)
2. Negatív kijelölés: Kijelölés > Inverz
3. Megnyitod új dokumentumban a képet, kijelölés>mindent, másolás/kivágás, a másik képen nyitsz egy új réteget (Réteg>Új réteg), rákattintasz oldalt a kis ablakban, és Szerk.>Beillesztés
(Gimpben alapból olyan is van, hogy Beillesztés új rétegre)
Remélem segítettem!
Na amíg nincs itt senki, megosztom veletek egyik kísérleti művemet, deviantarton vannak jobbak is, de most olyan hangulatban vagyok, hogy ezt berakjam:
![](http://fc04.deviantart.com/fs49/f/2009/170/3/0/Dark_Tales_Cover_by_Fisi.jpg)
Avagy Nagy Testvér mindent lát.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-21 21:33:34
beküldve: 2009-06-21 21:12:07
(#1769) beküldve: 2009-06-21 19:09:51
(#1768) 1) A curves mi a magyar verzióban?
2) A negatív kijelölést honnan érem el?
3) Hogy tudok uj rétegre megnyitni képet? Ha megnyitom, egy új 'dokumentumban' nyitja meg...
Ebben amatőr vagyok, ne tekintsetek túl lámának
2) A negatív kijelölést honnan érem el?
3) Hogy tudok uj rétegre megnyitni képet? Ha megnyitom, egy új 'dokumentumban' nyitja meg...
Ebben amatőr vagyok, ne tekintsetek túl lámának
Szerk: tre846 2009-06-21 19:21:14
beküldve: 2009-06-21 12:37:28
(#1767) Anyám nagyon szeret rajzolni, neki rengeteg rajzolással kapcsolatos könyve meg cucca van, amiből sokat lehet tanulni. Mangarajzoláshoz is tökéletes.
![](/var/images/emotions/19.png)
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<