Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-06-20 10:15:19
(#1766) A panelek keretein látszik hogy tus. Gyanítom a többi is az árnyékokon kívül. Egyőntetű feketére meg 3 katt:
varázspálca 20-asra
negatív kijelölés
színégető
/legalábbis én így szoktam feketíteni a rajzaim/
varázspálca 20-asra
negatív kijelölés
színégető
/legalábbis én így szoktam feketíteni a rajzaim/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-06-20 10:34:41
Simán csinálhatsz egyöntetű fekete vonalakat és foltokat PS-ben, ha a Curves menüpontban felhúzod a feketéket (telíti a feketét) és a fehéret (eltűnteti a halványabb cerkavonalakat). Én így csinálom.
Bizony, én nagyon csúnya foltos rajzokat is tök feketére tudtam csinálni ezzel a technikával.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-19 18:17:26
(#1764) Stem meg az egész géppel van csinálva. Túl egyöntetű fekete. NEm látni a szinezési vonnalakat. Én is tussal dolgozom de szerintem senki nem nézné gépesnek még akkor sem ha gépes a háttér. Van is ilyen képem de senki nem keverte.
Simán csinálhatsz egyöntetű fekete vonalakat és foltokat PS-ben, ha a Curves menüpontban felhúzod a feketéket (telíti a feketét) és a fehéret (eltűnteti a halványabb cerkavonalakat). Én így csinálom.
Tus, a hátterek pedig géppel. Ezen még a szövegbubik is tussla vannak. Különben, ha jó scannered van és okosan túnusozol nem ltászanak a színezési vonalak. És ez Mangastudioval ksézült szerintem (mmint az effektek)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-18 20:33:42
(#1760) Stem meg az egész géppel van csinálva. Túl egyöntetű fekete. NEm látni a szinezési vonnalakat. Én is tussal dolgozom de szerintem senki nem nézné gépesnek még akkor sem ha gépes a háttér. Van is ilyen képem de senki nem keverte.
Sötétség nélkül nincs fény.
Egyértelmüen tus scanelve, aztán meg gépes effektezés. Onnan látszik, hogy a vonalak túl egyenetlenek a panelek széleinél és kis is futott egy hangyányit.
beküldve: 2009-06-18 20:24:52
(#1758) beküldve: 2009-06-18 19:18:09
(#1757) Most már megjelent, köszi! Elég érdekesen mutatnak egymás mellett. nagyon szokatlanok.
Sötétség nélkül nincs fény.
Igen, ez szimpatikus...majd megfontolom, de attól félek, még így is képes lennék túlbonyolítani. Kényszerítve érzem magam így is, hogy mindig mindent megmagyarázzak.
Rudolf: bejelöltelek DA-n.
Rudolf: bejelöltelek DA-n.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Alister: Kíváncsian várom!
Szóval...William Goldman
(amerikai forgatókönyv- és regényíró, Maraton életre-halára, A híd túl messze van, Tortúra (Sthepen King regényéből), Maverick, Butch Cassidy és a Sundence kölyök)
írta a Mit is hazudtam? című, önéletrajzi jellegű, de a filmekről és a forgatókönyvírásról szóló könyvében, hogy amikor A herceg menyasszonya* című regénye írása közben megakadt. Megvoltak a legjobb jelenetek, de nem tudta, hogyan fűzze fel őket egy szálra.Ez ugye analóg a te problémáddal, Fisi.
Hosszasan kínlódott a történettel, közben még egy másik regényt is megírt. Egyszer csak kipattant a fejéből a mentőöv: a "legjobb részek" ötlete, vagyis hogy a regénye egy másik, hosszabb (és természetesen fiktív) könyv kivonata.Az ő változatában az eredeti könyvet a nagyapja olvasta fel az apjának, és az apja csak a legjobb részeket adta neki tovább.
Így teljesen felszabadult, hiszen akkor ugorhatott a történetben, amikor csak úri kedve úgy tartotta. Hamarosan be is fejezte a regényt - és ami fontosabb: életében először és utoljára elégedett volt azzal, amit csinált.A módszer szerintem legalábbis megfontolásra érdemes.
(*: eredetiben The Princess Bride)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: Rudi 2009-06-17 23:10:03
beküldve: 2009-06-17 22:14:13
(#1753) Nem vagyok shoujo függő egyáltalán - ez egy elég hosszú sztori csak még kiskoromban amikor "kezdtem a rajzolást (nem egészen manga stílus, mindenféle rajzfilm ami akkor sláger volt ) akkor ez a stílus alakult ki, szal ebben a stílusban szeretek rajzolni, mert kényelmesebb számomra, de mint Manga-szeretés szempontjából a Clamp az ami bejön