Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Engem érdekelne(bár nem ígérem hogy meg is csinálom,mert szeretek csak a saját fejem után menni)!!!
Persze, nem arra gondoltam, hogy meg is csináld

Csak szeretem másokkal megosztani az ötleteimet. Kíváncsi vagyok ilyen téren mások véleményére.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Engem érdekelne(bár nem ígérem hogy meg is csinálom,mert szeretek csak a saját fejem után menni)!!!
Kiome/SEn Arashi
Nekem is van jó sztorim, csak sajna tehetségem nincs hozzá :P
Ha érdekel, mesélhetek az én ötletemről.
Ha érdekel, mesélhetek az én ötletemről.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-12 10:34:48
beküldve: 2009-06-09 22:46:01
(#1702) :)Köcci!!!

Ez meg itt egy rideg csaj... megfogalmazódott bennem egy jó sztory....
majd valamikor kidolgozom és szólok
Ez meg itt egy rideg csaj... megfogalmazódott bennem egy jó sztory....

Kiome/SEn Arashi
ÁÁÁÁ!
Dehogy!
A nótát énekeljük együtt

A nótát énekeljük együtt

De tényleg! Én annak is örülnék, ha akár csak fele ilyen jól tudnék rajzolni :P
Fogadd őszinte gratulációmat.
Szerk: Kiome 2009-06-09 22:21:11
Hűha, az öreg néne elég rémisztően néz ki, de határozottan igéretes alkotás! Nagyon meggyőző. Nekem tetszik is. (Már nem a nyénye, hanem a rajz.

Szerk: A Márk 2009-06-09 22:17:20
beküldve: 2009-06-09 22:12:30
(#1698) Nos van egy új ötletem.. A neve Ninja Zanza... Kissé Narutós, de végülis eltér tőle! Storyban is!
Én kíváncsi vagyok rá.Mesélnél róla konkrét dolgokat?
mar pislogtam, mint hal a szatyorban, hogy hol latthattad a rajzaimat, aztan leesett, hogy megadtam a deviant oldalamat xD
hat, orulok, ha vlt olyan amelyik tetszett ^_^;
manga tervem.. *sohaj* hat akadt 1-2 otletem, de aztan ugy hozta a sors, hogy nem ultem nekik.
ezek.. 5 evesek, mar mas stilusom...
http://fc03.deviantart.com/fs2 0/f/2007/248/5/6/Old_tale__old_f riends_by_pepacs.jpg <- baratnom meselt egy nagyszeru szerepjatekot, azt szerettem volna mindigis megcsinalni, de hatterekben plane bena vagyok es foleg lusta. par, egymastol fuggetlen felskiccelt oldal van belole.
http://fc00.deviantart.com/fs3 1/f/2008/197/4/3/mother_love_by_ pepacs.jpg <- ez meg sotet elf-es vmi lett volna, de mikor batyam meglatta, hogy papirra rajzolom, leuvoltotte a fejemet es elment a kedvem tole. 2 oldal skicc maradt belole ^^;
most ha raveszem magamat, akkor a D&D-s kalandunkat fogom firkalgatni..
hat, orulok, ha vlt olyan amelyik tetszett ^_^;
manga tervem.. *sohaj* hat akadt 1-2 otletem, de aztan ugy hozta a sors, hogy nem ultem nekik.
ezek.. 5 evesek, mar mas stilusom...
http://fc03.deviantart.com/fs2 0/f/2007/248/5/6/Old_tale__old_f riends_by_pepacs.jpg <- baratnom meselt egy nagyszeru szerepjatekot, azt szerettem volna mindigis megcsinalni, de hatterekben plane bena vagyok es foleg lusta. par, egymastol fuggetlen felskiccelt oldal van belole.
http://fc00.deviantart.com/fs3 1/f/2008/197/4/3/mother_love_by_ pepacs.jpg <- ez meg sotet elf-es vmi lett volna, de mikor batyam meglatta, hogy papirra rajzolom, leuvoltotte a fejemet es elment a kedvem tole. 2 oldal skicc maradt belole ^^;
most ha raveszem magamat, akkor a D&D-s kalandunkat fogom firkalgatni..
beküldve: 2009-06-09 21:27:33
(#1695) Köszönöm szépen a dícséretet és a kritikát is, de ezt azért megmutatnám:
(Szerintem nem igazán hasonlít..rajzilag...lelkileg lehet..)

(Szerintem nem igazán hasonlít..rajzilag...lelkileg lehet..)
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-06-09 21:27:50
beküldve: 2009-06-09 20:04:32
(#1694) Nos van egy új ötletem.. A neve Ninja Zanza... Kissé Narutós, de végülis eltér tőle! Storyban is!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Én hiszek neked.Amúgy megnéztem a rajzaid és nagyon tetszetek.Esetleg neked is van manga terved vagy kész műved?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Moderátor 2009-06-12 10:40:21
persze, nem lebeszelni akartalak en az a5os vetelrol, ha lett volna akkor, amikor en vettem tabletet es belefert volna, lehet en is azt vettem volna. de maradt a graphire 4 :)
*hugz it*
hidd el, ebben nem a meret a lenyeg
*hugz it*
hidd el, ebben nem a meret a lenyeg

Szerk: Moderátor 2009-06-12 10:40:56
beküldve: 2009-06-09 19:27:43
(#1691) Azért nincs annyi pénzem hogy beruházak egy wacom Cintiq 12 WX-re.Ami a költségvetésbe belefér az egy Bamboo fun A5.medium.Többiek is csak azért mondták hogy ha belefér válaszam a nagyobbat.Értem az elenérvet is.
Persze most egy kicsit bizonytalanabb lettem
,de szerintem a nagyobbat választom de nam azért mert el vagyok eresztve anyagilag.
Persze most egy kicsit bizonytalanabb lettem

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!