Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Engem érdekelne(bár nem ígérem hogy meg is csinálom,mert szeretek csak a saját fejem után menni)!!!
Persze, nem arra gondoltam, hogy meg is csináld
Csak szeretem másokkal megosztani az ötleteimet. Kíváncsi vagyok ilyen téren mások véleményére.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Engem érdekelne(bár nem ígérem hogy meg is csinálom,mert szeretek csak a saját fejem után menni)!!!
Kiome/SEn Arashi
Nekem is van jó sztorim, csak sajna tehetségem nincs hozzá :P
Ha érdekel, mesélhetek az én ötletemről.
Ha érdekel, mesélhetek az én ötletemről.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-12 10:34:48
beküldve: 2009-06-09 22:46:01
(#1702) :)Köcci!!!
Ez meg itt egy rideg csaj... megfogalmazódott bennem egy jó sztory.... majd valamikor kidolgozom és szólok
Ez meg itt egy rideg csaj... megfogalmazódott bennem egy jó sztory.... majd valamikor kidolgozom és szólok
Kiome/SEn Arashi
ÁÁÁÁ! Dehogy!
A nótát énekeljük együtt
A nótát énekeljük együtt
De tényleg! Én annak is örülnék, ha akár csak fele ilyen jól tudnék rajzolni :P
Fogadd őszinte gratulációmat.
Szerk: Kiome 2009-06-09 22:21:11
Hűha, az öreg néne elég rémisztően néz ki, de határozottan igéretes alkotás! Nagyon meggyőző. Nekem tetszik is. (Már nem a nyénye, hanem a rajz. Ne nézzetek gerantofílnak )
Szerk: A Márk 2009-06-09 22:17:20
beküldve: 2009-06-09 22:12:30
(#1698) Nos van egy új ötletem.. A neve Ninja Zanza... Kissé Narutós, de végülis eltér tőle! Storyban is!
Én kíváncsi vagyok rá.Mesélnél róla konkrét dolgokat?
mar pislogtam, mint hal a szatyorban, hogy hol latthattad a rajzaimat, aztan leesett, hogy megadtam a deviant oldalamat xD
hat, orulok, ha vlt olyan amelyik tetszett ^_^;
manga tervem.. *sohaj* hat akadt 1-2 otletem, de aztan ugy hozta a sors, hogy nem ultem nekik.
ezek.. 5 evesek, mar mas stilusom...
http://fc03.deviantart.com/fs2 0/f/2007/248/5/6/Old_tale__old_f riends_by_pepacs.jpg <- baratnom meselt egy nagyszeru szerepjatekot, azt szerettem volna mindigis megcsinalni, de hatterekben plane bena vagyok es foleg lusta. par, egymastol fuggetlen felskiccelt oldal van belole.
http://fc00.deviantart.com/fs3 1/f/2008/197/4/3/mother_love_by_ pepacs.jpg <- ez meg sotet elf-es vmi lett volna, de mikor batyam meglatta, hogy papirra rajzolom, leuvoltotte a fejemet es elment a kedvem tole. 2 oldal skicc maradt belole ^^;
most ha raveszem magamat, akkor a D&D-s kalandunkat fogom firkalgatni..
hat, orulok, ha vlt olyan amelyik tetszett ^_^;
manga tervem.. *sohaj* hat akadt 1-2 otletem, de aztan ugy hozta a sors, hogy nem ultem nekik.
ezek.. 5 evesek, mar mas stilusom...
http://fc03.deviantart.com/fs2 0/f/2007/248/5/6/Old_tale__old_f riends_by_pepacs.jpg <- baratnom meselt egy nagyszeru szerepjatekot, azt szerettem volna mindigis megcsinalni, de hatterekben plane bena vagyok es foleg lusta. par, egymastol fuggetlen felskiccelt oldal van belole.
http://fc00.deviantart.com/fs3 1/f/2008/197/4/3/mother_love_by_ pepacs.jpg <- ez meg sotet elf-es vmi lett volna, de mikor batyam meglatta, hogy papirra rajzolom, leuvoltotte a fejemet es elment a kedvem tole. 2 oldal skicc maradt belole ^^;
most ha raveszem magamat, akkor a D&D-s kalandunkat fogom firkalgatni..
beküldve: 2009-06-09 21:27:33
(#1695) Köszönöm szépen a dícséretet és a kritikát is, de ezt azért megmutatnám:
(Szerintem nem igazán hasonlít..rajzilag...lelkileg lehet..)
(Szerintem nem igazán hasonlít..rajzilag...lelkileg lehet..)
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-06-09 21:27:50
beküldve: 2009-06-09 20:04:32
(#1694) Nos van egy új ötletem.. A neve Ninja Zanza... Kissé Narutós, de végülis eltér tőle! Storyban is!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Én hiszek neked.Amúgy megnéztem a rajzaid és nagyon tetszetek.Esetleg neked is van manga terved vagy kész műved?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Moderátor 2009-06-12 10:40:21
persze, nem lebeszelni akartalak en az a5os vetelrol, ha lett volna akkor, amikor en vettem tabletet es belefert volna, lehet en is azt vettem volna. de maradt a graphire 4 :)
*hugz it*
hidd el, ebben nem a meret a lenyeg
*hugz it*
hidd el, ebben nem a meret a lenyeg
Szerk: Moderátor 2009-06-12 10:40:56
beküldve: 2009-06-09 19:27:43
(#1691) Azért nincs annyi pénzem hogy beruházak egy wacom Cintiq 12 WX-re.Ami a költségvetésbe belefér az egy Bamboo fun A5.medium.Többiek is csak azért mondták hogy ha belefér válaszam a nagyobbat.Értem az elenérvet is.
Persze most egy kicsit bizonytalanabb lettem ,de szerintem a nagyobbat választom de nam azért mert el vagyok eresztve anyagilag.
Persze most egy kicsit bizonytalanabb lettem ,de szerintem a nagyobbat választom de nam azért mert el vagyok eresztve anyagilag.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!