Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nah kérem, ez már valami! Nagyon tetszik Kiome-san, csúcs!
(A szövegek helyesírására figyelj csak jobban.;))
(A szövegek helyesírására figyelj csak jobban.;))
de jó ! többi manga folytatására is ki vagyunk ám éhezve !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Az apuka nagyon jóvágású. Pontosabban szimpatikus. Csak így tovább.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-06-05 23:17:10
beküldve: 2009-06-05 22:28:00
(#1672) Kiome/SEn Arashi
hát elég nagy terjedelem... 30-40-nél bővel hosszabb... Majd meglátjuk, mindenesetre azt viszont én szeretném megkérdezni, hogy melyik kiadóval sikerült kiadatni a művedet? One-shotot sztem csak akkor csinálok, ha esetleg jövőre elküldöm az International M. Awardra, egyébként nem hiszem... Viszont én is megnéztem az oldalad - mindenki erről beszél szal muszáj volt :P - és ott írtad, h gondjaid vannak a lány karakterekkel - ha szeretnéd segíthetek mert nekem viszont az megy jobban, a híres mangakák is sokszor többen vannak...
Az Magyar Képregénykiadók Szövetségén keresztül a Fumax vállalta el, hogy lesz a támogatóm.
Egyébként én csak ajánlani tudom a one shotok gyártását, (én is rögtön egy eposzi hosszúságú művel kezdtem) és egy ilyen rövidebb történet létrehozása nagyon jó a fejlődéshez, elsősorban történet szerkesztés és vezetés szempontjából. Plusz, a profik is ezzel kezdik Ha meg más nem, még mindig beleugorhatsz egy egyedülálló szerzői kiadásba, ha megvan hozzá az anyagi kereted.
A segítséget köszi, tény, hogy a fiúkra vagyok specializálódva, de azóta már sokat gyakoroltam, és folyamatosan fejlesztem magam. Meg a stílusunk kicsit elüt egymástól, a tied inkább shoujo(legalábbis a promó képek alapján), én meg shounen beállítottságú vagyok.
Holci: Köszi A munkamenet igazából az évek során alakult ki, persze utána is olvastam sok helyen, szóval a kettő keverékének mondanám, bár nem tudom, hogy rajtam kívül van-e még ilyen elvetemült, aki kétszer is megcsinálja a kihúzást, csak hogy változó vonalvastagságú legyen
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-06-05 21:02:50
(#1670) Bocsi a névcsréért! el vagyok kicsit tévedve
De akkor is várom a további képeket!! TERVEKET!!! Küldjetek!!! Lécciii!!!!
De akkor is várom a további képeket!! TERVEKET!!! Küldjetek!!! Lécciii!!!!
Kiome/SEn Arashi
Megkérdezhetem, hogy milyen terjedelemben gondolkozol a mangáddal?
hát elég nagy terjedelem... 30-40-nél bővel hosszabb... Majd meglátjuk, mindenesetre azt viszont én szeretném megkérdezni, hogy melyik kiadóval sikerült kiadatni a művedet? One-shotot sztem csak akkor csinálok, ha esetleg jövőre elküldöm az International M. Awardra, egyébként nem hiszem... Viszont én is megnéztem az oldalad - mindenki erről beszél szal muszáj volt :P - és ott írtad, h gondjaid vannak a lány karakterekkel - ha szeretnéd segíthetek mert nekem viszont az megy jobban, a híres mangakák is sokszor többen vannak...
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-06 20:37:22
beküldve: 2009-06-05 20:49:37
(#1668) fah ! elíndítottam a paint lavinát !
mellesleg én szeretek szobrászkodni és festeni is ... és árnyékolni is ...
mellesleg én szeretek szobrászkodni és festeni is ... és árnyékolni is ...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-06-05 20:47:59
(#1667) Sen minden elismerésem ,végignéztem a mangáidat.Magadtól jöttél rá a munkafázisokra vagy valaki segitet neked?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
A snow petals az első mangám - ezek csak promóképek (meg imádok színes képeket készíteni) Tehát igen - készítek mangát :) Most épp tárgyalásokban vagyok kiadókkal de magyart még nem találtam - egyedül a Vadvirág k.kiadóval beszéltem de ő csak külföldről tudja megvanni, szal most keresek magyart... előbb mindenképp magyarul szeretném kiadni természetesen :)
Megkérdezhetem, hogy milyen terjedelemben gondolkozol a mangáddal? Csak mert olyan 30-40 oldalas terjedelem fölött igen nehéz dolog lesz, személyes tapasztalat. Esetleg próbálkozz meg egy rövid one shottal, azzal még összejöhet, legalábbis nekem összejött (az meg már megint más kérdés, hogy az olvasóközönség nem rajong a rövid terjedelemű füzetekért )
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
De haragszom! Kiengesztelhetetlen vagyok!
Ne már, hogy komolyan vedd. Ahogy elnézem a két karaktert biztos vagyok benne, hogy még véletlenül sem fognak ugyanott kilyukadni. Az a William akit kitaláltam meglehetősen arisztokratikus hajlamú lesz, bár szerintem ezt a ruhája is bőven tükrözi. De az tuti, hogy én se fogok neki nevet cserélni. Majd maximum névrokonok lesznek. Az a könyv meg amit említettél biztos nagyon jó lehet.
Ne már, hogy komolyan vedd. Ahogy elnézem a két karaktert biztos vagyok benne, hogy még véletlenül sem fognak ugyanott kilyukadni. Az a William akit kitaláltam meglehetősen arisztokratikus hajlamú lesz, bár szerintem ezt a ruhája is bőven tükrözi. De az tuti, hogy én se fogok neki nevet cserélni. Majd maximum névrokonok lesznek. Az a könyv meg amit említettél biztos nagyon jó lehet.
Oké legyenek névrokonok.
Igen jó kis könyv szeretem is lapozgatni.Ez itt az:[Link]
És itt bele tudsz kukantani:[Link]
Amugy Vadooc-tól tudsz rendelni ha érdekel tőle vettem a FMA karakterbook-om ,Bleach-re sajna nem tudtam várni hiánycik volt igy egy ismerösöm megrendelte az E-Bay-ről.
Remélem ki tudtalak engesztelni.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-06-05 19:54:39
(#1664) Értem. Nos a kiadó találáshoz sok sikert!^^
És akkor egy kis hegyi beszéd:
lentebb szerkesztettem az egyik hozzászólásomat, abban megjegyeztem, hogy kerüld a toronyidézést. Ott megtalálod ezen szó magyarázatát is.
Másodszor, használd kérlek a szerkesztés gombot, melyet a hozzászólásod alján találsz, jobb oldalt az új, válasz erre és moderátor feliratok mellett. Így elkerülheted a duplapostokat - két hozzászólás egymás után - és ha valamit elfelejtettél, hozzáírhatod az előzőkhöz.^^
További jó fórumozást - csak ügyesen.*kacsint* Másodszor, használd kérlek a szerkesztés gombot, melyet a hozzászólásod alján találsz, jobb oldalt az új, válasz erre és moderátor feliratok mellett. Így elkerülheted a duplapostokat - két hozzászólás egymás után - és ha valamit elfelejtettél, hozzáírhatod az előzőkhöz.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-05 19:58:50
Usagira hasonlít? Valaki belinkelné újra?
1656-os hozzászólás a 2 sárga link :) (már nem merek linket beírni mert akkor nem működik XD )
beküldve: 2009-06-05 19:48:38
(#1662) A snow petals az első mangám - ezek csak promóképek (meg imádok színes képeket készíteni) Tehát igen - készítek mangát :) Most épp tárgyalásokban vagyok kiadókkal de magyart még nem találtam - egyedül a Vadvirág k.kiadóval beszéltem de ő csak külföldről tudja megvanni, szal most keresek magyart... előbb mindenképp magyarul szeretném kiadni természetesen :)
Válasz Miho (#1659) üzenetére:
ÚÚÚÚúúú már egész totyogókorom óta! :) Komolyabban kábé 10 éves koromban kezdtem - de animációkészítéssel - és jelenleg is abban vagyok - a manga mellett ... :)
Válasz Miho (#1659) üzenetére:
ÚÚÚÚúúú már egész totyogókorom óta! :) Komolyabban kábé 10 éves koromban kezdtem - de animációkészítéssel - és jelenleg is abban vagyok - a manga mellett ... :)
*Toronyidézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-06 20:39:03