Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Jelzem h én nem untam meg, mer én is csak 2 oldallal vagyok meg...Pedig az én történetem aztán semmihez nem kapcsolodik, talán majd fog...V én nem ismerem azt az animét/mangát amihez hasonlit...
beküldve: 2009-06-13 17:01:01
(#1720) Hmm, azt hiszem én is tudnék értékelni egy használható manga ötletet vagy komplett történetet. (Azt talán jobban!) Hellsing témában már nekiálltam egynek de szerintem rendkívül ostoba a történetem. Ráadásul mivel Hellsing is van benne nem teljesen önálló, hiába terveztem saját karaktereket hozzá. Plusz a többiek a megmondhatői, hogy talán ebből kifolyólag, olyan nagy a sebességem, hogy már mindenki megunta a következo oldal várását. Lehet már az is megőszült akit egyáltalán még érdekel. Téma megkötésem asszem nem lenne, bár a megtervezett karaktereim közül csak egy az ember.
Sötétség nélkül nincs fény.
Rendben Zabpehely. És milyen koncepcióra gondoltál? Én alakalmazkodó vagyok. Vannak saját ötleteim is, de szivesen meghallgatom a tiédet is!
beküldve: 2009-06-13 00:07:19
(#1717) Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy hárommal előttem szóló társamhoz hasonlóan, én is igénybe vennék valakit, aki tud mangát rajzolni, egy közös munka elkészítésében.
Itt van egy kis lista, amikhez hasonló témára kell gondolni:
Trigun
Wild Arms - Twilight venom (Veszett fegyverek-Az alkony átka)
Fullmetal Alchemist
Ha valakit érdekelne a téma, akkor küldjön nekem egy emilt, azt a további részleteket megbeszéljük.
Bár nem szükséges e-mailt írni, itt is lehet jelezni az érdeklődést.
Itt van egy kis lista, amikhez hasonló témára kell gondolni:
Trigun
Wild Arms - Twilight venom (Veszett fegyverek-Az alkony átka)
Fullmetal Alchemist
Ha valakit érdekelne a téma, akkor küldjön nekem egy emilt, azt a további részleteket megbeszéljük.
Bár nem szükséges e-mailt írni, itt is lehet jelezni az érdeklődést.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:42:45
beküldve: 2009-06-12 20:16:59
(#1716) Sziasztók.Itt egy képkockaterv a készülő mangámhoz.
Kérem a véleményeket ,kritikákat.Folytasam a rajzolást vagy inkább pokerezek?
[Link]
Kérem a véleményeket ,kritikákat.Folytasam a rajzolást vagy inkább pokerezek?
[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
jelzem engem érdekel !
Kiome : szerintem folytasd az elkezdett mangáidat és ne kezdj egyfolytába újba mert a végén annyi álló történeted lesz ,h egy sorozatban akár évekig is várni kell a folytatás mert mondjuk nem az a kedvenced és amúgy ritkán toldod meg néhány oldallal , és szegény 1# rajongód csak a haját tépi !
na ! ezt Jól megasszontam !
bváháhá! photo shoppon is tudok rajzolni ! Muháháhááááá!
Kiome : szerintem folytasd az elkezdett mangáidat és ne kezdj egyfolytába újba mert a végén annyi álló történeted lesz ,h egy sorozatban akár évekig is várni kell a folytatás mert mondjuk nem az a kedvenced és amúgy ritkán toldod meg néhány oldallal , és szegény 1# rajongód csak a haját tépi !
na ! ezt Jól megasszontam !
bváháhá! photo shoppon is tudok rajzolni ! Muháháhááááá!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-06-10 22:55:57
(#1714) Üdv mindenkinek!
Új vagyok az oldalon, mint az a profilomból is kiderülhet.
Olvastam a hozzászólásokban, hogy akadnak olyanok, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek történetek írni a mangájukhoz. Ez ügyben szívesen társulnék valakihez. Mostanában rengeteg időm van, illetve a szabadidővel sosem álltam hadilábon. Bár ez még változhat.
Szóval aki kapó az ötletemre jelezze és a többit megdumáljuk!
Új vagyok az oldalon, mint az a profilomból is kiderülhet.
Olvastam a hozzászólásokban, hogy akadnak olyanok, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek történetek írni a mangájukhoz. Ez ügyben szívesen társulnék valakihez. Mostanában rengeteg időm van, illetve a szabadidővel sosem álltam hadilábon. Bár ez még változhat.
Szóval aki kapó az ötletemre jelezze és a többit megdumáljuk!
Miféle mangára gondolsz? (történetileg)
Kíváncsi vagyok rá.
Kíváncsi vagyok rá.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-12 10:32:50
beküldve: 2009-06-10 20:53:37
(#1712) Szerintetek megérné magyarországon webmangát csinálni? Úgy tervezem, hogy elindítom mondjuk egy ingyenes domainen és teszek rá donation funkciót. Ha összejön egy kevés pénz, átteszem .hu vagy .com domainre. Aztán a domainokból fizetem, emg persze a reklámok is rengeteg pénzt hoznak, így ha elég pénz összegyűlik kiadok egy újrarajzolt verzsönt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Bocs nem voltam gépközelben..
Szóval válaszok: az aurát úgy készítettem,hogy kiszíneztem a fiú háta mögötti részt élénk pirosra,aztán rátettem a HULLÁm effektet,és így sikerült,nem akartam vonaltól vonalig színezni, az effektek használatát pedig időhiányzban szoktam alkalmazni,ugyanis vizsgázgatok:)egyébként bele szoktam a rajzprogramokba buherálni a saját képeimet és azt használom effektnek:)ÉS KÖSZÖNÖM AZ ELISMERÉST!!!!
Szóval válaszok: az aurát úgy készítettem,hogy kiszíneztem a fiú háta mögötti részt élénk pirosra,aztán rátettem a HULLÁm effektet,és így sikerült,nem akartam vonaltól vonalig színezni, az effektek használatát pedig időhiányzban szoktam alkalmazni,ugyanis vizsgázgatok:)egyébként bele szoktam a rajzprogramokba buherálni a saját képeimet és azt használom effektnek:)ÉS KÖSZÖNÖM AZ ELISMERÉST!!!!
Kiome/SEn Arashi
Szia!
Eszméletlen jól tudsz rajzolni
Egy kérdés:-Hogyan csináltad meg ilyen jól a fiú körül azt a piros aurát? Ebben a rajzban ez fogott meg engem a legjobban
Egy kérdés:-Hogyan csináltad meg ilyen jól a fiú körül azt a piros aurát? Ebben a rajzban ez fogott meg engem a legjobban
Az nagyon könnyű! Simán körüljelölöd a karaktert aztán piros ecsettel körbe rajzolod. Viszont ami nekem feltűnt az a víz - ott van egy pici baki, ugyanis nem tüntetted el a tördeléseket! És így könnyen meglehet állapítani, hogy valahonnan szerezted a vízhullámzásos képet és csak ráillesztetted a rajzot... Sztem összhatásilag is meg az emberekre gyakorolt behatást tekintve is jobbak azok a rajzok amikben több kézzel készült rajz és kevesebb digitális trükk van! Legalábbis szerintem! Ettől függetlenül kétség sem fér hozzá hogy tehetséges vagy!
Szia!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-06-10 15:15:30
(#1708) Azta, Kiome és A Márk! Tök jó képek! Az a csaj nagyon stílusos, és a medencés-ágyas kép is brutál jó (főleg nekem, mert én nem tudok hátteret rajzolni... )csak így tovább!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ha gondolod, vegyél fel MSN-re, azon keresztül könnyebben megy a diskurálás, szerintem :)
az msn címem: warboss@shotgun.hu
az msn címem: warboss@shotgun.hu
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:45:31
Kíváncsian várom:) MESÉLJÉ!!!
Addig:
Új rajz, a tegnapi történethez:
[Link]
Még nem állt össze a fejemben:
[Link]
Addig:
Új rajz, a tegnapi történethez:
[Link]
Még nem állt össze a fejemben:
[Link]