Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-06-05 19:41:44
(#1658) Ja igen és sztem vicces mert minden szereplőt élő emberről mintáztam és amikor készítettem a karakter dizájnt akkor tűnt fel, h mennyire hasonlít Usagi-ra a főszereplő - úgyhogy próbáltam az apró részletekben változtatni csak h ne legyen hozzá annyira hasonló, de akkor is mindenkinek ő jut eszébe 

És végül - Nem mondod, h nem láttál fordított u-s lábú lányokat???? :O Én sokat tudnék neked mutatni! 

Utána elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy nekem is volt olyan osztálytársnőm, akinek a lábai között símán átmehettünk volna csípőre tett kézzel, szóval iagazad van. XD
Amúgy mangákat is készítesz, vagy csak manga stílusú képeket?
Jah igen: kérlek kerüld a toronyidézést - hosszú hozzászólások teljes beidézése - ezt úgy teheted meg, hogy vagy az egész hozzászólást kitörlöd, vagy csak a lényeget hagyod meg a QUOTE feliratok között.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-05 19:48:10
Igen az összes meglátás nagyon helyes - az első kép direkt túl rózsaszín mert az eltúlzott lányosságot akartam kifejezni vele (ha ez így érthető) - amúgy nem a rózsaszín a történet alapszíne, a lábak egyszerűsítése meg a körvonalak a stílus része... És végül - Nem mondod, h nem láttál fordított u-s lábú lányokat???? :O Én sokat tudnék neked mutatni! 

*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-06 20:40:13
beküldve: 2009-06-05 18:51:18
(#1655) De haragszom! Kiengesztelhetetlen vagyok!
Ne már, hogy komolyan vedd. Ahogy elnézem a két karaktert biztos vagyok benne, hogy még véletlenül sem fognak ugyanott kilyukadni. Az a William akit kitaláltam meglehetősen arisztokratikus hajlamú lesz, bár szerintem ezt a ruhája is bőven tükrözi. De az tuti, hogy én se fogok neki nevet cserélni.
Majd maximum névrokonok lesznek. Az a könyv meg amit említettél biztos nagyon jó lehet.
Ne már, hogy komolyan vedd. Ahogy elnézem a két karaktert biztos vagyok benne, hogy még véletlenül sem fognak ugyanott kilyukadni. Az a William akit kitaláltam meglehetősen arisztokratikus hajlamú lesz, bár szerintem ezt a ruhája is bőven tükrözi. De az tuti, hogy én se fogok neki nevet cserélni.

Sötétség nélkül nincs fény.
Tényleg? XD
Egyébként, Holci, nekem nagyon bejön a kari (lehet az említett hasonló stílus miatt?
) akárhogy is, szép munka, várom belőle a mangát!
Egyébként, Holci, nekem nagyon bejön a kari (lehet az említett hasonló stílus miatt?

Ezer köszönet, még nyolc-tíz karakter hiányzik hogy a mangámat elinditsam ,meg szeretnék a karaktereken finomitani mert még nem elégé arányosak.A technikámon is dolgozok hogy a lehető legtermészetesebben tudjam öket ábrázolni.A mangáidat még jól átnézem tegnap futólag tudtam felmeni az oldaladra de amit láttam az nagyon profi.Majd felrakom a többi karaktereimet is kiváncsi vagyok a véleményekre és kritikákra is.

Eris:Valóban lehet hogy Ichigos mert egy Bleach Charter Book-ból probálom ellesni a fortélyokat nagyon tetszik a stilus és amig a saját nem alakul ki addig kénytelen vagyok koppintani pár dolgot.De minél többet foglalkozok a rajzolással annál jóbban alakul a saját technikám.Igen látam a razaid közt a Wiliam figurád.Mivel amolyan lovagregényt szeretnék létrehozni probáltam angol és skót neveket keresni ,mikor meglátam a figurád gondolkoztam a névazonoságon de a végül úgy döntötem megtartom a nevet.Remélem nem haragszol emiat.

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Nekem a fölvételivizsgán asszem csendéletet kell csinálnom...h mivel azt nem tom. Én megmondtam a titkárnőnek h grafikára akarok menni, de úgy is azt mondta h vigyek magammal festéket is.
beküldve: 2009-06-05 18:23:30
(#1652) Vigasztaljon a tudat, hogy én is utálok festeni. Ceruzával nem rajzolhatom meg mert a végén rontja a kép összhatását. helyette festékkel kell vázolni, deaz meg nem látszik ha ráfestesz. Kellett ilyet csinálnom, mert felvételiztem, egy olyan helyre ahol fontos volt a festés.
Sötétség nélkül nincs fény.
Hát ezegyszer nem vitatkozom veled, és igazat adok az idősebb testvéremnek -ilyen is legyen néha.
Bár a néha ezzel az 1gyel be is fejeződött.
Paint: hát én próbálkoztam vele, régebb illuszrációkat csináltam rajta pl 3 szereplő:
[Link]
[Link]
[Link]
-sztem nem igazán boldogultam vele.

Paint: hát én próbálkoztam vele, régebb illuszrációkat csináltam rajta pl 3 szereplő:
[Link]
[Link]
[Link]
-sztem nem igazán boldogultam vele.

Szerk: Zoé 2009-06-05 18:18:41
Ennyi idősen nem hogy körvonallal, de még máshogy se szoktak tudni festeni...
Mondom én, majd kialakul.

Igen, de nem készülök én animátornak azér...
Hát, fölkészités: olyan rajzokat csináltunk, amin minden tökéletesen ki vagyon mérve, vagyis látóhatár, mélységpont stb nem tom mik. Inkább mehetnék velük mérnöknek...
Am szoktam festeni, de mindig körvonalazom fektével, ami nem jó
, és amiér lecsesztek.
javitok: 1 éve festegettem
Hát, fölkészités: olyan rajzokat csináltunk, amin minden tökéletesen ki vagyon mérve, vagyis látóhatár, mélységpont stb nem tom mik. Inkább mehetnék velük mérnöknek...
Am szoktam festeni, de mindig körvonalazom fektével, ami nem jó

javitok: 1 éve festegettem

Szerk: Zoé 2009-06-05 17:58:52
Mármint szeretsz figurális vonalrajzokat készíteni...
Azért még kissé korai 14 évesen az animátori pályán gondolkodni... XD
Akkor itt az ideje hogy egy kis festéket vegyél a kezedbe, a szobrászat meg nem nagy ügy, úgyis leszarja mindenki - nálunk legalábbis így volt. Gondolom a rajztanárod amúgy is felkészített valamennyire, úgyhogy keine panik!

Akkor itt az ideje hogy egy kis festéket vegyél a kezedbe, a szobrászat meg nem nagy ügy, úgyis leszarja mindenki - nálunk legalábbis így volt. Gondolom a rajztanárod amúgy is felkészített valamennyire, úgyhogy keine panik!
Csak nem felvételi?...

*pánik, rohanás a világból bármerre, csak ki*
Igen az. Bár önbizalom az van, nem is gondolkodtam más sulin mer azt mondtam h a művészetibe akarok menni, és oda is fogok, akkor is ha fölfordul a világ.

Ahányszor arra az avára nézek vhogy nevetőrohamot kapok LOL
Aha... akkor valamilyen szinten sikerült elérni a célját XD

És remélem h kinövöm, mer különben rajzosztályban lesznek gondjaim

Árnyékolni nem csak "satírozással" lehet, szal ne sz@rj be! Ott van még a foltok gyönyörű és érdekes világa - ajánlom figyelmedbe.

Csak nem felvételi?...

Szerk: wakka 2009-06-05 17:36:17
Ahányszor arra az avára nézek vhogy nevetőrohamot kapok LOL
Bár, 1 hetem van h megbarátkozzam vele.