Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-06-05 19:41:44
(#1658) Ja igen és sztem vicces mert minden szereplőt élő emberről mintáztam és amikor készítettem a karakter dizájnt akkor tűnt fel, h mennyire hasonlít Usagi-ra a főszereplő - úgyhogy próbáltam az apró részletekben változtatni csak h ne legyen hozzá annyira hasonló, de akkor is mindenkinek ő jut eszébe
És végül - Nem mondod, h nem láttál fordított u-s lábú lányokat???? :O Én sokat tudnék neked mutatni!
Utána elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy nekem is volt olyan osztálytársnőm, akinek a lábai között símán átmehettünk volna csípőre tett kézzel, szóval iagazad van. XD
Amúgy mangákat is készítesz, vagy csak manga stílusú képeket?
Jah igen: kérlek kerüld a toronyidézést - hosszú hozzászólások teljes beidézése - ezt úgy teheted meg, hogy vagy az egész hozzászólást kitörlöd, vagy csak a lényeget hagyod meg a QUOTE feliratok között.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-05 19:48:10
Igen az összes meglátás nagyon helyes - az első kép direkt túl rózsaszín mert az eltúlzott lányosságot akartam kifejezni vele (ha ez így érthető) - amúgy nem a rózsaszín a történet alapszíne, a lábak egyszerűsítése meg a körvonalak a stílus része... És végül - Nem mondod, h nem láttál fordított u-s lábú lányokat???? :O Én sokat tudnék neked mutatni!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-06 20:40:13
beküldve: 2009-06-05 18:51:18
(#1655) De haragszom! Kiengesztelhetetlen vagyok!
Ne már, hogy komolyan vedd. Ahogy elnézem a két karaktert biztos vagyok benne, hogy még véletlenül sem fognak ugyanott kilyukadni. Az a William akit kitaláltam meglehetősen arisztokratikus hajlamú lesz, bár szerintem ezt a ruhája is bőven tükrözi. De az tuti, hogy én se fogok neki nevet cserélni. Majd maximum névrokonok lesznek. Az a könyv meg amit említettél biztos nagyon jó lehet.
Ne már, hogy komolyan vedd. Ahogy elnézem a két karaktert biztos vagyok benne, hogy még véletlenül sem fognak ugyanott kilyukadni. Az a William akit kitaláltam meglehetősen arisztokratikus hajlamú lesz, bár szerintem ezt a ruhája is bőven tükrözi. De az tuti, hogy én se fogok neki nevet cserélni. Majd maximum névrokonok lesznek. Az a könyv meg amit említettél biztos nagyon jó lehet.
Sötétség nélkül nincs fény.
Tényleg? XD
Egyébként, Holci, nekem nagyon bejön a kari (lehet az említett hasonló stílus miatt? ) akárhogy is, szép munka, várom belőle a mangát!
Egyébként, Holci, nekem nagyon bejön a kari (lehet az említett hasonló stílus miatt? ) akárhogy is, szép munka, várom belőle a mangát!
Ezer köszönet, még nyolc-tíz karakter hiányzik hogy a mangámat elinditsam ,meg szeretnék a karaktereken finomitani mert még nem elégé arányosak.A technikámon is dolgozok hogy a lehető legtermészetesebben tudjam öket ábrázolni.A mangáidat még jól átnézem tegnap futólag tudtam felmeni az oldaladra de amit láttam az nagyon profi.Majd felrakom a többi karaktereimet is kiváncsi vagyok a véleményekre és kritikákra is.
Eris:Valóban lehet hogy Ichigos mert egy Bleach Charter Book-ból probálom ellesni a fortélyokat nagyon tetszik a stilus és amig a saját nem alakul ki addig kénytelen vagyok koppintani pár dolgot.De minél többet foglalkozok a rajzolással annál jóbban alakul a saját technikám.Igen látam a razaid közt a Wiliam figurád.Mivel amolyan lovagregényt szeretnék létrehozni probáltam angol és skót neveket keresni ,mikor meglátam a figurád gondolkoztam a névazonoságon de a végül úgy döntötem megtartom a nevet.Remélem nem haragszol emiat.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Nekem a fölvételivizsgán asszem csendéletet kell csinálnom...h mivel azt nem tom. Én megmondtam a titkárnőnek h grafikára akarok menni, de úgy is azt mondta h vigyek magammal festéket is.
beküldve: 2009-06-05 18:23:30
(#1652) Vigasztaljon a tudat, hogy én is utálok festeni. Ceruzával nem rajzolhatom meg mert a végén rontja a kép összhatását. helyette festékkel kell vázolni, deaz meg nem látszik ha ráfestesz. Kellett ilyet csinálnom, mert felvételiztem, egy olyan helyre ahol fontos volt a festés.
Sötétség nélkül nincs fény.
Hát ezegyszer nem vitatkozom veled, és igazat adok az idősebb testvéremnek -ilyen is legyen néha. Bár a néha ezzel az 1gyel be is fejeződött.
Paint: hát én próbálkoztam vele, régebb illuszrációkat csináltam rajta pl 3 szereplő:
[Link]
[Link]
[Link]
-sztem nem igazán boldogultam vele.
Paint: hát én próbálkoztam vele, régebb illuszrációkat csináltam rajta pl 3 szereplő:
[Link]
[Link]
[Link]
-sztem nem igazán boldogultam vele.
Szerk: Zoé 2009-06-05 18:18:41
Ennyi idősen nem hogy körvonallal, de még máshogy se szoktak tudni festeni... Mondom én, majd kialakul.
Igen, de nem készülök én animátornak azér...
Hát, fölkészités: olyan rajzokat csináltunk, amin minden tökéletesen ki vagyon mérve, vagyis látóhatár, mélységpont stb nem tom mik. Inkább mehetnék velük mérnöknek...
Am szoktam festeni, de mindig körvonalazom fektével, ami nem jó , és amiér lecsesztek.
javitok: 1 éve festegettem
Hát, fölkészités: olyan rajzokat csináltunk, amin minden tökéletesen ki vagyon mérve, vagyis látóhatár, mélységpont stb nem tom mik. Inkább mehetnék velük mérnöknek...
Am szoktam festeni, de mindig körvonalazom fektével, ami nem jó , és amiér lecsesztek.
javitok: 1 éve festegettem
Szerk: Zoé 2009-06-05 17:58:52
Mármint szeretsz figurális vonalrajzokat készíteni... Azért még kissé korai 14 évesen az animátori pályán gondolkodni... XD
Akkor itt az ideje hogy egy kis festéket vegyél a kezedbe, a szobrászat meg nem nagy ügy, úgyis leszarja mindenki - nálunk legalábbis így volt. Gondolom a rajztanárod amúgy is felkészített valamennyire, úgyhogy keine panik!
Akkor itt az ideje hogy egy kis festéket vegyél a kezedbe, a szobrászat meg nem nagy ügy, úgyis leszarja mindenki - nálunk legalábbis így volt. Gondolom a rajztanárod amúgy is felkészített valamennyire, úgyhogy keine panik!
Csak nem felvételi?...
*pánik, rohanás a világból bármerre, csak ki*
Igen az. Bár önbizalom az van, nem is gondolkodtam más sulin mer azt mondtam h a művészetibe akarok menni, és oda is fogok, akkor is ha fölfordul a világ. Csak kezdek kételkedni, h rendben, szeretek rajzolni animét, de ott festeni is kell, meg a szobrászat...áucs
Ahányszor arra az avára nézek vhogy nevetőrohamot kapok LOL
Aha... akkor valamilyen szinten sikerült elérni a célját XDÉs remélem h kinövöm, mer különben rajzosztályban lesznek gondjaim Bár, 1 hetem van h megbarátkozzam vele.
Árnyékolni nem csak "satírozással" lehet, szal ne sz@rj be! Ott van még a foltok gyönyörű és érdekes világa - ajánlom figyelmedbe.
Csak nem felvételi?...
Szerk: wakka 2009-06-05 17:36:17
Ahányszor arra az avára nézek vhogy nevetőrohamot kapok LOL
És remélem h kinövöm, mer különben rajzosztályban lesznek gondjaim Bár, 1 hetem van h megbarátkozzam vele.
És remélem h kinövöm, mer különben rajzosztályban lesznek gondjaim Bár, 1 hetem van h megbarátkozzam vele.