Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
barátunk a Wikipedia
Works:
* Cyborg Jii-chan G (CYBORGじいちゃんG(サイ ボーグじいちゃんジー ?)
* Arabian Majin Bokentan Lamp Lamp with Susumu Sendo (writer)
* Rikito Densetsu -Oni wo Tsugu Mono- with Masaru Miyazaki (writer)
* Karakurizoshi Ayatsuri Sakon with Sharaku Marou (writer)
* Hikaru no Go with Yumi Hotta (writer) - supervised by Yukari Yoshihara (5-dan)
* Death Note with Tsugumi Ohba (writer)
* Blue Dragon Ral Grad with Tsuneo Takano (writer)
* Hello Baby with Masanori Morita (writer)
* Uro-oboe Ouroboros with Nisio Isin (writer)
* Castlevania Judgment (character design)
* Bakuman with Tsugumi Ohba (writer)
Works:
* Cyborg Jii-chan G (CYBORGじいちゃんG(サイ ボーグじいちゃんジー ?)
* Arabian Majin Bokentan Lamp Lamp with Susumu Sendo (writer)
* Rikito Densetsu -Oni wo Tsugu Mono- with Masaru Miyazaki (writer)
* Karakurizoshi Ayatsuri Sakon with Sharaku Marou (writer)
* Hikaru no Go with Yumi Hotta (writer) - supervised by Yukari Yoshihara (5-dan)
* Death Note with Tsugumi Ohba (writer)
* Blue Dragon Ral Grad with Tsuneo Takano (writer)
* Hello Baby with Masanori Morita (writer)
* Uro-oboe Ouroboros with Nisio Isin (writer)
* Castlevania Judgment (character design)
* Bakuman with Tsugumi Ohba (writer)
-
Szerk: ∂z 2009-06-01 14:35:17
beküldve: 2009-06-01 14:29:49
(#1598) Nem azért, de ki az az Obata Takeshi? Persze, gondolom manga rajzoló, de miket rajzolt?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-01 14:30:27
Persze, bár nem garantálok elsöprő sikert XD
De a lényeg, hogy én meg vagyok elégedve vele. Még szerencse, hogy cask saját szórakoztatásra csinálom
De a lényeg, hogy én meg vagyok elégedve vele. Még szerencse, hogy cask saját szórakoztatásra csinálom
minden hasonló teljesítményt elismeréssel nyugtázunk, hidd el nekem. és lehet hogy nem vagy Obata Takeshi de attól még lehetsz tehetséges ami meg arra van h kiszolgálja az olvasót nézőt;) nekem biztos tetszeni fog.. találok majd olyat benne amiért nyugalom
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2009-06-01 14:20:53
(#1596) Persze, bár nem garantálok elsöprő sikert XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én most egy Blame!, vagy Noise! szrű képergényen dolgozok. Még a karakterek kinézetét is Nihei karaktereiről mintáztam. Mondhatnám teljesen ő inspirált a rajzolásban, épp ezért még a cím is az eredetikre hasonlít (Voice?). Pár oldal már megvan, de jelenleg stagnál az egész :P
De majd még szándékomban áll folytatni. Nem akarok egy túl hosszú cuccot alkotni, én már egy teljes fejezetnek is örülnék XD.
Majd ha szerzek valahonnan szkennert, akkor majd mutatok képeket is.
De majd még szándékomban áll folytatni. Nem akarok egy túl hosszú cuccot alkotni, én már egy teljes fejezetnek is örülnék XD.
DolgozoM és épp kérdezni akartam tőled, hogy ugye majd mutatsz nekünk ízelítőt a művedből!? Szerintem, mindannyian kíváncsian várjuk.!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2009-06-01 13:51:21
(#1594) Én most egy Blame!, vagy Noise! szrű képergényen dolgozok. Még a karakterek kinézetét is Nihei karaktereiről mintáztam. Mondhatnám teljesen ő inspirált a rajzolásban, épp ezért még a cím is az eredetikre hasonlít (Voice?). Pár oldal már megvan, de jelenleg stagnál az egész :P
Szerk: A Márk 2009-06-01 13:51:54
beküldve: 2009-05-25 14:42:33
(#1593) A történetet folytattam,ha érdekel valakit az oldalamon olvashatja tovább:)
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-05-25 08:15:36
(#1592) beküldve: 2009-05-25 07:56:44
(#1591) beküldve: 2009-05-17 15:02:33
(#1590) Zoe: A Kőre kő csak a fejezet címe. A mangáét nem mondom meg mert nagyon gáz. Olyan tizenkettő egy tucat lett. Asszem még dolgoznom kell rajta.
Sötétség nélkül nincs fény.
Én úgy értettem,hogy majd egyszer amikor lesz esküvőd valós világban Akkor velem nem beszélted meg!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-16 23:29:26
Nem, nem magamnak. Usagi-channak. És ne kezd ezt. Nincs senkivel esküvő, sem eljegyzés, sem randi, sem semmi!!! Világos?
Mintha ezt egyzser már mindenkivel megbeszéltem volna...
-majdnem-
Mintha ezt egyzser már mindenkivel megbeszéltem volna...
-majdnem-
Szerk: Zoé 2009-05-16 21:15:18
Magadnak?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ahol egy srác és egy lány van, azt nem csak úgy rajzoltam, hanem a mangám két szereplőjét próbáltam összerakni. Bár a lány már megvan egy ideje, a srácon kicsit javitottam.
A többit csak úgy csináltam.
Megrajzoltam életem első esküvői ruháját. Ez nem is rossz XD.
Én nem vönném föl, de azér rosszabb is lehetne:[Link] -picit elméreteztem igy hirtelen...
A többit csak úgy csináltam.
Megrajzoltam életem első esküvői ruháját. Ez nem is rossz XD.
Én nem vönném föl, de azér rosszabb is lehetne:[Link] -picit elméreteztem igy hirtelen...
Szerk: Zoé 2009-05-16 21:08:44
Ezeket csak úgy spontán rajzoltad vagy vmi konkrét karakterek? Amúgy semmi gon nincs velük csak gyakorlás kérdése az egész.