• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Oldalak: ... 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... <<>>
beküldve: 2009-05-16 20:40:00
(#1584) Válasz Holci (#1583) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Igen, a grafittal jobban megy. Bár sajna most inkább arra hajtok h sikerüljön a fölvételim egy másik művészetibe, lehetőleg grafikára. Addig nem igazán lesz időm fejlesztgetni a pl mangarajzolásom.
+most vizsgaidőszak van, de kaptam egy jó hirt. Nem lesz mellékhangszer vizsga! Cserébe 2 előadást kell tartani. Mind1.

Na Usagi-channak igértem egy esküvői ruhát...elfelejtettem.

+jó hir: ez a művészellátó kb fél órára van a jövendőbeli sulimtól, és jók az árak. hurráá... Csak találjak el oda XD

Koppintsak? Nem rossz ötlet.

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Zoé 2009-05-16 20:40:44
beküldve: 2009-05-16 20:34:23
(#1583) Válasz Zoé (#1579) üzenetére
Holci
Holci
[ Addiktgyanús ]
Sztem meg ellőttem őket. Bár én mindig ezt gondolom. Asszem nincs olyan rajzom ami tetszene is.
Szárnyak meg sose mentek. Kezeket is elrontom néha ha nem figyelek, de a szárnyak...majd sikerül ha lesz hozzá kedvem.

A lényeg hogy folytasad a rajzolást.Nekem tetszetek a képeid főleg amiket garafittal készitettél.Probáld ezt az irányt folytatni aztán jöhet a tus kihúzás, árnyékolás ,filccel ,vagy ecsettel ami jóbban fekszik.
Ami a szárnyakat illeti probálj kopintani aztán egy idő után már azt veszed észre hogy a saját stilusu szárnyaidat készited.

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-05-16 20:35:31
beküldve: 2009-05-16 20:30:06
(#1582) Válasz Noriko (#1581) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Komolyan irtam, és sztem nem sikerültek. De nálam ez nem olyan h föladom és ennyi. Ez olyan nem sikerült h addig rajzolok amig nem csinálok vmi olyat ami nekem is tetszik. És mivel az soha nem fog bekövetkezni, igy egyfolytában fejlődni akarok. Fura logikám van, de ilyen vagyok. Mindig jobbb akarok lenni...

széncerka: itt nem lehet kapni. Tanáromtól kaptam vmi izét. Asszem nádból van, és azzal adott egy bele való szénhegyet. Csak az olyan jó volt h elfirkáltam XD. Ma meg kb 1 óra séta után találtam egy könyvesboltot, ahol árulnak rajzeszközöket. És ott találtam szénhengereket. de ezeket minimum 3 fele kell törnöm h beleférjenek abba a nád izébe. És az a baj h term szén. Sztem ezér fura vele rajzolni.

Szerk: Zoé 2009-05-16 20:34:03
beküldve: 2009-05-16 20:16:37
(#1581) Válasz Zoé (#1577) üzenetére
Noriko
Noriko
[ Rászokóban ]
Én is csodálkozom h vannak itt emberekXD

MI?!Ezt most komolyan irtad? Na ezt most én nem láttam...Naon jóak a rajzaid, ne tessék így írni mert nekem naon tetszenek Én azér cseszlek le h ilyet mertél írni h elrontottad

Hát én még szénceruzával nem dolgoztam,,szóval erre nemtok válaszolni, de amúgy a rajz jó

Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2009-05-16 20:18:17
beküldve: 2009-05-16 20:15:47
(#1580) Válasz wakka (#1569) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Aizen: ki vele, kit tudsz?

Hehehehehehe.

Nem tudom, hogy hívják.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-05-16 19:07:35
(#1579) Válasz Hitsugaya (#1578) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Sztem meg ellőttem őket. Bár én mindig ezt gondolom. Asszem nincs olyan rajzom ami tetszene is.
Szárnyak meg sose mentek. Kezeket is elrontom néha ha nem figyelek, de a szárnyak...majd sikerül ha lesz hozzá kedvem.

Szerk: Zoé 2009-05-16 19:07:44
beküldve: 2009-05-16 19:04:29
(#1578) Válasz Zoé (#1577) üzenetére
Hitsugaya
Hitsugaya
[ Új arc ]
sztem jók lettek ^^ én örülnék ha igy birnák rajzolni de a szárnyk azok ténleg...

*Toronyidézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2009-05-19 15:24:38
beküldve: 2009-05-16 18:53:37
(#1577)
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Eskü nem gondoltam h ma találok itt vkit. Nem is mertem gondolni rá...Na mind1, ez nem tartozik ide asszem...
De ez igen, valamennyire:
-ezekér nagyon le lehet cseszni, mer elrontottam kicsit őket és nincsenek részletezve:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]-rájöttem h nem tok szárnyakat rajzolni...

-kérdés: most a kövi rajz azér néz ki lükén, mer nem tok széncerkával rajzolni, v amúgy is ilyen lesz amit szénnel rajzolnak? V az se mind1 h milyen a szén? És a ballkezesek h rajzolnak szénnel úgy h ne kenjék el teljesen a lapon, h aztán egy nagy szürke folt legyen? Én rajzoltam, elkentem, javitottam, elkentem Végeredmény h feketébb lettem a lapnál+ez: [Link]

Wakka / Holci: hu...

Eris: ak a cim amit irtál csak a fejezeté? És nem mondod meg a mangacimet? Most csak azér is megkérdezem: Mi van tervben mangacimnek?

Szerk: Zoé 2009-05-16 18:56:10
beküldve: 2009-05-15 23:01:08
(#1576) Válasz buzifaszvagyok (#1572) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

azt álmodtam, hogy wakka nagyszerű poénjai nem jönnek be mindenkinek

Talán így, hogy nem egyedül látom így, foganatja is lesz...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-15 22:57:02
(#1575) Válasz buzifaszvagyok (#1574) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Az aljasbor hátulütője az álomból felriadás, világmegváltásra eszmélés, még neki olyat!

Nem, ő egyszerűen fizikatanár. Nem csak a foglalkozása, hanem az életstílusa.

beküldve: 2009-05-15 22:55:44
(#1574) Válasz .., (#1573) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

Az imént elszenderültem és azt álmodtam, hogy wakka nagyszerű poénjai nem jönnek be mindenkinek, erre felkelek és láss csodát...

Köszönjük, Teiresziasz.
Nálunk meg fizikatanár megálmodta, hogy melyik példát kell feladnia nekünk a példatárból, érted az éjszaka közepén felkelt és felírta a példa számát.

Az aljasbor hátulütője az álomból felriadás, világmegváltásra eszmélés, még neki olyat!

no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-15 22:40:24
(#1573) Válasz buzifaszvagyok (#1572) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Az imént elszenderültem és azt álmodtam, hogy wakka nagyszerű poénjai nem jönnek be mindenkinek, erre felkelek és láss csodát...

Köszönjük, Teiresziasz.
Nálunk meg fizikatanár megálmodta, hogy melyik példát kell feladnia nekünk a példatárból, érted az éjszaka közepén felkelt és felírta a példa számát.

Szerk: .., 2009-05-15 22:52:24
beküldve: 2009-05-15 22:33:08
(#1572)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-15 22:29:32
(#1571) Válasz wakka (#1569) üzenetére
Holci
Holci
[ Addiktgyanús ]
Megint a régi lemez ,feljövök a fórumra és egy gyagyás mindig megtalál.
Most ha nem haragszól én javitalak ki téged mert nem egyszer találkoztam olyannal aki még egy percet sem foglalkozot gyakorlással és kapásból rajzolt olyat hogy az embernek a szája tátva maradt./ha kérhetem ezt ne komentáld hogy a tátot szájról mi jut neked eszedbe nem vagyok kiváncsi a perveziódra/
A szorgalmat meg tisztelni kel ,ez semiféle szindróma csak kemény munka.Minimális érzék még igy is kel hozzá.
A trágár megjegyzéseidet meg szerintem hagyd meg a haverjaidnak mert az csak téged minősit.
Félre ne értsd nem vagyok álszent de én megválogatom mikor mit engedhetek meg magamnak ,és ez nem ide való akárhogy is nézem.Tudom hogy tied lesz az utolsó szó igy én le is zárom ezt a vitát és elnézést kérek mindenkitől de ki kelet adnom magamból./arról se gondolkoz mit adtam ki magamból köszi/

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-05-15 22:33:23
beküldve: 2009-05-15 19:52:31
(#1570)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Hmmm, valaki nagyon kritikusan szemléli a dolgokat.

Sötétség nélkül nincs fény.
Oldalak: ... 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... <<>>