Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
A második oldalt valószínüleg azért nem érted, mert történelmi alapokon áll. Vlad Tepest megtámadta a török szultán, II Mehmed. Meghátrálásra kényszerítette egy taktikai csellel amit Tepes erdejének neveznek, azaz 20000 török karóbahúzott fejével. Ezt követően az öccse Radu vette üldözöben aki egészen Targoviste váráig üldözte ahol az első két oldal játszódik.
Arigatou! így már értem !
Így az egész sokkal tisztább !
Oh je ! Ki olvastam a Melancoly of Haruhi Suzumiy1. kötetét ! yep ! De még meg kell birkóznom a novellával !T.T
Sen : tök jó a oneshotod! kesernyés a vége , de mesteri !
Jó éjt !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-21 22:30:22
Köszi, és ak várom a tieidet. Hihetetlen egy kiváncsi tudok lenni XD.
Te is fényképezed? Ma 2őt megint csináltam, és jól ellőttem amikor fényképeztem. Egyik fele árnyékos másik fénylik.
Te is fényképezed? Ma 2őt megint csináltam, és jól ellőttem amikor fényképeztem. Egyik fele árnyékos másik fénylik.
Ismerős... De adj a testinek!!
Ne futkozz a szivaccsal, mert kiszúrod a szemed!!!
Köszi, és ak várom a tieidet. Hihetetlen egy kiváncsi tudok lenni XD.
Eris: ak nem vakultam meg teljesen XD
Okot adok a szórakozásotokra, és a nevetésre.
Figyelem, ez LOL. olyan mintha ki lenne törve a lába, na de nem mondok több hibát róla, vizsgálom a szemeteket.XD (ha vkinek ism a mozdulat ak egy képről néztem)
[Link]
+ még, amik nem nézem és rajzolom tech-el készültek:
[Link]-elég lüke
[Link]-belejöttem ezekbe
[Link]-ez csendélet? tanáromnak kell, mer hanem megöl
[Link]-ezt lehet linkeltem már, de nem tomXD
Figyelem, ez LOL. olyan mintha ki lenne törve a lába, na de nem mondok több hibát róla, vizsgálom a szemeteket.XD (ha vkinek ism a mozdulat ak egy képről néztem)
[Link]
[Link]-elég lüke
[Link]-belejöttem ezekbe
Szerintem nem olyan rosszak, sőt, az első kifejezetten tetszik! Majd én is felrakom az én drágaságaimat, cxsak előtte le kéne fényképezni...
Ne futkozz a szivaccsal, mert kiszúrod a szemed!!!
beküldve: 2009-04-21 17:52:27
(#1535) A második oldalt valószínüleg azért nem érted, mert történelmi alapokon áll. Vlad Tepest megtámadta a török szultán, II Mehmed. Meghátrálásra kényszerítette egy taktikai csellel amit Tepes erdejének neveznek, azaz 20000 török karóbahúzott fejével. Ezt követően az öccse Radu vette üldözöben aki egészen Targoviste váráig üldözte ahol az első két oldal játszódik.
Sötétség nélkül nincs fény.
Másolás rulez ! nagyon megy ! az előtt nem igazán csináltam , d most meg akadtam a rajzolásban és nem tudtam a papírra vetíteni a gondolatom , úgy hogy másoltam a Haruhiból és már jopbban megy ! am tényleg macska lesz már meg is van a rajza !meg a lány is alakulgat !
sztem nem kicsavarodott a tartása ! csak a szemek nem tetszenek ... már bocs !
Hosi-san : mik lesz a neve ?tudod-e h fiú lesz-e v lány ? vagy meglepi lesz ?
Eris : tetszik az oldal , csak nem értem .....
Jóccakát !
sztem nem kicsavarodott a tartása ! csak a szemek nem tetszenek ... már bocs !
Hosi-san : mik lesz a neve ?tudod-e h fiú lesz-e v lány ? vagy meglepi lesz ?
jhaj miket írok !
Eris : tetszik az oldal , csak nem értem .....
Jóccakát !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-20 21:28:38
Mit tom én. Nekem egyik se tetszik. XD Most lehet túl nagy az önkritikám, de az első LOL h hogy néz ki.
Bár a "másolás" nekem nem megy. Viszont rájöttem h meg kell tanulnom kezet raznolni, és lábat, meg a mozdulattal együtt járó árnyékolásra is figyelhetnék.
Bár a "másolás" nekem nem megy. Viszont rájöttem h meg kell tanulnom kezet raznolni, és lábat, meg a mozdulattal együtt járó árnyékolásra is figyelhetnék.
beküldve: 2009-04-20 20:40:53
(#1532) beküldve: 2009-04-20 20:04:09
(#1531) Eris: ak nem vakultam meg teljesen XD
[Link]
[Link]-elég lüke
[Link]-belejöttem ezekbe
[Link]
[Link]-elég lüke
[Link]-belejöttem ezekbe
Szerk: Zoé 2009-04-20 20:13:44
beküldve: 2009-04-19 19:21:00
(#1530) Miért örülsz külön annak, hogy megemlítem Radut is? Első terveim között nem szerepelt, hogy szót ejtek róla de támadt egy ötletem, hogy egész felhasználható karakter. (Tudtad, hogy a szultán fiának volt egy ideig a szeretője? ) Igen, úgy tervezem, hogy a Hellsingbe olvasztom bele, legalább is karakterszempontból biztosan. De ugyanakkor azt is szeretném, hogy legyen egy kis önálósága. De majd elválik.
Zoe: a kard nem török, de varóban elgörbült egy kissé. Csak túl későn vettem észre. De talán annyira nem vészes. A török miatt meg csak azért is beszívott fejes török oldal lesz e neve.
Zoe: a kard nem török, de varóban elgörbült egy kissé. Csak túl későn vettem észre. De talán annyira nem vészes. A török miatt meg csak azért is beszívott fejes török oldal lesz e neve.
Na, annak kifejezetten örülök, hogy Radut is megemlíted a történetben.
Tulajdodnképp ez most pontosan milyen sztori? Valami olyasmi rémlik, hogy a Hellsingbe olvasztod bele, vagy mégis önálló?
Tulajdodnképp ez most pontosan milyen sztori? Valami olyasmi rémlik, hogy a Hellsingbe olvasztod bele, vagy mégis önálló?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jó lett, de lelőlek a kardér. Az török kard? Mer annak asszem a pengéje kicsit be van hajlitva v mi. Olyan félkör szerű.
És lehet nekem tűnik úgy, de mintha a kard amit rajzoltál kicsit görbe lenne, de nem egyenletesen XD
Na ezt jól elmagyaráztam
nekem kis idő kell még a 2dik oldalhoz. de én már tom h lükeség lesz, nem is kell ahhoz haladjak h rájöjjek
am azzal a fejjel semmi baj nincs
És lehet nekem tűnik úgy, de mintha a kard amit rajzoltál kicsit görbe lenne, de nem egyenletesen XD
Na ezt jól elmagyaráztam
nekem kis idő kell még a 2dik oldalhoz. de én már tom h lükeség lesz, nem is kell ahhoz haladjak h rájöjjek
am azzal a fejjel semmi baj nincs
Szerk: Zoé 2009-04-19 15:29:35
beküldve: 2009-04-19 14:20:48
(#1527) Üdv mindekinek!
Közel egy hónapos "munka" után végre összehoztam a történetem második oldalát.
Íme: [Link]
A törökért előre elnézést kérek, szegénynek olyan a feje mint aki beszívott. De meg kell hagyni nem volt még szerencsém a valóságban ilyen jelenethez (szerncsére) ezért nem is tudtam túl élethűre csinálni. A többiért meg nyugodtan le lehet lőni, mert minnél több oldal van meg annál inkább érzem úgy, hogy totál agyament a történet.
Közel egy hónapos "munka" után végre összehoztam a történetem második oldalát.
Íme: [Link]
A törökért előre elnézést kérek, szegénynek olyan a feje mint aki beszívott. De meg kell hagyni nem volt még szerencsém a valóságban ilyen jelenethez (szerncsére) ezért nem is tudtam túl élethűre csinálni. A többiért meg nyugodtan le lehet lőni, mert minnél több oldal van meg annál inkább érzem úgy, hogy totál agyament a történet.
Nosss...
Jó régen nem kértem véleményt rajzról - ennek legfőbb oka, hogy szinte semmit nem fejeztem be...
De most...! Elkészült egyik agyszüleményem!
Terhes elvont-gót lányok metál!
Jó régen nem kértem véleményt rajzról - ennek legfőbb oka, hogy szinte semmit nem fejeztem be...
De most...! Elkészült egyik agyszüleményem!
Terhes elvont-gót lányok metál!
tetszik a haja meg a ruhája. Szerintem nem terhes...én is így nézek ki, mikor görbén állok.
És nem vagyok terhes. Remélem, nem nézek ki úgy
Én terhes vagyok, de nem így nézek ki. XD
Bár ilyen alakom lenne terhesen...! :S
Kinokane Miho: De azért szerintem egész jó lett, csak a testrészekre és azopk kapcsolódására a testhez jobban kéne figyelni.
星さん