Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Miiit??? Bocsi, de nem tom mi az. Szal nem olvasom, csak ha vki mond egy ötletet, a lüke agyam máris kreál egy történetet, ami annyira valóságszerűtlen h már fáj
Z.p.:ez jó lenne? hát ha segitettem ak szivese.
a lányt én már nem is mertem odairni. de látod? neked is csak biztatás kell, aztán jön a többi.
Z.p.:ez jó lenne? hát ha segitettem ak szivese.
a lányt én már nem is mertem odairni. de látod? neked is csak biztatás kell, aztán jön a többi.
Szerk: Zoé 2009-04-15 20:54:21
a tg malacba rejtette vhogy, mer gondolta h igy senki nem keresi.
Ejjnye, rossz kislány, csak nem olvastad a Pirontant?
Ezt ne nézze meg mindenki, mer még kés lesz a hátamban.
Sötét helyről egy résen át kiszökik az a malac, jó, tg malac, a veszélyes utcán megy, aztán véletlenül nekimegy a srácnak. Az fölveszi, elviszi, befogadja stb. A srác különös, nincsenek barátai, furán viselkedik, és egyetlen barátja az a tg malac lesz.
És attól függően h mit akarsz kihozni a történetből, az a malac lehet vmi génmódositott izé -de értelemes-, v hordozhat magában valamit, amire mindenkinek fáj a foga, és az előző tulajdonos azt a valamit azért a tg maélacba rejtette vhogy, mer gondolta h igy senki nem keresi. -jézus-Pl vmi oplyan az a rejtéjes dolog, ami nem fizikailag van benne abban a malacban természetesen. És vmi olyasmi amivel le lehet győzni a vámpirokat, és mivel a malac gazdája is az, igy el akarta rejteni ezt a szert. -aki ezt elolvasta, öljön meg
- nem hiszem el h ilyeneket irok-
Deee...az a tg malac fura helyről szökött meg, előző gazdája keresi, mer nagyon fontos neki. A srác meg egyfolytában bajbakerül, viszont ahogy folynak az események, róla is kiderül vmi, pl vampir. Aztán megszökik a tg malaccal együtt.És attól függően h mit akarsz kihozni a történetből, az a malac lehet vmi génmódositott izé -de értelemes-, v hordozhat magában valamit, amire mindenkinek fáj a foga, és az előző tulajdonos azt a valamit azért a tg maélacba rejtette vhogy, mer gondolta h igy senki nem keresi. -jézus-Pl vmi oplyan az a rejtéjes dolog, ami nem fizikailag van benne abban a malacban természetesen. És vmi olyasmi amivel le lehet győzni a vámpirokat, és mivel a malac gazdája is az, igy el akarta rejteni ezt a szert. -aki ezt elolvasta, öljön meg
Jájj ! ez majd megcsinálom ez FULLLOL!!!!!!!!
Meg van ! egy csajtól szökik el a malac , és már mindenki lemond róla - eközben srác megtalálja stb..-de lány csak keresi . És végül megis találja , 1 kísérteties helyen a fiú vállán .....!!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-15 20:51:30
Ezt ne nézze meg mindenki, mer még kés lesz a hátamban.
Sötét helyről egy résen át kiszökik az a malac, jó, tg malac, a veszélyes utcán megy, aztán véletlenül nekimegy a srácnak. Az fölveszi, elviszi, befogadja stb. A srác különös, nincsenek barátai, furán viselkedik, és egyetlen barátja az a tg malac lesz.
És attól függően h mit akarsz kihozni a történetből, az a malac lehet vmi génmódositott izé -de értelemes-, v hordozhat magában valamit, amire mindenkinek fáj a foga, és az előző tulajdonos azt a valamit azért a tg malacba rejtette vhogy, mer gondolta h igy senki nem keresi. -jézus-Pl vmi olyan az a rejtéjes dolog, ami nem fizikailag van benne abban a malacban természetesen. És vmi olyasmi amivel le lehet győzni a vámpirokat, és mivel a malac gazdája is az, igy el akarta rejteni ezt a szert. -aki ezt elolvasta, öljön meg
- nem hiszem el h ilyeneket irok-
Deee...az a tg malac fura helyről szökött meg, előző gazdája keresi, mer nagyon fontos neki. A srác meg egyfolytában bajbakerül, viszont ahogy folynak az események, róla is kiderül vmi, pl vampir. Aztán megszökik a tg malaccal együtt.És attól függően h mit akarsz kihozni a történetből, az a malac lehet vmi génmódositott izé -de értelemes-, v hordozhat magában valamit, amire mindenkinek fáj a foga, és az előző tulajdonos azt a valamit azért a tg malacba rejtette vhogy, mer gondolta h igy senki nem keresi. -jézus-Pl vmi olyan az a rejtéjes dolog, ami nem fizikailag van benne abban a malacban természetesen. És vmi olyasmi amivel le lehet győzni a vámpirokat, és mivel a malac gazdája is az, igy el akarta rejteni ezt a szert. -aki ezt elolvasta, öljön meg
Szerk: Zoé 2009-04-15 20:48:01
A tengeri malac egy büdös disznó, a hörcsög sokkal "királyabb"! Egyébként is már sok tengeri malacos média prodoktum volt, szal tessen kreatív lenni!
Hamtaro eszembe se jutott pedig kézenfekvő... Hamtaro-s jégkrém rulez!XD
A hörcsög pont olyan "király " mint a Tengei malac és punktum !
és ha tovább bántod őket réd uszítom a sajátomat ! vér malac !!!!!!!!
nem hiszem h írtak már tengeri malacról és vámpírról szóló mangát XD
Hamtaro ? asszem az is hörcsög ...... asszem ....
Szerk: Zabpehely 2009-04-15 20:41:42
A tengeri malac egy büdös disznó, a hörcsög sokkal "királyabb"! Egyébként is már sok tengeri malacos média prodoktum volt, szal tessen kreatív lenni!
Szerk: wakka 2009-04-15 20:32:41
Tudom, csak Miki haverom (?) cuccáit is így adták ki és az 26+-os, szal mi e a meghunyászkodás válság idején??
Végülis... Mondjuk az 500 olyan lélektani határ, de majd meglátjuk
Miyu: nyugi még eszemnél vagyok ^^ És köszi előre is!
Egyébként így a tengerimalac témához... Hamtaroról hallottatok már? XD
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
felejtsük el ! ez meg se történt !*jedi technika *
Hmm.. mi lenne ha , szuper erővel bírna a malac ? nem ez már leírva is hülyeség ! akkor találja meg a régi gazdája ? vaaaaaaaaaagy .....?
Wakka : az nem hörcsög ! Tengeri malac !
Mad-chan : még szép !
Hmm.. mi lenne ha , szuper erővel bírna a malac ? nem ez már leírva is hülyeség ! akkor találja meg a régi gazdája ? vaaaaaaaaaagy .....?
Wakka : az nem hörcsög ! Tengeri malac !
Mad-chan : még szép !
Szerk: Zabpehely 2009-04-15 20:22:19
aranyos v borzalmas ? Mad_channak v Wakka nii-channak higgyek ?ne várj ! egyértelmű a válasz ....^^"
Aki aranyos hörcsögökkel és brutális vérszopókkal álmodik, az nyúgodtan hihet mindenkinek...
Akkor most miva ? aranyos v borzalmas ? Mad_channak v Wakka nii-channak higgyek ?ne várj ! egyértelmű a válasz ....^^"
na kinek hiszel ugye nekem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ÁÁÁÁ! Tehát valami művészfilm v ilyesmi !
Remélem ez egy rossz vicc szeretne lenni....
Am mi az a Babe a desznaj ??
Egy hülye amerikai fos film egy "beszélő" disznóról, csak valahogy nem ez a komplett címe...
Akkor most miva ? aranyos v borzalmas ? Mad_channak v Wakka nii-channak higgyek ?ne várj ! egyértelmű a válasz ....^^"
Noriko : köszönöm ! csak azt kéne ki találni mi legyen a baj ? hjajjj !
Szerk: Zabpehely 2009-04-15 20:14:36
volt régen egy film aminek az volt a címe,hogy Babe a kismalac, ari volt benne a malacka
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Egy hülye amerikai fos film egy "beszélő" disznóról, csak valahogy nem ez a komplett címe...
Sen: felrakni a netre oO? Meg ne bolondulj, tessék csak szépen mindenkinek megvenni, akit érdekel. Ha lesz alkalmam, én tuti áldozok rá(d) 5-800 kápét.