Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Szia
Huh nem is tudom, hogy hogy háláljam meg ezt a rengeteg segítséget!!!! Nagyon sokat segítettél! Nagyon örülök, hogy még a honlapokat is megadtad, ahol megtalálhatom ezeket a rajz eszközöket!
Hálám örökké üldözni fog
És még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!
Még egy kérdés: ezeket az eszközöket bármelyik papír írószernél meg lehet találni?
És megnéztem a videót is. Tényleg nagyon szép eredményt lehet elérni ezekkel az eszközökkel.
Zoe: a rajzaid nagyon szépek lettek Gratulálok, csak így tovább!
Huh nem is tudom, hogy hogy háláljam meg ezt a rengeteg segítséget!!!! Nagyon sokat segítettél! Nagyon örülök, hogy még a honlapokat is megadtad, ahol megtalálhatom ezeket a rajz eszközöket!
Hálám örökké üldözni fog
És még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!
Még egy kérdés: ezeket az eszközöket bármelyik papír írószernél meg lehet találni?
És megnéztem a videót is. Tényleg nagyon szép eredményt lehet elérni ezekkel az eszközökkel.
Zoe: a rajzaid nagyon szépek lettek Gratulálok, csak így tovább!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-05-11 16:15:10
Igen, fönn vannak, de ezek csak unaloműzésre szolgáltak. Nem igazán részleteztem. ]
beküldve: 2009-05-10 18:59:14
(#1552) Az egyiknek egy kicsit szúnyog szeme lett de amúgy jók,ezek fent vannak a lapodon?
Tudtátok,hogy a felszívódás fő helye a vékonybél?
ez hülye kérdés volt.
na mind1.....Tudtátok,hogy a felszívódás fő helye a vékonybél?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-10 18:53:28
(#1551) Új unaloműzőjeim. XD. Tele vannak hibával, de legalább csináltam vmit.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Eris : úgy tűnik én tényleg években gondolkodom. A 2-dik oldalam sehol nincs. Úgy-e nem vagy kész a 3-dikkal? Vagy igen?
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Eris : úgy tűnik én tényleg években gondolkodom. A 2-dik oldalam sehol nincs. Úgy-e nem vagy kész a 3-dikkal? Vagy igen?
Szerk: Zoé 2009-05-10 18:55:41
beküldve: 2009-05-10 18:38:21
(#1550) Hali .Még pár dologgal kiegésziteném a tanácsot ha érdekel valakit.Nem csak a papir nagysága hanem minőségére is figyeljél én például a műszaki lapot használom, könyebb vele dolgozni és a végeredmény is szebb.
Továbbá kihúzáshoz, színezéshez ,árnyékoláshoz a Copic termékeit ajánlom profi Mangások is ezt használják nem egy olcsó cucc viszont szintén gyönyörűen lehet vele dolgozni széppen fed és olyan hatást érsz el vele mintha festeted volna. [Link]
Fekete és szürke árnyalatokat pár ezer forintból megveheted és ha kifogyot utántöltheted ,még fejet is lehet cserélni ha elkopot.Kihuzáshoz használhatsz tust vagy csőfilcet vagy mindkét kombinációját. Ezeket a dolgokat itt lehet beszerezni: [Link]
És ha kiváncsi vagy rá hogy miket lehet vele alkotni akor ezt nézd meg: [Link]
Remélem tudtam segíteni.Sok sikert kívánok.
Továbbá kihúzáshoz, színezéshez ,árnyékoláshoz a Copic termékeit ajánlom profi Mangások is ezt használják nem egy olcsó cucc viszont szintén gyönyörűen lehet vele dolgozni széppen fed és olyan hatást érsz el vele mintha festeted volna. [Link]
Fekete és szürke árnyalatokat pár ezer forintból megveheted és ha kifogyot utántöltheted ,még fejet is lehet cserélni ha elkopot.Kihuzáshoz használhatsz tust vagy csőfilcet vagy mindkét kombinációját. Ezeket a dolgokat itt lehet beszerezni: [Link]
És ha kiváncsi vagy rá hogy miket lehet vele alkotni akor ezt nézd meg: [Link]
Remélem tudtam segíteni.Sok sikert kívánok.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Értem, hát még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-05-10 14:34:06
(#1548) Jobbára puha grafitot használok. A mangákban elég egységes a szürke szin, nem látod csikosnak. Ehez a hatáshoz puha kell, hogy mondjuk tudd satírozni.
Sötétség nélkül nincs fény.
Köszi szépen a gyors választ Az biztos, hogy függ az emberben levő érzésektől is, amit bele is szoktam adni. Most tanulom úgy értve csak próbálkozom a rajzolás apróbb fortélyaival, mert ügyebár nekem nincs nagy tehetségem hozzá, de hiszem ha sokat gyakorlok belejövök, de ehez jó lenne elsajátítani a technikákat is. Na de valahogy menni fog
Még mielőtt bele kezdek a mangába, előtte még úgy is gyakorolnom kell.
És az mondjuk mindegy, hogy milyen fajta a grafit?
Köszi a segítséget És nem hangzott hülyén, épp ellenkezőleg
Még mielőtt bele kezdek a mangába, előtte még úgy is gyakorolnom kell.
És az mondjuk mindegy, hogy milyen fajta a grafit?
Köszi a segítséget És nem hangzott hülyén, épp ellenkezőleg
beküldve: 2009-05-08 13:36:52
(#1546) Most csak a magam nevében beszélek. Én személy szerint A4-es papíron dolgozom. Bár szeretek apróbb rajzokat csinálni úgy gondolom ennél kisebb papíron nem érdemes dolgozni mert az már tényleg túl aprólékos. Tust használok, golyóstollat és ceruzást. Az elején csak tollat de a reakciók alapján ez nem tűnt a legjobb választásnak. Nem szolták le, félre ne érts csak jelezték, hogy más ezköz lehet jobb lenne. Az élethű rajzok meg nem okvetlenül az eszközökön múlnak szerintem hanem a technikán és za érzéseken ami a rajzok felé irányul.
Na ez mind jó hülyén hangzott.
Na ez mind jó hülyén hangzott.
beküldve: 2009-05-08 13:25:56
(#1545) Szép napot mindenkinek
Kéne nekem egy kis segítség.
Azt szeretném meg kérdezni, hogy ha mangát szeretnék csinálni, akkor milyen méretű és fajta papírra rajzoljak?
És ha igazán élénk és élethű rajzot szeretnék készíteni, milyen rajz eszközöket javasoltok? Legalább is ti mivel szoktatok rajzolni?
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm
Kéne nekem egy kis segítség.
Azt szeretném meg kérdezni, hogy ha mangát szeretnék csinálni, akkor milyen méretű és fajta papírra rajzoljak?
És ha igazán élénk és élethű rajzot szeretnék készíteni, milyen rajz eszközöket javasoltok? Legalább is ti mivel szoktatok rajzolni?
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm
beküldve: 2009-04-25 14:37:25
(#1544) Köszi a felvilágosítást. Közben nekem is leesett, hogy angol, csak először hittem az ellenkezőjét.
Szerintem meg angolból, de 8. Egy lövés: olyan mint a sorozatok pilot része, csak nem feltétlenül egy sorozat bevezető részének szánják. Különálló történet, ami rövidebb terjedelmű. Mangáknál dupla olyan hosszú mint egy széria egy fejezete (általában).
beküldve: 2009-04-24 14:49:38
(#1542) Mi az az oneshot? Még nam vagyok eléggé kikupálva japánból.
Sen : tök jó a oneshotod! kesernyés a vége , de mesteri !
Köszi *____* Igyekeztem ^^
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-04-22 20:58:44
(#1540) Hát japánul nem tudok válaszolni, így marad a magyar: nincs mit!