Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Ez adotság kérdése nem az éveké ,nagyon sok ember hiába gyakorol egyszerüen valahogy nem jönn össze.
Maradjunk annyiban hogy mindkettőé.Persze vannak kivételek ahol a rengeteg gyakorlással kiválóan megtanulnak rajzolni.
De lehet ,hogy a japán felesége fogta a kezét minden vonásnál.
Szerintem meg mást fogdosott de ebbe ne menjünk bele.."^^És a rokonság elenőrizte a végeredményt ,ami ha nem volt jó vissza küldték javitásra. Biztos igy volt mert máskép nem is mehetne ilyen jól neki.
Vagy csak nem akart éhenhalni a szar rajzai miatt, ezért megerőltette egy kicsit magát.:))Persze azt elismerem ,hogy biztos nagy hatással voltak rá ezek a dolgok is de atól még nem lesz tehetséges valaki.De javits ki ha tévednék.
Attól még hogy tehetséges valaki rajzolhat kib@szott szarul ha nem gyakorol eleget.l
Nem tévedsz, de ki lettél javítva.
Sen: he-he, ott a pont.
Aizen: ki vele, kit tudsz?
Szerk: wakka 2009-05-15 19:38:04
beküldve: 2009-05-15 15:26:17
(#1568) Zoe: a fejezet cím már biztos csak a mangáé nem az. Ezért nem is mondtam meg, hogy eddig mi van tervben.
Sötétség nélkül nincs fény.
Ja, még jó hogy tud rajzolni 42 évesen..."^^
Én ismerek egy kb. 42 éves fickó, ő is nagyon durván tud rajzolni.
Hopsz, ez egy kicsit off lett... ^^'
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-05-15 10:08:00
Ez adotság kérdése nem az éveké ,nagyon sok ember hiába gyakorol egyszerüen valahogy nem jönn össze.
Persze vannak kivételek ahol a rengeteg gyakorlással kiválóan megtanulnak rajzolni. De lehet ,hogy a japán felesége fogta a kezét minden vonásnál. És a rokonság elenőrizte a végeredményt ,ami ha nem volt jó vissza küldték javitásra. Biztos igy volt mert máskép nem is mehetne ilyen jól neki.
Persze azt elismerem ,hogy biztos nagy hatással voltak rá ezek a dolgok is de atól még nem lesz tehetséges valaki.De javits ki ha tévednék.
Persze vannak kivételek ahol a rengeteg gyakorlással kiválóan megtanulnak rajzolni. De lehet ,hogy a japán felesége fogta a kezét minden vonásnál. És a rokonság elenőrizte a végeredményt ,ami ha nem volt jó vissza küldték javitásra. Biztos igy volt mert máskép nem is mehetne ilyen jól neki.
Persze azt elismerem ,hogy biztos nagy hatással voltak rá ezek a dolgok is de atól még nem lesz tehetséges valaki.De javits ki ha tévednék.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-05-15 00:32:15
Szerintem nagyon ügyes a srác :
Pedig még nem is japán.
Nem, de azért japán feleséggel, meg átruccanásokkal a vágottszemü rokonsághoz könnyű...
Arról nem is beszélve, hogy egy jó darabig ő maga is japánban élt, és angolt tanított De persze azért respekt neki, én bírom a videóit
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Értem. Ne félj, ha ez nem tetszik találsz majd vmi mást.
Kőre kő-bár ez sem rossz. De lényeg h mi a történet, és asszerint kell eldönteni h maradjon ez, vagy kitalálsz egy más cimet.
Megint csendéletet kell csinálnom, mer múltkorira (váza háttér nélkül) a tanár azt mondta h nem rossz elsőre, de legyen több dolog a lapon. Mostmeg szépen megintéztem a balkezemmel XD, a lap tiszta szürke, satirozást nem igényel . Tiszta grafit és szén ceruzás vaok
Kőre kő-bár ez sem rossz. De lényeg h mi a történet, és asszerint kell eldönteni h maradjon ez, vagy kitalálsz egy más cimet.
Megint csendéletet kell csinálnom, mer múltkorira (váza háttér nélkül) a tanár azt mondta h nem rossz elsőre, de legyen több dolog a lapon. Mostmeg szépen megintéztem a balkezemmel XD, a lap tiszta szürke, satirozást nem igényel . Tiszta grafit és szén ceruzás vaok
beküldve: 2009-05-14 17:02:02
(#1563) Zoe: Nem igazán volt neki. Töténet volt cím meg nem. Aztán végül végig gondoltam miről fog szólni az első fejezet és szerintem meg is találtam hozzá a tökéletes címet: Kőre kő. Az egész címe még ingatag lábakon áll azt még nem érzem az igazinak.
Pedig még nem is japán.
Nem, de azért japán feleséggel, meg átruccanásokkal a vágottszemü rokonsághoz könnyű...
beküldve: 2009-05-14 10:09:10
(#1561) Egy kis segítség manga rajzoláshoz ,pár dolog elleshető.
[Link]
Pedig még nem is japán.
[Link]
Pedig még nem is japán.
Szerk: Holci 2009-05-14 10:09:51
beküldve: 2009-05-12 17:18:05
(#1560) Eris: hú, megnyugodtam. Hé, eddig nem volt címe? És mit találtál ki? Am sztem ebben a hónapban én nem igazán tudom továbbrajzolni. Lehet elkezdem mégis irni, aztán ha vége lesz a dolgozat-vizsga-fölvételi időszaknak, ak belekezdek újra.
A kimonós szerintem a legjobb. Csak fénylik kicsit a kép, de mind1.
Morduk: szemekkel vigyázok, de am az direkt akkora, és a teste meg direkt kisebb picit a kelleténél.
Yume: köszi
A kimonós szerintem a legjobb. Csak fénylik kicsit a kép, de mind1.
Morduk: szemekkel vigyázok, de am az direkt akkora, és a teste meg direkt kisebb picit a kelleténél.
Yume: köszi
Szerk: Zoé 2009-05-12 17:18:50
beküldve: 2009-05-12 14:57:52
(#1559) Szia! Azaz sziasztok!
Szerintem szépek, de vigyázz a szemekkel, mert a 3. kissé nagy...
Szerintem szépek, de vigyázz a szemekkel, mert a 3. kissé nagy...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-11 19:27:34
(#1557) Sziasztok!
Kicsit régen szóltam már hozzá (bocsi, jött a munka, meg most okmányirodákba szaladgálok), nem tudom, mihez szóljak már hozzá, de hoztam magammal egy kérdőívet (nem reprezentatív, csak egy név nélküli felmérés), amit szeretném, ha kitöltenétek, ha van hozzá kedvetek/időtök. Semmi termékbemutató vagy ilyesmi, mangás meg mangarajzolós dolog. Köszi!
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/20259 6963/
Kicsit régen szóltam már hozzá (bocsi, jött a munka, meg most okmányirodákba szaladgálok), nem tudom, mihez szóljak már hozzá, de hoztam magammal egy kérdőívet (nem reprezentatív, csak egy név nélküli felmérés), amit szeretném, ha kitöltenétek, ha van hozzá kedvetek/időtök. Semmi termékbemutató vagy ilyesmi, mangás meg mangarajzolós dolog. Köszi!
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/20259 6963/
星さん
Szia.Örülök hogy segíthetem.
Budapesten a Nagymező utcában szoktam megveni ezeket a dolgokat ,de van máshol is üzletük.
Művészellátó: [Link]
Itt találsz papirt, ceruzát, festéket ,kiadványokat ami a szem szájnak ingere.Igazi kánaán a magunkfajtának.
Ha esetleg további kérdésed lenne nyugodtan írjál.
Budapesten a Nagymező utcában szoktam megveni ezeket a dolgokat ,de van máshol is üzletük.
Művészellátó: [Link]
Itt találsz papirt, ceruzát, festéket ,kiadványokat ami a szem szájnak ingere.Igazi kánaán a magunkfajtának.
Ha esetleg további kérdésed lenne nyugodtan írjál.
beküldve: 2009-05-11 16:27:10
(#1555) Nyugodj meg Zoe a harmadik oldal még csak terv szinten van meg de helyette megven a fejezet előlapja (nem lett olyan szuper zseniális mint jó lett volna) és címe.