Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Meg néztem a galériád és nekem a Prince Garm tetszik a legjobban !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Nem tom ki hogy van vele, de nekem az első és utolsó tetszik
és az a boritó az enyémhez képest nagyon jó
és az a boritó az enyémhez képest nagyon jó
beküldve: 2009-04-08 17:12:21
(#1432) Én eddig egy borítót csináltam, érettségire [Link] nem lett túl jó, mára már kissé elavult, csinálnom kéne egy újat. De a szereplők még mindig megvannak.
Közben befejeztem a hiénás képet, még majd piciket változtatok rajta, mert nem fullosan jó. De szerintem mégse ezt küldöm, mert kissé ijesztő. Van még két másik jelöltem is.
Tehát:
[Link] Garm és a hiénája
[Link] Garm és a kék masnis gót csaj
[Link] garm és bátyja, na ezen még van mit finomítani (a 3éves húgom úgy hívja őket, "bácsik nagy puskával" )
Közben befejeztem a hiénás képet, még majd piciket változtatok rajta, mert nem fullosan jó. De szerintem mégse ezt küldöm, mert kissé ijesztő. Van még két másik jelöltem is.
Tehát:
[Link] Garm és a hiénája
[Link] Garm és a kék masnis gót csaj
[Link] garm és bátyja, na ezen még van mit finomítani (a 3éves húgom úgy hívja őket, "bácsik nagy puskával" )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-08 17:02:46
(#1431) hát igen, nem ártana. de attól nem megy.
1-elhejezés
2-hibák
3-szinek
ja és a tartalma
1-elhejezés
2-hibák
3-szinek
ja és a tartalma
Szerk: Zoé 2009-04-08 17:03:00
beküldve: 2009-04-08 17:00:06
(#1430) Nem vagy egyedül a borító készítési dilemmával. Nekem sem megy. Pedig nem ártana.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-08 15:08:42
(#1429) Igazatok van, föl se figyeltem rá. és nem dolgoztam vele túl sokat, csak későn csináltam. 12-kor lett kész tegnap. lehet azér nem nagyon vettem észre. na de mivel nem tom h kell boritót csinálni, előlapot, igy ez 100 nem marad.
Fúúúúúúúúú azanyja micsoda Star trek részek!!!
Jahogyjahogyjaaaaaaa !!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
Jahogyjahogyjaaaaaaa !!!!!tudod az űrlények nem fejlettebbek ...^^"
Ha nem is StarTrek, de egy kidolgozottabb Dennis, a komisz biztosan.... :)
Na ezt nem értem ! és ez az oka annak hogy nem értem !( űrlény xo)
történet :
uff! na hadd gondolkozzam!
Zoe : igen a homloka elég furi! és ( szerintem ) egy borítóhoz képest kifejezéstelenek az arcok.De tényleg szép lett ! Biztos sokat dolgoztál vele!
Sziasztok.
amibe legkönnyebben bele lehet kötni, az a cim irásmódja.
A cím kicsit pici helyre van zsúfolva, de a fiúval nincs baj. Ami engem zavar, a lány hatalmas homloka!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-08 10:20:16
(#1426) Sziasztok.
na kb kész lenne az az előlap, ma még dolgozom rajta, mert tegnap felét csak ceruzával hagytam, pedig rá akartam húzni feketével.
1-kössetek bele
2-inkább az összeállitás helyességére/helytelenségére vagyok kiváncsi
3-a srácba is beleköthettek, de csak mondom, nem tok fiúkat rajzolni.[Link]
na kb kész lenne az az előlap, ma még dolgozom rajta, mert tegnap felét csak ceruzával hagytam, pedig rá akartam húzni feketével.
1-kössetek bele
2-inkább az összeállitás helyességére/helytelenségére vagyok kiváncsi
3-a srácba is beleköthettek, de csak mondom, nem tok fiúkat rajzolni.[Link]
Szerk: Zoé 2009-04-08 10:22:00
beküldve: 2009-04-08 10:08:03
(#1425) 1: hogy mi? ezt nem értem !
2. én figyelmeztettelek benneteket hogy bele hal a világ , de ti csak írtatok hogy biztos nem olyan rossz az csak szigorú vagy önmagadhoz! ó , jajj de lám mégis megeteszem ezzel elhozva az apokalipszist!
az okát már tudod^_ _ _^
2. én figyelmeztettelek benneteket hogy bele hal a világ , de ti csak írtatok hogy biztos nem olyan rossz az csak szigorú vagy önmagadhoz! ó , jajj de lám mégis megeteszem ezzel elhozva az apokalipszist!
őőőőőő , fájnak az ujjaim majd máskor!^^"
1. Mi? Már én sem értem....
Minek az okát tudom?
2. Jó kifogás...
星さん
Ha nem is StarTrek, de egy kidolgozottabb Dennis, a komisz biztosan.... :)
Nem gondoltál még arra, ho lehet, csak neked nem tetszik a történet, amit írsz, mert túlságosan kritikus vagy önmagaddal szemben? Mutasd meg valakinek, akiben 100%ig megbízol, hogy mit szól hozzá (és az sem árt, ha őszinte), és ha szerinte jó, akkor folytasd, és kérdezd meg, hogy szerinte min kellene javítani v h kéne folytatni. :)
1: hogy mi? ezt nem értem !
az okát már tudod^_ _ _^
őőőőőő , fájnak az ujjaim majd máskor!^^"
beküldve: 2009-04-07 16:41:37
(#1422) Az enyém 20 ezer volt, nagyon szeretem a kis drágát, bár az idióta öcsémnek a táblaegeret már sikerült elcsesznie.
Eris: a kisebb tábla olcsóbb. A legkisebb, amit eddig láttam, 4x5 volt 10 ezerért (az én 6x8 kb akkora mint egy egérpad, mármint a rajzfelülete, na ez annál kisebb), de az még mindig elég jó a rajzoláshoz. Elvégre nem mérnökök volnánk.
Sen17: pontosan! Én is láttam múltkor nagyobbat, de rájöttem, minek! Nekem még az ennél eggyel kisebb méret is jó lenne, úgyis a photoshopban rajzolok, nem a táblán.
Eris: a kisebb tábla olcsóbb. A legkisebb, amit eddig láttam, 4x5 volt 10 ezerért (az én 6x8 kb akkora mint egy egérpad, mármint a rajzfelülete, na ez annál kisebb), de az még mindig elég jó a rajzoláshoz. Elvégre nem mérnökök volnánk.
Sen17: pontosan! Én is láttam múltkor nagyobbat, de rájöttem, minek! Nekem még az ennél eggyel kisebb méret is jó lenne, úgyis a photoshopban rajzolok, nem a táblán.
beküldve: 2009-04-07 14:32:43
(#1421) Áll. a Wacom a legjobb tábla, de olyat én még nem nagyon láttam. Nekem egy 6x8 Genius-om van, lehet,. hogy nem egy szuper darab, de nekem nem mérnöki munkára kell. A körvonalakat meg úgyis mindig kézzel csinálom.
Amúgy láttam 4x5 Genius táblát 10 ezerért, ami nem annyira kicsi, azzal már lehet dolgozni. Rajzolás közben én mindig fölnagyítom a képet, úgyhogy igazából elég lett volna nekem is akkora, csak akkor még nem volt.
Nekem is 6X8-as geniusom van, igaz még egy hónapja sincs meg, úgyhogy még csak a barátokozási fázisban vagyunk De már most a szívem csücske, és nem bántam meg, hogy nem nagyobbat vettem, mert nem használnám ki az A4-es méretet.
Amúgy érdemes körülnézni az online aukciós oldalakon is, én teszveszen vettem, 17ért újonnan, garancialevéllel.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.